Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

На линия
Tony_CSKA
Контакти:

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот Tony_CSKA » 15 авг 2025 11:21

Янис Зику написа:Ще питаме Поати.

Мачът с Арда иначе официално е отложен. Глътка въздух за нас, Керкез и селекционера ни.

А потенциалният трансфер на Поати не прави ли на пух и прав твърденията, че играчите не искат да идват, защото не участваме в ЕКТ, терените в България са лоши и подовете в съблекалните са хлъзгави? За един (не)приятел питам.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 15 авг 2025 11:36

За Жордао мнението ми е 50/50.
Ако покаже потенциала, който има няма да има никакъв проблем. Мисля, че е типа от който имаме нужда. Типичен "бокс то бокс"
Визитката му е богата и е сменил много отбори. За някои и с основание това е минус. Но виждате Веласкес с подобна история какво върши в Левски. Нивото на ефбет е адски ниско и съвсем малко трябва на някои да изпъкне. Хубавото е, че миналият сезон е играл редовно, а през този е започнал силно.
Желая му успех.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

На линия
Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 15 авг 2025 11:47

MASTER_COOL написа:За Жордао мнението ми е 50/50.
Ако покаже потенциала, който има няма да има никакъв проблем. Мисля, че е типа от който имаме нужда. Типичен "бокс то бокс"
Визитката му е богата и е сменил много отбори. За някои и с основание това е минус. Но виждате Веласкес с подобна история какво върши в Левски. Нивото на ефбет е адски ниско и съвсем малко трябва на някои да изпъкне. Хубавото е, че миналият сезон е играл редовно, а през този е започнал силно.
Желая му успех.

Точно това е рискът с него. Дано да се е свестил най-накрая и да е решил да бъде сериозен. Качества има.

Иска ми се да съм оптимист. Просто не можем да си позволим още един Сегер.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 15 авг 2025 12:00

Аз не мисля, че Сегер е лош играч, но му трябва и време да се адаптира. Отделно от партньорите му в средата се очаква повече, Ето'О например не прилича на себе си, но там причината е друга и донякъде го разбирам.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 15 авг 2025 12:03

Както спомена някои ние вече се опарихме с такъв тип играчи и трансфери- Вилдсхут, Пенерянда, Синклер......

В някое от полските издания също се споменаваше, че играчът е имал непостоянни изяви и там, макар че от статистиката излиза другояче.

Дават ни го за 500 хилки, все едно ни казват "Халал да ви е", а договорът му не се споменава да изтича скоро.

Съмнявам се да не излезе нещо като онзи Мухар, ако го помните, май хърватин беше. После отиде пак в добър отбор, но не вдигна класата при нас.

Нека се даде шанс на Юлиан Илиев, на Теодор, на Антонов пак да го видим. Предполагам, че има и други от малките, които могат да ни изненадат приятно.

С Лапухов задължително трябва да се проведат разговори с него и агента му. Ако трябва да има ротации от време на време на вратата. Да му се обясни, че следващия сезон ще е титуляр, а с Бусато да се разделим и да го изпратим подобаващо.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 15 авг 2025 12:03

Този е класа или две над бледият скандинавец. Още на клипчетата си бях изградил мнение, че е средна класа футболист за по-непретенциозни отбори. След неговия трансфер бих махнал Томанов, ако аз съм Биг Бос
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 15 авг 2025 12:06

Янис Зику написа:Аз не мисля, че Сегер е лош играч, но му трябва и време да се адаптира. Отделно от партньорите му в средата се очаква повече, Ето'О например не прилича на себе си, но там причината е друга и донякъде го разбирам.

И аз не мисля, че Сегер е толкова слаб, колкото го изкарват.

Но когато са заедно на терена със Скаршем ми идва малко в повече. Малки са ми еднотипни. Мисля, че Скаршем трябва да седне на пейката, физически също издиша в края на мачовете.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 15 авг 2025 12:13

Сегер си е идеален за резерва, поне на този етап. За момента показва добра работна етика, движи се, не прави елементарни грешки, не подарява лесно топката, подава горе-долу добре, но се отличава със сигурен пас по първи впечатления.

Но не е Методи Деянов и никога няма да бъде. Фантазия - 0. Импровизация - 0. Артистичност и емоции на терена - 0.

Мисля че е играч, на който му е повтаряно до откат в Сакндинавия, че от него се иска само да не губи топката и да я подаде на някой, който е наблизо и може да я получи. И че футбола е само ... движение в празни пространства. Проблемът му е, че няма крила, които да навлизат в тези пространства, и на които да им пусне топката, а от там нататък да си се оправят. Друг свят, съвсем различна философия за футбола.

Ние тук си търсим плеймейкърите от едно време, дето да направят някаква магия, някаква уникална техника и т.н. Не мисля, че в Скандинавия харесват подобна идея за футбола. Тичане, ръгане, празни пространства, сигурност, тактически фалове, голове от статични положения. Това е там.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

На линия
Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 15 авг 2025 12:36

danko_sot написа:Както спомена някои ние вече се опарихме с такъв тип играчи и трансфери- Вилдсхут, Пенерянда, Синклер......

В някое от полските издания също се споменаваше, че играчът е имал непостоянни изяви и там, макар че от статистиката излиза другояче.

Дават ни го за 500 хилки, все едно ни казват "Халал да ви е", а договорът му не се споменава да изтича скоро.

Съмнявам се да не излезе нещо като онзи Мухар, ако го помните, май хърватин беше. После отиде пак в добър отбор, но не вдигна класата при нас.

Нека се даде шанс на Юлиан Илиев, на Теодор, на Антонов пак да го видим. Предполагам, че има и други от малките, които могат да ни изненадат приятно.

С Лапухов задължително трябва да се проведат разговори с него и агента му. Ако трябва да има ротации от време на време на вратата. Да му се обясни, че следващия сезон ще е титуляр, а с Бусато да се разделим и да го изпратим подобаващо.

На Жордао договорът му изтича в края на този сезон.

Лапоухов трябва да е титуляр.

От младите за изненадите - Юлиан Гилов. Едно полувреме игра и всички опити за дрибъл му бяха успешни. Левият бек на Шкендия играеше роля на тренировъчен конус. Ама е на 18 и този дето говори, че трябват топки ги няма. Да се допита до Димитър Пенев. Елементарно е.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 15 авг 2025 13:40

Сегер за пръв път излиза да играе в чужбина и за лош късмет попада в клуб, дето се реже на месо по думите на Златков. Сигурно вече пише жални писма на майка си и баща си. :lol:
Не смея да говоря за качествата му, понеже не съм го наблюдавал достатъчно. Но на мен ми изглежда още като стъписан малко.
Трябва да му се помогне да се адаптира, да се почувства в свои води и тогава може би ще прояви положителните си страни.
Помним как дойде в началото Хайнц, после в каква мърда се превърна и сега чета, че в Швеция е пак на гребена на вълната.
Т.е. средата е много важна за някои футболисти.

Върни се в “ЦСКА”