Тристанче смехоранче,
Твоята жлъчка е пред пръсване, не моята, не и тази на колегата. Убеден съм, че няма да си легнеш спокоен и доволен, защото при теб движещата сила са злоба, омраза и отрицание. Тежко детство си имал и си ти личи, даже имам и предположение как е било, но ще си го запазя за себе си, да не ти отключа и комплекси на малоценност от пубертетния период.
Убеден съм, че мен ме уважават повече в "твоя раздел", защото съм истински и освободен от комплекси, нищо че съм "чорбар"
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Без цензура!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
AgePeeBG написа: .... престижно да считаме за успешни проекти, дето ги мятат като брашнян чувал свикнали на изкуствен терен дървари? .
Друго е да те гаври Швепси .... 6:0 ..... седнали те да се подиграват на "Каузата" .....
ReBorn1982 написа:AgePeeBG написа: .... престижно да считаме за успешни проекти, дето ги мятат като брашнян чувал свикнали на изкуствен терен дървари? .
Друго е да те гаври Швепси .... 6:0 ..... седнали те да се подиграват на "Каузата" .....
Пак са ни били Сепси от Румъния. Друго си е да дадеш надежда на шепа малтийски клетници, които сигурно са като националите на Гибралтар в свободното си време. Припечелват като адвокати, готвачи, охранители, озеленители, рецепционисти (то там хотели има ли?) и т.н.
Последна промяна от AgePeeBG на 14 авг 2025 23:48, променено общо 1 път.
- MASTER_COOL
- Контакти:
"Истинската класа на силният и непобедимият е да бъде смирен!"
Не е за тъпи кратуни, т.е "сини лъвове"
Как се смяхме с колегите тази вечер на "син лъв" - ааааааааа Хахаххахахаха
Не е за тъпи кратуни, т.е "сини лъвове"
Как се смяхме с колегите тази вечер на "син лъв" - ааааааааа Хахаххахахаха
Моята цел е постигната вече! В сърцето на припока аз отворих такава люта рана, която никога няма да заздравей! 8-)
Айде сега и както обикновено -> по дупките. Утре като се наспите и на свежа глава, пак ще си ви гавря. :)
Айде сега и както обикновено -> по дупките. Утре като се наспите и на свежа глава, пак ще си ви гавря. :)
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- MASTER_COOL
- Контакти:
Постигна си целта, категорично да - стана за смях на целият форум :lol:
Ама такава ЛЮТА рана ми отвори, по-люта и от най-лютата чушка в СВЕТА, че сега няма да заспя.
Ах, ах, ах. :oops:
Ах, ах, ах. :oops:
MASTER_COOL написа:...
Убеден съм, че мен ме уважават повече в "твоя раздел", ...
Нормално. В наши дни повечето бездушници уважава всеки себеподобен, който им ближе обувката или гъза - грозен порок на съвременния човек.
Ма ти си пич, бе, да си жив и здрав! Заебал си тези, на които си "вечно верен", и си се хванал да ласкаеш говедата, понеже напоследък мачкат и е гот да си до силните на деня, нали? Ми, супер - прекрасен пример за "вечна вярност", какво съм се хванал да те коментирам толкова и аз ... :mrgreen:
Я да си те оставя тука да блестиш с "вечна вярност" за ужас на себеподобните ти, та белким видят, че има и по-дълбоко дъно от самата припощина. :))
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
- Контакти:
TristaNNN написа:DoSomethingDifferent написа:Съдията ги реже като телешки дюнер, иначе Сабах определено са най-слабият отбор в групата.
Оранжев гризач, ти ли смяташе отбелязаните голове на Левски в редовното време в ЕКТ, или друг припок се беше заел с това низко занятие? Да ни сметнеш и допуснатите, ако не ти представлява голяма трудност, де? :arrow:
Тоз пък превъзбуденият, гълтай… малко въздух, бихте възможно двата най-слаби отбора, с първия среден отпаднахте. Ще ти го кажа така, бийте азитата и ще призная, че сте направили нещо. Стига с това надъхване, реално не сте отстранили средноевропейски отбор.
Do Something Different!
-
- Контакти:
TristaNNN написа:Тази седмица съвсем спокойно може да се нарече историческа за клетия роден футбол в модерни времена, с уговорката, че Арда не профука 3 гола аванс срещу противник с вече двама изгонени. Ама едва ли.
Момчета, цели три родни отбора отиват на плейофи за влизане в групите на ЕКТ, като един така или иначе влиза със сигурност, бре! 8-)
Извод 1: За родния футбол е добре, когато мръсни мутри като ГГ не са фактори и не развалят играта и първенството с гнусните си, мръсни прийоми по оня начин.
Извод 2: Креатурите с тирета лишени от фундамент - мъртвородените франкенщайни на мутрите не липсват никому и тяхната заслужена роля в миманса е полезна за играта у нас. Когато ментаците с тирета са на мястото си по естествен начин, екосистемата на футбола у нас диша спокойно и отборите се развиват по нормален, еволюиращ начин!
Пич, какви ги говориш? Отборът ти излезе с юношките, за да направи Лудогорец шампион, демек се принизи до Миньоро и Черно море, два от най-омразните ви клуба след „умрялото“ ЦСКА, за което не спирате да пишете и да викате („Бий чорбата по главата“ огласяше стадиона миналата вечер). Тежки шизота нямало ЦСКА, той е „дед“ клуб, но ще го бием. Разбирам и тази част с еуфорията и радването и аз щях да съм така, но нямаше да пиша тежки простотии.
Do Something Different!