efbet Лига: Ботев (Враца) - Левски (София), Неделя от 21:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: efbet Лига: Ботев (Враца) - Левски (София), Неделя от 21:15 ч.

Мнениеот Странджата » 15 авг 2025 16:55

Ся ако не бием съдията, терена и еврейската конспирация ли ще са виновни?
- така написано, се чете, че ако не набием съдията, терена и еврейската конспирация ли ще са виновни :) Още една запетайчица не би била безполезна :), а може и просто наличната да се премести, макар че между ся, ако ... и ся ако .... има разлика ...

SiirStenleyRoise
Контакти:

Мнениеот SiirStenleyRoise » 15 авг 2025 17:02

Имаш право, моя грешка. :)
Благодарим Ви, г-н Сираков!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 15 авг 2025 17:08

Тоя мач най-вероятно ще го хиксираме. В което обаче няма нищо лошо , дори мисля ще подейства малко отрезвяващо за всички.
Колкото до Лудогорец :? :? :? някой видял ли е , чул ли е мажоритарния ни собственик да им се заканва ?
Все пак срещу тях излезнахме.........не за победа , а после те дойдоха на Георги Аспарухов с третия отбор.
Май май и за някакъв нещастен Х навън ги поздравявахме официално :lol: :lol: :lol:

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 15 авг 2025 22:32

Ботев ще се хвърлят яко. Треньорчето им ми е много противен. Още като играч на цска. След всеки мач на интервюто изглежда , че ще се разреве. Надявам се след мача с нас наистина да реве.
Обаче имам чувството, че тия ще контузят някой наш. А отлагането на мача с другия Ботев, ако не сме загубили от АЗ , е задължително. Усещам, че нашите са почти на предела и им трябва малко повече почивка.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 16 авг 2025 07:21

vvessel написа:Ботев ще се хвърлят яко. Треньорчето им ми е много противен. Още като играч на цска. След всеки мач на интервюто изглежда , че ще се разреве. Надявам се след мача с нас наистина да реве.
Обаче имам чувството, че тия ще контузят някой наш. А отлагането на мача с другия Ботев, ако не сме загубили от АЗ , е задължително. Усещам, че нашите са почти на предела и им трябва малко повече почивка.
С написаното за Ботев Враца съм съгласен. Обаче защо да не играем в Пд? Та нима този мач няма да ни е почивка, така или иначе?
Виж им представянето досега. Имат една спечелена точица и то срещу друг от най-слабите отбори в кенЕфбет-а. Допуснали са 9 гола.
Този мач ще си е баш почивка за нашите.
Ако го играят към края на годината се рискува да сме с наказани и/или контузени играчи. Отделно Ботев Пд може да са в по-добра от сегашната им форма, а ние обичайно да сме спукали гумите тогава.

Не смятам, че отлагането е добро решение.
Пък и колко пъти ни е помагало такова отлагане? Повече са случайте, след отлагане да отпадаме.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 авг 2025 08:11

Май тук ще се загубят точки.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 16 авг 2025 11:52

По стечение на обстоятелствата имам познат от щаба на Янев, така че мога да потвърдя, че това е мачът на сезона за врачани. Чакат и премия от Папазки със сигурност.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 авг 2025 21:47

Ако искате да се тревожите за съдии- ей тоя Гребенарски е притеснителен, с всичките тирейски страници дет следва в Инстаграм.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 16 авг 2025 22:30

rhaegar написа:Ако искате да се тревожите за съдии- ей тоя Гребенарски е притеснителен, с всичките тирейски страници дет следва в Инстаграм.

Като имате достъп до такива данни, ами пуснете нещо тук, да видим
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”