Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот honda » 15 авг 2025 22:03

Странджата написа:Тук непрекъснато се твърди, че не можем да свалим Лудогорец от трона, защото - виждате ли, са това и онова. За мене напълно погрешна гледна точка. Не можем да ги свалим, защото не сме онзи Левски, който си спомняме. Като станем такива, каквито сме били, тогава да видим дали Лудогорец са нещо повече. Бедата е, че с това ръководство и техните хоризонти тази цел липсва в каквато и да е била стратегия. А ръководството си има стратегия и я следва засега успешно, това разбира се, не означава, че тя е прегърната от левскарската общност и ръководството води клуба натам, накъдето искаме. Колкото до "Левски - обичаме те и те желаем" - това май че най-много отива на ръководството ни, а не на публиката, защото желая някого е като да го искам, а да го искам е някак си, как да кажа - полово детерминирано (в масовия случай). Та това искам те според мене е точно за тези, които ръководят клуба, защото като предикат искам те означава само едно за българина - искам да те ... със синоним искам да си моя/мой. Реалното значение на означаемото задължава да сменим рода на обекта, от там - и на субекта.

Безкрайно те уважавам ,не искам да звучи арогантно,, но си доста далеч от реалностите в българския футбол.
Нека да сме реалисти и да сме стъпили здраво на земята и да не поставяме нереалистични цели и да избегнем евентуални разочарования. Ние не можем да свалим Лудогорец от върха, единствения шанс ние да сме на върха е ,ако лудите сами се свалят.
Знам ,че не звучи особено оптимистично ,но това е реалността. Нашето Ръководство не може да направи нищо по въпроса.
Не бъркай със ситуацията през сезон 2022/23 - тогава тирейци "играха" десетина мача за целия шампионат. Над 20 мача им бяха "уредени" . Отделно няколко съдии са се оплакали ,че са заплашвани. В началото Лудогорец пасуваха, но след един мач с "Пирин" в Разград просто се надцакваха с тирейците ,като накрая за решителните мачове мизата стигна до седемцифренно измерение в левове за мач.
Ако примерно в някакъв момент ситуацията между нас и Лудогорец стане на кантар ( най-нормалното е те да имат и чисто футболно превъзходство срещу нас - имат по-класни играчи от нас) , ще има "нищо старо не е забравено" - всички отбори ще ни скачат на кръв, на Лудогорец ще играят "полегнала е Тодора" , съдиите и особено ВАР-аджиите ще гледат всяка ситуация за да търсят "под вола теле" да се закачат в наш ущърб. На Домусчиеви им е пределно ясно ,че докато са шампиони отбора им може почти да се самоиздържа - от ЕКТ , трансфери,които са немислими без участие в основната фаза на ЕКТ .
Уви това са реалностите в българския футбол.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 авг 2025 22:14

Kaто стана дума за отлагане и отдавна разбитите митове, че само родните отбори го правят, заради мачовете си в ЕКТ, днес холандците са обявили, че отлагат мача си през уикенда след визитата в София.
https://www.az.nl/inside-az/nieuws/2025 ... pec-zwolle

Много или малко, това е някакво признание за моментната форма на Левски и труда на играчите и треньорите.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 15 авг 2025 22:33

ElCochino написа:Аз искам два за Б.

Е, ти па кво ше правиш при нас, лошите наркоси? Със златната пише, че може да си вземеш за Б или В. Остава въпросът дали можеш да смениш билет от А(предполагам за там ти е абонаментната?) с такъв за Б. Не виждам логика да не може, все пак е още по-голямо сваляне. Немаш ли некой умнокрасив трибунаджийски приятел да те уреди? В краен случай може да изчакаш Ивентима, не вервам да се свършат веднага, аз не очаквам повече от 33 хил.(с билети, не броим влизането по другия начин) Сега е отпускарско време, а АЗ не е такъв магнит.
honda написа:Ние не можем да свалим Лудогорец от върха, единствения шанс ние да сме на върха е ,ако лудите сами се свалят.
Това е точно така и надали може да се случи тоя сезон, въпреки бездушния им отбор и тъпата игра на португалския им треньор.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 15 авг 2025 22:45

Аз все пак твърдя, че ако Левски е онзи, който е бил, Лудогорец ще бъде свален от трона. Струва ми се, че армейците в онези времена са били с много повече ресурс от Лудогорец. И още нещо - пораженческо е да губим перспективата. Това прави и днешното ръководство.
Да се възроди Левски е цел, която може да ни обедини, но липсва визионерство и по-лошо - надежда, че ще се появи от нейде.
Последна промяна от Странджата на 15 авг 2025 22:55, променено общо 2 пъти.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 15 авг 2025 22:47

ananas написа:
ElCochino написа:Аз искам два за Б.

