Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 авг 2025 20:43

ananas написа:Разбирам, че на вас двамцата ви харесва Левски да излиза в мачове в България с 2-3-ма българи и да срами името и цялата си история ............................................
.................................................
Отправям ти предизвикателство, искаш лЕ, да се явиш тук след мачовете на Националният Отбор с турци, испанци и грузинци, за да ни обясниш, колко са "велики" родните играчи, и как с тях Левски ще смачка Реал Мадрид, Челси, Ман. Сити, ПСЖ, Ливърпул, Байерн и т.н. ?
Приемаш ли ?

П.П.

Не знам как си по история... И дали си запознат, че една от най-великите победи в историята на Държавата и Народа ни е... Благодарение на Чужденци ?
Иде реч за 15 000 кумани ( тюрко-алтайски-чергарски народ ) които са в осовата на разбиването на латинците.
Същите, са пре-скъпо платени от Калоян... Буквално се изпразва хазната... Та, броим ли я тая победа за "българска" ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 15 авг 2025 20:53

Странджата написа:Да, така е, а не дали се обслужват дългове или се плащат лихви и кога ще се замогнем, та да станем пак, каквито бяхме (ама преди доста години). Искаме Левски достоен за историята си, а не крепящ се над водата ...

Напомни ми с какви дългове бе Левски при встъпването на Сираков като бос. Той ли ги направи и как върви през последните 2 години погасяването им. Дали новият които всички искат няма да направи като черепа. Даваш пари и ги шиеш като задължение към твоята фирма от страна на клуба.

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 15 авг 2025 21:15

THE G.A.M.E написа:Отправям ти предизвикателство, искаш лЕ, да се явиш тук след мачовете на Националният Отбор с турци, испанци и грузинци, за да ни обясниш, колко са "велики" родните играчи, и как с тях Левски ще смачка Реал Мадрид, Челси, Ман. Сити, ПСЖ, Ливърпул, Байерн и т.н. ?
Приемаш ли ?

Заслужава ли си да ти отговарям на небивалиците?
Нашите играчи не са велики и никой не го твърди. Изброените от теб отбори не се състезават в А група и нямат никаква връзка с нас, но можеш сам да се запиташ как биха се справили Охене, Камдем, Фабиен, Алдаир, Сангаре, Мислович, Бала, Маркович, Фадига и т.н срещу тях, щом са ти забавни такива мисловни експерименти.
Левски е български отбор и трябва има предимно българи в стартовите 11 и на пейката. Иначе няма смисъл от съществуването му. Ако пък те са слаби, тогава преминаваме към полуаматьорски статут и се стремим да развием по-добри и така.
Съществуването на външни инжекции няма нито социална, нито финансова логика. Само общините и разни принудени бизнесмени си прахосват парите за заплати на безсмислени пътешественици, а децата не се развиват.
Въпросите за куманите съм ги оставил на приемните изпити в СУ, но е интересно в какви фантастични посоки те тегли брилянтният ти ум.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 15 авг 2025 21:35

В момента Левски има 7 българи гравитиращи около основния състав, 4 от тях до 23 год, 2,5 юноши на клуба. Не броя Стоянчов и резервния вратар, които засега са далеч от състава. Не е много, но не и малко спрямо световните стандарти и е горе долу това, което аз искам като бройка.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 15 авг 2025 22:02

Не става с много Българи в отбор бе хора. Читавите млади такива бягат навън. Други са минали през Герена. Показват някакви признаци в други отбори периодично но, до толкова. Аз специално винаги съм искал в отбора Серкан Юсеин. Еми не идва. Кога Ливърпул ще стане шампион само с Английските телета които ровят из терените. Или треньор с тактика отпреди 20 години. Лудогорец затова и печели толкова титли у нас. Мани ги съдиите. Те могат и без тях. И в Европа играят отлично колко години. Този национализъм не върви вече. Сега....в Левски има 3 дървета чужденци които трябва да бъдат разкарани най скоро. Закърпиха донякъде положението, но ще излетят скоро.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Левски: Вълчан

Мнениеот Странджата » 15 авг 2025 23:03

Не отричам постижението да се изчистят неплатени лихви. Сега чувам, че си плащаме лихвите. Това според мене не е обслужване на дълга, а негово замразяване. Това означава, че сегашното е поддържане на статуквото, а не преследване на целта, която според мене е възраждане....

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Re: Левски: Вълчан

Мнениеот noo » 16 авг 2025 08:04

Странджата написа: Сега чувам, че си плащаме лихвите. Това според мене не е обслужване на дълга, а негово замразяване. Това означава, че сегашното е поддържане на статуквото, а не преследване на целта, която според мене е възраждане....
Не може да си плащаш дълга и това да е замразяване.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 авг 2025 08:14

Явно Охене, Лима и Мислович искат неустойки за да ги махнат.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 авг 2025 11:48

Вълчан написа:Не става с много Българи в отбор бе хора. Читавите млади такива бягат навън. Други са минали през Герена. Показват някакви признаци в други отбори периодично но, до толкова. Аз специално винаги съм искал в отбора Серкан Юсеин. Еми не идва. Кога Ливърпул ще стане шампион само с Английските телета които ровят из терените. Или треньор с тактика отпреди 20 години. Лудогорец затова и печели толкова титли у нас. Мани ги съдиите. Те могат и без тях. И в Европа играят отлично колко години. Този национализъм не върви вече. Сега....в Левски има 3 дървета чужденци които трябва да бъдат разкарани най скоро. Закърпиха донякъде положението, но ще излетят скоро.

Зависи какво разбираш под "много". Четирима титуляри, както казва колегата по-горе, си е доволно, даже много.
Сравненията с Реал и Пул са меко казано неуместни. Ако ще сравняваш "Левски" с някой, то тряба да е да речем Виктория Пилзен или Спарта (Прага), Звезда, Динамо (Букурещ). Нещо такова. Как сме спрямо тях. А не как сме спрямо Пул. Относно Лудогорец, някои от титлите им са честни, някои не са. Наблюдението ми е, че след ерата на бразилците при тях, те вървят игрово надолу.
Не, не могат без съдиите в много случаи. Не гговоря за сега, а принципно. Помниш ли онази сеч на Герена - първият мач на Делио Роси? Как ще коментираш? Това беше първи мач за сезона. Ясно ни се демонстрира къде ни е мястото. Така че понякога бият с игра, понякога със съдиите, понякога и с двете. Там несвирена фал, другаде съдията си затворил очите за втори жълт. Те знаят как.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: noo

Мнениеот Странджата » 16 авг 2025 12:28

Да мисля ли, че. изразите погасяваме си дълга и плащаме лихвите означават едно и също. При разсрочен дълг не се ли плащат само лихвите? Нека знаещите да пишат.
След публикуването на текста за Мъри-оздравителя в Гонг какво да кажем? За мен е малко по- патетичен, но фактите в него са факти, а не история. И те могат да бъдат само свидетелство за чутовното престъпление спрямо Левски, извършено от Сираков.

Върни се в “Левски”