Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот cskarcheto92 » 10 авг 2025 11:12

Имахме наистина големи очаквания за Дарвин , а дори и през последната година се надявах , че ще се развихри . Има талант и качества , но психологически много куца явно и най-вероятно се дължи точно на очакванията от феновете . Да е жив и здрав и да постигне успехи му пожелавам .
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 12 авг 2025 05:01

Би било супер да вземем Б. Баркола, предпочитам него, но ПСЖ никога няма да ни го дадат, така че няма да е лошо да се размърдаме за Родриго, защото от вчера слуховете за Сити се засилват страшно много! От 3-4 стола, накрая може и да седнем на земята. Не е изключено - някъде ми се мерна из фийда, че няма да купуваме крило. Киеза щял да остане. Но да разчиташ, ако нещо стане, на 16 годишно хлапе или на Киеза си е самоубийство. Едва ли е истина.
Коло Муани става вероятно 20тия играч отказал на Нюкасъл това лято и намирането на заместник за Исак става все по-трудно.
И последно:
Crystal Palace chairman Steve Parish says the club will sell captain Marc Guehi this summer to avoid losing him on a free at the end of his contract.
(Source: BBC Sport)

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 13 авг 2025 23:38

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 14 авг 2025 21:29

an4o_321 написа:Би било супер да вземем Б. Баркола, предпочитам него, но ПСЖ никога няма да ни го дадат, така че няма да е лошо да се размърдаме за Родриго, защото от вчера слуховете за Сити се засилват страшно много! От 3-4 стола, накрая може и да седнем на земята. Не е изключено - някъде ми се мерна из фийда, че няма да купуваме крило. Киеза щял да остане. Но да разчиташ, ако нещо стане, на 16 годишно хлапе или на Киеза си е самоубийство. Едва ли е истина.
Коло Муани става вероятно 20тия играч отказал на Нюкасъл това лято и намирането на заместник за Исак става все по-трудно.
И последно:
Crystal Palace chairman Steve Parish says the club will sell captain Marc Guehi this summer to avoid losing him on a free at the end of his contract.
(Source: BBC Sport)
Разбирам те напълно — звучи като класическата лятна трансферна дилема:
много имена, много слухове, и накрая може да се окаже, че опциите се топят бързо.

Б. Баркола – да, ПСЖ едва ли ще го пуснат, особено към пряк конкурент, освен ако не изскочи някаква изненадваща оферта.
- Ливърпул действително мониторира Баркола, но ПСЖ категорично отказва оферти под €100 млн, а самият той предпочита да остане и дори води преговори за нов договор ...
Без драматична оферта или желание от страна на играча – сделка почти няма да се случи. Тоест, дори и с желание от наша страна, шансът е много малък.

Родриго – слуховете за Манчестър Сити наистина набраха скорост, което значи, че ако наистина има интерес, ще трябва бърза реакция.
- Сити активно гледа Роналдо-младши "Родриго" като евентуален заместник на трима евентуално напускащи нападатели
Ако се ориентираме към състезание за крило с Ман Сити, трудно ще ни хареса – Сити има голяма трансферна сила и готовност за бързо плащане. Плюс това, Родриго не дава индикации, че иска да напуска Реал или че клубът е склонен да приеме оферта.

Киеза – добре е, че остава, но разчитането само на него и младо момче е риск, особено ако се гони висока цел.
- Както каза – да разчитаме само на Киеза + много младо момче, е рискован ход, особено при амбиция за челни места. Ако не вземем доказано крило или атакуващо звено, просто ще сме “на земята”.

Коло Муани – прав си, вече изглежда като хронична тенденция топ играчи да отказват Нюкасъл, а пазара за нападатели е все по-ограничен.
- Ако Муани е отказал (вероятно е отказал, както пишеш), и ние разчитаме да го вземем като заместник на Исак за Нюкасъл – и тук проблемът е, че атакуващите опции намаляват.
Трансферният пазар за класни нападатели е ограничен и скъп – можем да останем с “кръпки”, както казваш, може да ни остави “на земята” от онези 3-4 стола.

Гуеи – продажбата му това лято е логичен ход от страна на Кристъл Палас, за да не го загубят без пари.
- Потвърдено: Крисъл Палас ще продадат капитана Гуеи през това лято, за да не го изпуснат без пари през 2026 г.
Има интерес от Ливърпул (първоначални разговори) и и възможност за обмен/сделка с Харви Елиът
Цена: Около £30–45 млн; Палас са склонни да дисконтират, защото контрактът е 1 година.

Горе-долу нещо такова се получава:
Баркола: почти невъзможно, остава в ПСЖ.

Родриго: вероятно в Сити.

Гуеи: добър, реален вариант.

Нови крила: критично необходими – не може да разчитаме само на Киеза и младици.

Защита: трябва бързо решение – пазарът се затваря и в момента няма много класни опции.
Изображение Изображение

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 15 авг 2025 20:57

Ливърпул официално обяви трансфера на Джовани Леони, който идва от Парма срещу 26 милиона паунда плюс бонуси.
18-годишният талант подписа договор за шест години.

Изображение

Ето какво заяви Леони пред сайта на отбора от "Анфийлд":

"Много съм щастлив да съм тук. Това е наистина страхотно усещане и за мен е чест да бъда тук. Много съм развълнуван. Чувствам се поласкан. Бях много щастлив от интереса на Ливърпул. Когато разбрах, си казах: "Уау, това е лудост." Много съм щастлив. Искам да се развия много по време на тренировките с новите си съотборници, а след това и на терена - в Премиър лийг и в Шампионската лига. Ще гледам на стадиона тази вечер мача с Борнемут. След този двубой започва и моето ново пътешествие".

Изображение Изображение

Върни се в “Ливърпул”