Е, ти па кво ше правиш при нас, лошите наркоси? Със златната пише, че може да си вземеш за Б или В. Остава въпросът дали можеш да смениш билет от А(предполагам за там ти е абонаментната?) с такъв за Б. Не виждам логика да не може, все пак е още по-голямо сваляне. Немаш ли некой умнокрасив трибунаджийски приятел да те уреди? В краен случай може да изчакаш Ивентима, не вервам да се свършат веднага, аз не очаквам повече от 33 хил.(с билети, не броим влизането по другия начин) Сега е отпускарско време, а АЗ не е такъв магнит.
honda написа:Ние не можем да свалим Лудогорец от върха, единствения шанс ние да сме на върха е ,ако лудите сами се свалят.
Това е точно така и надали може да се случи тоя сезон, въпреки бездушния им отбор и тъпата игра на португалския им треньор.

Аз по принцип ходя в Б (защото съм на игла, както и другите ми авери, с които ходя), предположението ти е грешно, въобще не знам на какво се основава. Въпросът ми е от съвсем друго естество - до сега през еврокампанията пускаха първо билети за абонаментните, после в един ден само за златни. Демек, две ходения до Герена. Интересувам се дали мога да отида в неделя и да взема направо два, защото съобщението е противоречиво. Така или иначе понеделник съм по морето. Разбира се, че мога да пратя някой, но човекът, за който взимам втория и той е в провинцията, демек, организацията е малко тегава.

По втората част, тази, която сте коментирали и ти, и Хонда - и аз съм на същото мнение, трябва да се случи някакво чудо, примерно да победим рязаните в четирите мача, да не загубим много точки в останалите и да не спретнат вътрешна революция на дона.

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 15 авг 2025 22:58

ElCochino написа:Въпросът ми е от съвсем друго естество - до сега през еврокампанията пускаха първо билети за абонаментните, после в един ден само за златни. Демек, две ходения до Герена. Интересувам се дали мога да отида в неделя и да взема направо два, защото съобщението е противоречиво.

Няма нищо противоречиво:
От 16 август, събота до 18 август, понеделник включително, билети ще се продават ЕДИНСТВЕНО на притежателите на АБОНАМЕНТНИ КАРТИ за сезон 2025/2026 и притежателите на ЗЛАТНИ И ПЛАТИНЕНИ ЧЛЕНСКИ КАРТИ за 2025 година.

Не помня как беше за предните, но не трябва да има проблем. Аз сигурно утре ше ида.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 15 авг 2025 22:58

TristaNNN написа:
1914.1902 написа:.....

Сега за Сираков остава следното - способен ли е да се бори за по-висока позиция в първенството и може ли да ни превърне в редовен и стабилен участник в ЕКТ,
Не. Той самият не се бори за нищо, освен собствения семеен разкош, а и да си "оближе пръстите".
както да ни даде най-после информация за случващото се около новия стадион.
Не. Дотук други акционери трябваше да ръчкат кошера и да развалят спокойствието на г-н Сираков :mrgreen: , за да може левскарите все пак да разберат какво (не) се случва със стадиона и в какъв батак ни вкара въпросният господин.

Днес колко хора от тези, които най-много недоволстват от отношението на Левски към българите, отбелязаха, че започнахме с шестима български титуляри?
След като Левски официално се изплю на новото правило за определения брой българи в стартовия състав, то всякакви приказки по темата оттук-нататък са локумаджийски. Срамът е голям и петното върху клуба и историята ни, е лепнато завинаги!

