ЛК: Сабах - Левски (София), Четвъртък от 19:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ElCochino
Контакти:

Re: ЛК: Сабах - Левски (София), Четвъртък от 19:00 часа

Мнениеот ElCochino » 15 авг 2025 14:07

Минахме ги тези без много напрежение, сякаш беше гостуване в ебемти лигата. Това показва много израстване на отбора, особено на този сгъстен цикъл от мачове напоследък. Определено дон Хулио е най-доброто ни входящо попълнение през тази календарна година. Лично аз вярвах в него от самото начало, доволен съм, че оправда доверието ми дотук, но си личи, че е грамотен треньор, който е на светлинни години от нашенските (да ме прощава Вили, например, който е по-известен с това, че тегли ушите на съдията, Генчо няма да го коментирам, който си знаеше само едно и също да играе) и основната причина да сме на този етап е именно той. Добро впечатление прави и премерената му реч, особено в началото, когато не познаваше добре обстановката в отбора, футболистите и въобще българските нрави.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 15 авг 2025 15:50

olfix написа:Тези, още като играха с Лудогорец, макар, че завършиха 2-2 си мислех, че искам Левски да играе така някой ден-първото им полувреме, когато поведоха 2-0/а можеше да са 5-6/, беше страхотно. С такава скорост разиграваха, че не можех да повярвам. Интересно ми е как Веласкес ще подходи към този стил. Не ни остава нищо друго, освен да вярваме. :)

Кои са "тези" дето са завършили 2:2 с Лц?

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 авг 2025 16:23

vvessel написа:
olfix написа:Тези, още като играха с Лудогорец, макар, че завършиха 2-2 си мислех, че искам Левски да играе така някой ден-първото им полувреме, когато поведоха 2-0/а можеше да са 5-6/, беше страхотно. С такава скорост разиграваха, че не можех да повярвам. Интересно ми е как Веласкес ще подходи към този стил. Не ни остава нищо друго, освен да вярваме. :)

Кои са "тези" дето са завършили 2:2 с Лц?

Алкмаар преди 8 месеца.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 авг 2025 21:13

Играеш, както ти позволи противникът. В Холандия играят атакуващо и много динамично. Но защитата не им е приоритет. Ако Вельо успее да затвори линиите им, ще не?

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 15 авг 2025 21:16

Левски игра много стегнато и умно. Хулио явно познава отлично Европейският футбол и намира начин да подреди и нахъса отбора така, че да няма особена разлика в класите. С нетърпение чакам мача по специално заради пълните трибуни и обстановката която ще се създаде. Това ми е тръпката. Ако не успеят живи и здрави. Знам обаче ,че няма да се предадат сините футболисти. Феновете на националния ще помогнат за това. Длъжни са.

Върни се в “Левски”