Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот teerr » 14 авг 2025 22:45

Радвам се а някои сладко спят...
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 14 авг 2025 22:47

miro_rz написа:
ugly bug написа:
miro_rz написа:Мамата си е ебало, мишоци, лъвове. Кой знае какви чехли сте в къщите си ма айде!

Пущай Еврото !
Десайдер между Ронко и Кайрън

На Приморско съм, релаксче!

Enjoy then
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 14 авг 2025 22:53

С новата щека на "нов производител", хи-хи.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 авг 2025 22:56

delqnski47 написа:Честита победа на говедата и кърджалийци

Сега ако добавиш и "заслужена" преди победа, ще приема, че честитиш от сърце. 8-)
И ще стане на душата ми още по-празнично! :)
Последна промяна от TristaNNN на 14 авг 2025 23:01, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 14 авг 2025 22:58

NOMER14 написа:С новата щека на "нов производител", хи-хи.

Епичен мач..
И двамата имаха шансове но Ронко показа мерник
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 авг 2025 23:00

AgePeeBG написа:Тристанец, да разбираме ли..... гледам и Мастъра, че не е съгласен с тебе.

Откога тези, де ближат подметките на силните на деня, докато показват г*з на любимия си отбор са фактор, който изобщо трябва да се споменава в един коментар с името ми?

Ако БГ футбол не е можел да диша и да се развива заради нас, както го изтъкваш, то какво да кажем тогава за проекта на Домуса? :)
Очевидно проектът на Домуса е успешен, за разлика от франкенщайна на Микре. Други въпроси?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

AgePeeBG
Контакти:

Мнениеот AgePeeBG » 14 авг 2025 23:12

TristaNNN написа:
AgePeeBG написа:Тристанец, да разбираме ли..... гледам и Мастъра, че не е съгласен с тебе.

Откога тези, де ближат подметките на силните на деня, докато показват г*з на любимия си отбор са фактор, който изобщо трябва да се споменава в един коментар с името ми?

Ако БГ футбол не е можел да диша и да се развива заради нас, както го изтъкваш, то какво да кажем тогава за проекта на Домуса? :)
Очевидно проектът на Домуса е успешен, за разлика от франкенщайна на Микре. Други въпроси?

Ми ето ти още един въпрос, даже три, умнико.

1. Дали ще е успешен, ако случайно вземат да му свършат паричките или вземе, че сгафи фатално пред цар Шиши?

2. Кога почнахме да считаме за успешен един проект, който тука си взима без проблем титлите, а в Европа бива размятан като брашнян чувал от отбори тип Карабах? Ако беше от Реал, разбирам.

3. Откога това да честитиш победа на някой, който очевидно е по-силен в момента, се счита за "близане на подметки"? Щото аз мога да призная, колкото и да ми е болно, че в момента твоя отбор е по-силен от моя. Насо и Веласкез са направили един, що-годе, добър и сплотен колектив. При нас всичко е пълна каша, няма какво да казвам на черното бяло. Бихте два пъти Сабах, аз не дойдох тук да злобея, а напротив - честитих ви и закономерно продължавате срещу Алкмаар. Ако това е "близане на подметки", здраве му кажи.
Последна промяна от AgePeeBG на 14 авг 2025 23:21, променено общо 1 път.

Ventsi1999
Контакти:

Мнениеот Ventsi1999 » 14 авг 2025 23:18

Левски и цска имат по 260 мача в Европа, “Еврогранда” Лудогорец колко има?!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 авг 2025 23:26

AgePeeBG написа:...Дали ще е успешен, ако случайно вземат да му свършат паричките или вземе, че сгафи фатално пред цар Шиши?

2. Кога почнахме да считаме за успешен един проект, който тука си взима без проблем титлите, а в Европа бива размятан като брашнян чувал от отбори тип Карабах? Ако беше от Реал, разбирам.

Злобен припок, докато не му свършат парите, ще си седиш в дупката. Засега е видно, че неслучайно съм им лепнал прозвище делиорманци-тиреебци. И вашият мръсник имаше парички и гръб от Шиши, а и от цялата държава, за да мине измамата с Тирето, ама к*р успехи за припоците. Що така бе, дейва?
Странно и лицемерно е припок, който е "вечно верен" на отбор, де от две години не е помирисвал ЕКТ, докато е бит и еВан по баражи, да коментира отбор, който още във вторник си гарантира участие в групи на ЕКТ. Много е смешно да се четат подобни коментари.
Лягайте си и спрете да се излагате. Разбирам, че ви болят жлъчките от яд след днешния прекрасен за родния футбол ден, ама това е положението. Цесека умре и без него е по-добре, докато Тирето е в блатото и така е още по-добре. По-добре се ориентирайте към някакво ново припознаване, че да се порадвате и вие, докато говедомразието съвсем не ви умори.
[offtopic]

AgePeeBG
Контакти:

Мнениеот AgePeeBG » 14 авг 2025 23:38

TristaNNN написа:
AgePeeBG написа:...Дали ще е успешен, ако случайно вземат да му свършат паричките или вземе, че сгафи фатално пред цар Шиши?

Злобен припок, докато не му свършат парите, ще си седиш в дупката. Засега е видно, че неслучайно съм им лепнал прозвище делиорманци-тиреебци. И вашият мръсник имаше парички и гръб от Шиши, а и от цялата държава, за да мине измамата с Тирето, ама к*р успехи за припоците. Що така бе, дейва?
Странно и лицемерно е припок, който е "вечно верен" на отбор, де от две години не е помирисвал ЕКТ, докато е бит и еВан по баражи, да коментира отбор, който още във вторник си гарантира участие в групи на ЕКТ. Много е смешно да се четат подобни коментари.
Лягайте си и спрете да се излагате. Разбирам, че ви болят жлъчките от яд след днешния прекрасен за родния футбол ден, ама това е положението. Цесека умре и без него е по-добре, докато Тирето е в блатото и така е още по-добре. По-добре се ориентирайте към някакво ново припознаване, че да се порадвате и вие, докато говедомразието съвсем не ви умори.

Злобно говедце, невиждащо по-далеч от двата останали косми в ноздрата, заради омразата си. Що не ми отговаряш откога стана престижно да считаме за успешни проекти, дето ги мятат като брашнян чувал свикнали на изкуствен терен дървари? Нещо почна много да ми лазиш по нервичките.

И като ни бият другия месец испанците с 8:0, ще видим тогава колко НАИСТИНА се е развил БГ футбол ("Ще видите след 2 години къде ще сме") и дали наистина за това сме виновни ние. Говежда комплексарщина, майна.
Последна промяна от AgePeeBG на 14 авг 2025 23:40, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”