Drunken_Master написа:Всички от тях ли са на мнение, че сме по-добре от Китай?THE G.A.M.E написа:Аз лично нямам такива роднини, приятели и познати ...
Ако има хора, които си мислят, че сме по-зле :lol:
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Drunken_Master написа:Всички от тях ли са на мнение, че сме по-добре от Китай?THE G.A.M.E написа:Аз лично нямам такива роднини, приятели и познати ...
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
NOMER14 написа:Днес около обяд в един областен град в България две пишлемета около 4 клас минаха скоростно през една натоварена пешеходна пътека с два мощни велосипеда задъхани (явно си правят гонка по тротоарите) и спряха. Заради идването им към мен не рискувах да мина през пешеходната пътека. Едното казва на другото, че давало 5 лв на Мартин да пресече с колелото си на червено, но "Марто бил шубе" и го дострашало. Аз на техните години карах още Школьник с превъртаща верига.
Тоест, да разбирам, че си бедняк и не харесваш живота си, и за т'ва е виновен ЕС и Запада ?ReBorn1982 написа:
Запази си робското мислене за себе си, на мен никакъв Запад не ми е дал и цент келепир ..... иначе доста е дълга и спорна темата какво ни е дал Запада и какво ни е взел ..... и никак не е сигурно че сме на плюс ....
Някои от тях са били в Китай като туристи и са на мнение, че не биха живяли там.Drunken_Master написа:Всички от тях ли са на мнение, че сме по-добре от Китай?
THE G.A.M.E написа:Някои от тях са били в Китай като туристи и са на мнение, че не биха живяли там.Drunken_Master написа:Всички от тях ли са на мнение, че сме по-добре от Китай?
Без да навлизат в кой-знае какви подробности, защо, как, какво.
THE G.A.M.E написа:Тоест, да разбирам, че си бедняк и не харесваш живота си, и за т'ва е виновен ЕС и Запада ?ReBorn1982 написа:
Запази си робското мислене за себе си, на мен никакъв Запад не ми е дал и цент келепир ..... иначе доста е дълга и спорна темата какво ни е дал Запада и какво ни е взел ..... и никак не е сигурно че сме на плюс ....
THE G.A.M.E написа:Я направи една анкета, с въпрос - Кой живее зле ?
Ми, не знам ...
Аз лично нямам такива роднини, приятели и познати ...
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Eminem написа:Както каза и бубка - над сто хиляди са на воден режим и ще става все по-зле, защото няма държавна стратегия по този проблем и защото продължават да изсичат гори.
Освен това, България за пореден път е една от най-засегнатите държави от пожари и изглежда това ще се превърне в тенденция, защото от крадене на пари, не остава за самолети/хеликоптери.
По улиците карат пълни олигофрени и сме сред най-лошите статистики, а държавата нехае. Няма един нормален път или магистрала. Страната е потънала в сметища.
Престъпниците са безнаказани.
Демографски, България е мъртва.
Младото поколение е все по-неграмотно.
Но разбираш ли, всичко е прекрасно, важното е ядене и пиене да има и една седмица почивка в чужбина.
Много прости хора има!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Аз съм доста съгласен с това което казваш и всичко изброено е огромен проблем, НО-за нищо от това не ни е виновен ЕС, НАТО, папата, арменския поп, или някой друг. Всичко изброено е следствие от нашето си собствено некадърно отношение и управление.
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982 и 10 госта