Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот MASTER_COOL » 15 авг 2025 16:02

Няма какво да кажеш и започваш с глупостите. Мислих, че си високо ниво - всъщност голяма заблуда. Дотук с уважението към теб. Такива като теб с абсолютно нищо не допринасят за даден клуб. Голяма работа като си купиш абонаментна карта, ти за мен не си актив на трибуните. Такива като теб съм ги критикувал и наживо на стадиона. Казвам им мрънкачи и вредители. Полза от теб за клуба няма
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 15 авг 2025 16:03

Не бе, не ги намесваш. Изобщо. И ти като 7/8 ми. Все ти е тая. Напълно. Не ти пука. Ни най-малко.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 15 авг 2025 16:20

gihuelo написа:Програмата този уикенд.
Единствения клуб сме които участва във всички елитни юношески първенства.

Ние сме й единственият клуб с натриционист , диетолог , психолог , уролог и друг ОГ. Със средна месечна заплата на футболистите 20к евро на калпак и изглеждаме/играем като пред разпад.

Всичко на хартия е много "яко" , академия - power point - презентации - светло бъдеще , а накрая футболистите двойно подаване на скоротст от 3 години не са правили ! И още по-''якото'' никой и в клуба не може да се справи с този феномен.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 16 авг 2025 00:35

Следващия мач с 1948 е оценен в сайта на шефа на 1,65 за победа за нас :)
Числата не ги броят за живи - 5,75

Изображение

Цеката в неговия сайте е малко по-несигурен в победата ни над отбора му :)
1.80 за нас и 4,80 за подопечните му :)

Изображение

И само за сравнение ви показвам коефициентите за мача Левски - ЦСКА 1948 ииииии
познайте 2.10 за единица за Левски.
Е някой да ми каже нормално ли е това? Нещата малко понамирисват вече.

Изображение

Допълваме нещата с това и всичко е точно :)

Изображение

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 16 авг 2025 08:37

"Нетрадиционни и непопулярни" мерки :mrgreen:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 16 авг 2025 11:25

Но нали всички очакваме ЦСКА да се издъни и съответно като видим коефициента, че е за Арда висок и ще пуснем за тях, за да спечелим пари.

В такъв случай, ако това се оправдае и Арда спечели, би следвало букмейкърът да загуби пари също.

Не знам, не им разбирам схемите на Тея букита..... :idea: :?:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 16 авг 2025 15:32

danko_sot написа:Но нали всички очакваме ЦСКА да се издъни и съответно като видим коефициента, че е за Арда висок и ще пуснем за тях, за да спечелим пари.

В такъв случай, ако това се оправдае и Арда спечели, би следвало букмейкърът да загуби пари също.

Има ентусиасти, които ще заложат срещу вас, но давайки такъв коефициент за ваша победа, огромна част от хазартно зависимите ще набият парите си именно в двойката. Ясно е, че вие тук не вярвате, че отбора ви има сили да победи, но много хора залагат на база коефициент и, че все някога ще вземете три точки. Повярвай ми, букитата ще спечелят много повече, когато дават ниски коефициенти за вашия отбор, но той въпреки това не успява да победи.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 16 авг 2025 17:08

Aronaks написа:
danko_sot написа:Но нали всички очакваме ЦСКА да се издъни и съответно като видим коефициента, че е за Арда висок и ще пуснем за тях, за да спечелим пари.

Има ентусиасти, които ще заложат срещу вас, но давайки такъв коефициент за ваша победа, огромна част от хазартно зависимите ще набият парите си именно в двойката. Ясно е, че вие тук не вярвате, че отбора ви има сили да победи, но много хора залагат на база коефициент и, че все някога ще вземете три точки. Повярвай ми, букитата ще спечелят много повече, когато дават ниски коефициенти за вашия отбор, но той въпреки това не успява да победи.

Би било изненадващо, ако ЦСКА спечели мача, видяхме до моменна този отбор не е в състояние да покаже абсолютно нищо. Защо точно в този мач да се събуди? Много по-логично е да се заложи на Х2. ЦСКА може да спечели мача, единствено, ако титулярите на противника се изпоконтузят и разболеят в последния момент. За съжаление такава е реалността. Аз бих заложил на "Х".
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 16 авг 2025 20:27

Mitata написа:Би било изненадващо, ако ЦСКА спечели мача, видяхме до моменна този отбор не е в състояние да покаже абсолютно нищо. Защо точно в този мач да се събуди? Много по-логично е да се заложи на Х2. ЦСКА може да спечели мача, единствено, ако титулярите на противника се изпоконтузят и разболеят в последния момент. За съжаление такава е реалността. Аз бих заложил на "Х".

Събуждането става с външен импулс. Идва някой нов при отбора и казва "Пичове, вие можете да играете много добре. Само трябва това и това." И те се пляскат по челото и викат "Ейй верно бе". :lol:
И следващия мач не можеш да ги познаеш.
Затова аз разчитам на новите момчета + тези от старите, на които все още е останал жив дух.
Трябва ни и някой като Ивелин Попов и още няколко, които да правят колектива.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 16 авг 2025 21:43

djd написа:
Mitata написа:Би било изненадващо, ако ЦСКА спечели мача, видяхме до моменна този отбор не е в състояние да покаже абсолютно нищо. Защо точно в този мач да се събуди? Много по-логично е да се заложи на Х2. ЦСКА може да спечели мача, единствено, ако титулярите на противника се изпоконтузят и разболеят в последния момент. За съжаление такава е реалността. Аз бих заложил на "Х".

Събуждането става с външен импулс. Идва някой нов при отбора и казва "Пичове, вие можете да играете много добре. Само трябва това и това." И те се пляскат по челото и викат "Ейй верно бе". :lol:
И следващия мач не можеш да ги познаеш.
Затова аз разчитам на новите момчета + тези от старите, на които все още е останал жив дух.
Трябва ни и някой като Ивелин Попов и още няколко, които да правят колектива.

И кой е тоя нов според теб?

Оня с татусите на лицето???

Или малкият Додай?

Тва португалчето от Улвърхямптън?

Или новият СД- Бат Бойко ?

Ясно е, че тая година програма Макс пак е влизане в ЕКТ. Вероятно ще се борим с ЧМ за четвъртото място.

А другата година най-вероятно вече ще има нов импулс и сериозни промени заради стадиона и натрупалите се обстоятелства.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “ЦСКА”