Извинявам се,че се намесвам в спора в, но ще си позволя да споделя мнението си:
Дали със Сираков Левски може да се бори за по-високо място от това ,което зае през миналия шампионат. Според мен може да се бори ,но без особен успех. Естествено ,че Сираков иска да си "оближе пръстите" и съм сигурен ,че го прави . Който да беше на неговото място щеше да го прави.
За стадиона - вече много пъъти съм писал ,че стадиона е нещо много над капацитета и възможностите на Сираков . На всеки е ясно ,,че Сираков няма парите . сериозно ли някой в настоящия форум си мисли ,че има някой толкова богат и луд ,,че да даде над 100 млн лева на Сираков да строи стадион ? На мен това ми звучи като виц.. Бях първия в настоящия форум ,който спомена кой е потенциалния "партньор" за стадиона - "Спортс Файф" . Да не дава Господ , Сираков да ни обвърже с тях- ще ни загробят.
Съжалявам ,че трябва да го кажа и колкото и да не ми се иска, но за мен няма никаква икономическа логика да се строи стадион. Няма как такава инвестиция да се избие ,ако стадион се използва само като стадион .
Ако някой много иска - да отива при бате Тиква , и при бате Прасе и от тях да иска стадион , само те могат да ни помогнат за стадиона.
Относно правилото за "българите" - колкото и да не ми е приятно ,трябва да призная,че според мен решението на ръководството е правилно . Ако сериозно ще се борим за нещо в настоящия шампионат няма как да го спазваме, който спазва въпросното правило остава в неравностойно положение спрямо този клуб,който не го спазва.. За мен това правило не е добре обмислено . Според мен вместо правилото в настоящия му вид , трябваше да има определен брой минути ,които трябва да изиграят българи през целия шампионат примерно 36 мача по 4-ма по 90 минути =12960 минути , от които 3240 минути да бъдат изиграни от играчи под 21 години. Така примерно в един мач може да играем примерно с 6-7 българи , от които примерно двама под 21 години .
Защото при сегадействащото правило - какво правим ,ако в даден момент от шампионата се окаже ,че примерно имаме контузени примерно Р.Кирилов и Ас.Митков и наказан Г.Костадинов ? Колко играча под 21 години имаме?- само Ас.Митков и той през февруари 2026 ще стане на над 21 години. Между другото не съм сигурен дали въпросното правило влезе в сила,както беше обявено първоначално - във всеки един момент от всеки мач да има по 4-ма българи на терена ,като един от тях е под 21 години. Ние нямаме играчи под 21 години в състава си .

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 15 авг 2025 23:05

Отлагането на мача от страна на Аз Алкмар, в тяхното първенство, за мен означава , че подценяването от тяхна страна да го забравим, което всъщност би трябвало да означава, че имат уважение към отбора ни.

Гледах им второто полувреме с вадуците, леле-мале.. цяло чудо е , че не получиха гол, а при един можеха и да паднат още .. достатъчно да играем с Вадуц.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 15 авг 2025 23:16

honda написа:Относно правилото за "българите" - колкото и да не ми е приятно ,трябва да призная,че според мен решението на ръководството е правилно . Ако сериозно ще се борим за нещо в настоящия шампионат няма как да го спазваме, който спазва въпросното правило остава в неравностойно положение спрямо този клуб,който не го спазва.

Добре, как си признаваш, че титлата е мираж и максимумът е 2-ро място, пък после обясняваш, че няма как да го направим с правилото?
Нали само Тирето и Числото са ни конкуренти за него и също не го спазват, Морето и Арда го спазват. Иначе казано- смяташ, че не можем да преборим Тирето и Числото за 2-ро място, ако спазваме правилото? Да не говорим, че дори 3-то пак ни класира поне за ЛК, ако стане фал.
Това за 1 до 21г. май е само за в групата, а не за титуляр и не е задължително да са винаги 4 на терена. Може да смениш всичките българи в 5-та минута, ако искаш. Изискването е само за 4 титуляра.
Ти да не си ме сложил в списъка с врагове или както там се казва, хахах?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 авг 2025 23:24

Странджата написа:Аз все пак твърдя, че ако Левски е онзи, който е бил, Лудогорец ще бъде свален от трона. Струва ми се, че армейците в онези времена са били с много повече ресурс от Лудогорец. И още нещо - пораженческо е да губим перспективата. Това прави и днешното ръководство.
Да се възроди Левски е цел, която може да ни обедини, но липсва визионерство и по-лошо - надежда, че ще се появи от нейде.

От няколко часа се каня да напиша за реализираната мутрешка власт в страната и за белите якички във футбола от 15 години. Защо има пораженческо мислене и защо младите тук не са съгласни. Търсех силни и точни думи.
Но....Но този поуст ме накара да се замисля и да призная, че си ПРАВ, Странджа, за ресурса ИМ и пораженчеството НИ.
След такъв поуст...има надежда. Как го беше казал Патриарха....Лудите, лудите - те да са живи!

Върни се в “Левски”