Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот Kris_men2000 » 16 авг 2025 15:55

НАЙ - ГОЛЕМИЯТ И ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ТРАНСФЕР Е ТУК СЕГА И ВЕДНАГА НА ДОН НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ВЕЛАСКЕС. СИРАКОВ И БОРЕ НЕ СПЕТЕ А ВЕДНАГА ПОДПИСВАЙТЕ С ВЕЛАСКЕС ДОГОВОР ЗА ОЩЕ 3 ГОДИНИ И ОТКУПНА ЦЕНА 5 МИЛИОНА ЕВРО.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 16 авг 2025 17:53

100 пъти се обясни, че дълговете към НАП и общината са платени, но остава лихвата която е без още наказателни лихви! Сега се разгърнете за Мъри и трансферите, че си нямаме на идея тук влизащите как се платиха и в процеса да вземем да зашием Майкон и Макун… сигурно Мъри и Цанко ги гледали, не за друго да няма празно, може и Търдин, утре, вдругиден може да стане национал. Със здраве, а успех на новото Булгарче :)

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 16 авг 2025 18:34

Поне няма да имаме проблем с правилото за българи в шампионата с новият северно български национал.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: scooool

Мнениеот Странджата » 16 авг 2025 22:24

Благодаря! Не знаех, че е възможно да изплатиш главницата, а неплатените лихви да ти останат като безлихвен кредит.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 17 авг 2025 07:40

Странджата написа:Благодаря! Не знаех, че е възможно да изплатиш главницата, а неплатените лихви да ти останат като безлихвен кредит.

Извинявам се ако съм звучал остро, аз лично така разбрах ситуацията. Просто понякога като ме ядоса жената :) .. на кой ли друг се е случвало !!!! и видя претопляне за милионен път на едни и същи манджи (Мъри и тн.)и реагирам леко нервно… дано не греша за лихвите.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Левски: scooool

Мнениеот Странджата » 17 авг 2025 09:37

Споко! Със жените не е като с хората - за нас срещу тях няма шанс. Иначе си мисля, че с тези предоговаряния на дълга е възможно всичко, което обикновената жертва на банките и не подозира. Приятна неделя и победа във Враца!

На линия
Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 17 авг 2025 10:06

Странджата написа:Благодаря! Не знаех, че е възможно да изплатиш главницата, а неплатените лихви да ти останат като безлихвен кредит.

Всеки един кредит - потребителски, ипотечен, инвестиционен и какъвто се сетиш, се изплаща на този принцип. Първо вноските отиват към погасяване на главницата, а после - към лихвата. Колегата е 100% прав, че вече нямаме дължима главница по публични задължения, а остават само лихви, които не са в притеснителен размер.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 17 авг 2025 11:05

futbolqga написа:

Всеки един кредит - потребителски, ипотечен, инвестиционен и какъвто се сетиш, се изплаща на този принцип. Първо вноските отиват към погасяване на главницата, а после - към лихвата. Колегата е 100% прав, че вече нямаме дължима главница по публични задължения, а остават само лихви, които не са в притеснителен размер.

Не е така. Кредитът се изплаща като вноските включват главница и лихва.

Muaddib
Контакти:

Мнениеот Muaddib » 17 авг 2025 15:23

Дори за тъпунгер като мен, който е играл малко футбол, но гледам от доста години, е видно, че нямаме дълбочина в състава, а само широчина. ( поздравявам Мето за доброто мнение ).

Левски, фактически, играе с два различни състава в ЕКТ и в Вторенството. Експертизата НЕ ПОМАГА на Веласкес, защото бави трансферите. Днес, оня ден, утре, след месец. Всички трябваше да са привлечени преди заминаването за Правец, а не за Нидерландия.

Има огромен шанс да не продължим в Европа, но всички усилия трябва да са насочени във Вторенството и най-вече Купата. Ако Господ е с нас и успеем да влезем в основната схема на ЛК, ще се окаже, че ще играем в три турнира. А липсата на качество ще започне да личи. Изкарахме пари за сега, използвайте ги, за да помогнете на Лудкото ( с добро го казвам ) начело на Левски.

Лима, Охене, Рилдо и Мислович съм склонен да не ги бастистваме още, но ако формата им се задържи такава, няма смисъл да ги мъчи Веласкес. Щото мъчи и нас.

Привличането на централен защитник е топ. Ако този алжирецът е спазарен, а това е почти сигурно, ще му трябва време.

Фокусът трябва да бъде януари. И подготовката. Всички освободени и новопривлечени трябват да бъдат (не)налични преди излизатено за Турция.

Сега да похваля Експеризата. Сула и Кирилов са наистина попадения. При това за без пари. Браво! Ако вместо двама, бяха четирима на тяхното ниво, щях да гарантирам , че Левски ще участва в основната схема на ЛЕ/ЛК. Личи си, че освен всичко останало, успяха да намерят треньор, на който му се бачка, дори с лимитираното налично. Още не е постигнал нищо, ест, но се вижда огромното му желание за бачкане. А аз съм болен фен на работохолиците, особено в Левски.

Трансферите за сега дават резултат и съм доволен! Отстраняването на Апоел и Сабах са чудовищен успех. Ако фенчетата на други отбори ни се подиграват, ги игнорирайте.
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 18 авг 2025 14:22

Някой трябва да зададе въпрос на ръководството защо е взет Фабиен за 900 хиляди лева , вместо Станислав Иванов за 300 хиляди евро , който е 10 класи над този аматьор. Той като дриблира , сам се спъва в топката, не е нужно да му е отнемат. Отделно са платени 400 хиляди лева на БФС за използването на повече чужденци... Срамота...

Върни се в “Левски”