ЛК: Сабах - Левски (София), Четвъртък от 19:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: ЛК: Сабах - Левски (София), Четвъртък от 19:00 часа

Мнениеот TristaNNN » 14 авг 2025 22:06

В интерес на истината амуджата от отбора на катърите ме изненадва много приятно. Не само с гола днес, разбира се. Признавам, че бях много, много скептично настроен към привличането му в Левски, най-вече предвид туристическия му и тренировъчен статут, но човекът така ме пляска през устата засега, както аз пляскам припоците и ги пращам по дупките в Без мензура. :mrgreen: Направо ме закрива с играта си! :lol:
Така, както се старае момчето на терена, а и с приноса си към играта на отбора, съвсем скоро ще го прекръстя на Сулаков.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 авг 2025 22:07

TristaNNN написа:
rhaegar написа:Сектор В ли скандират нашите Изображение

Много се смях, когато нашите скандираха "Довиждане" насред азерската къщичка за пиленца. :lol: :lol:

Аз очаквах малко повече атмосфера от тия, азерите ппц са малко фанатици, но за такъв проект толкова. Дано и Алкмаар смълчим другата седмица.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 14 авг 2025 22:14

TristaNNN написа:В интерес на истината амуджата от отбора на катърите ме изненадва много приятно. Не само с гола днес, разбира се. Признавам, че бях много, много скептично настроен към привличането му в Левски, най-вече предвид туристическия му и тренировъчен статут, но човекът така ме пляска през устата засега, както аз пляскам припоците и ги пращам по дупките в Без мензура. :mrgreen: Направо ме закрива с играта си! :lol:
Така, както се старае момчето на терена, а и с приноса си към играта на отбора, съвсем скоро ще го прекръстя на Сулаков.

Сула е алжирец, демек казано на български не е амуджа. Амуджа има съвсем друго значение и различно географски.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 14 авг 2025 22:22

Какво става отпаднахме ли :o тоя украински съдия сряза ли ни главите през кръста ???

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 14 авг 2025 22:32

MASTER_COOL написа:Бях сигурен, че ще ги отстраните. Познах общия резултат 3:0, приемам го като частичен личен успех. :mrgreen:
Честито на вас!
Манолката да почерпи :P

Само 200 лева изкарах - достраша ме за победа и сложих на отстраняване 400 кинта. Доволен съм, аз лично няма да кажа лоша дума за шпаньолеца до края на шампионата
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 14 авг 2025 22:51

veni__85 написа:
vvessel написа:
icemanbg33 написа:
Броим ли го вече пробива или да чакам и мачовете с Алкмаар?

Да го кажем - добро представяне до тук. Преди две години пак до тук бяхме. Пробив за мен е влизане в групите. Ако влезем , несъмнено е пробив.

Преди 15 бяхме в групите на ЛЕ сега ако влезнем в ЛК, да не се окаже , че пак не е надграждане.
При положение , че през април-май, по-голяма част от коментарите на разбирачите във форума бяха "За какво ни е тази Европа , да играем два мача и да отпаднем. "

Преди 20 играхме четвъртфинал. И после групи ШЛ.
Обаче гледаме последните години в които освен Лц, никой не е влизал в групите.
А единствения "разбирач" ,който съм чул да казва че Европа не ни трябва е Наско Сираков.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 авг 2025 22:53

NOMER14 написа:
TristaNNN написа:В интерес на истината амуджата от отбора на катърите ме изненадва много приятно. Не само с гола днес, разбира се. Признавам, че бях много, много скептично настроен към привличането му в Левски, най-вече предвид туристическия му и тренировъчен статут, но човекът така ме пляска през устата засега, както аз пляскам припоците и ги пращам по дупките в Без мензура. :mrgreen: Направо ме закрива с играта си! :lol:

Сула е алжирец, демек казано на български не е амуджа. Амуджа има съвсем друго значение и различно географски.

[offtopic]Според мен бъркаш, заради познатото по твоя край традиционно определение. Амуджа не е непременно синоним(жаргон) на турчин, ако натам биеш. Моето познание за думата е по-скоро мюсюлманин, или човек от мюсюлманския свят, резачка един вид. ;)[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 14 авг 2025 23:01

Като цяло трансферите ни от катърския отбор са предимно добри. Като се почне още от едно време с намръщения им треньор. Бурабия също беше голямо попадение. Да се надяваме, че и със Сула ще стане същото

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 14 авг 2025 23:06

Сега...
Нашите турци викат амуджи на тези от южната част от страната. Те пък от своя страна викат амуджа на тия от Турция. Преди 7 години се запознах с момче от континенталната част на Турция, женено за нашенска кадънка и ми разправя, че така наричали тези от азиатската част. Изселници, живеещи предимно в западната(гръцката) част на Турция, така казвали на тия от средната и източната им част.
Арабите изобщо нямат отношение.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 авг 2025 23:09

alexdb написа:

Като цяло трансферите ни от катърския отбор са предимно добри. Като се почне още от едно време с намръщения им треньор. Бурабия също беше голямо попадение. Да се надяваме, че и със Сула ще стане същото

[offtopic]Помниш ли Даниел Димов преди да дойде при нас? Това ми беше любимия български футболист в онзи момент, истина ти казвам - ръстов, атлетичен, пъргав, борбен, със страхотен бомбен шут и харакер на победител, непримирим с играта си в центъра. Всичко това се изпари в момента, в който кацна в Левски. Да, спомням си, че го много го мъчиха като ЦЗ, ама все пак. :|[/offtopic]
[offtopic]

Върни се в “Левски”