ЛК: Сабах - Левски (София), Четвъртък от 19:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: ЛК: Сабах - Левски (София), Четвъртък от 19:00 часа

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 авг 2025 21:24

Хора... Само като се сетим, колко подобни мачове, с подобни съперници сме губили... Ееееййй богУ, с подобно представяне в ония срещи, сега вероятно щяхме да сме с още един 1/4 финал. :lol:
Извън еуфорията... И днес можеше да се осерем, но сякаш ония горе гледат и връщат... Полагаемото.
Да, азерите имаха 2-3 възможности, но като цяло си бяха бити по-всички правила на играта.

П.П.

Със сигурност тук в последните няколко месеца съм звучал като тотален фен на Веласкес, но истината е, че в не-малко моменти бях просто... Контра, щото просто ми писнА, да сменяме треньори през 4-5 мача, 4-5 кръга или 4-5 месеца.
Дийп, че се виждаще, че човека работи и се опитва да направи лимитирани играчи, да изглеждат като средно-европейски такива.
И в крайна сметка му се получи.
Този човек ( Хулио ) ... Сякаш цял живот е цъкал в евротурнирите... Тука удрям малко гъзО в тавана и заключвам, че сякаш извън мастър-грандовете в Европа, на останалите ще им е доооооста трудно да ни бият. :roll: :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 14 авг 2025 21:25

Шест мача в ЕКТ без допуснат гол в редовното време. Машинки.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 14 авг 2025 21:26

Хулио играе в Европа като невидял. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 14 авг 2025 21:29

С продължаването евроучастието вече е успешно за малкото инвестиции, които са вкарани. АЗ са бонус, трябва да се забавляваме срещу тях и квото стане.
Митков отново игра добре напук на неразбиращите от футол. Алдаир пак беше по-добър от Майкон, както във всичките евромачове без гостуването на Брага.
Резервите бяха ужасни, дори Сула и Охене имаха само грешки извън головата атака. Фабиен продължава да е катастрофа засега.
Имахме един период от 20 минути с трагична игра, това не ме притесняваше за тоя мач, но може да е проблем в бъдеще.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 14 авг 2025 21:30

icemanbg33 написа:
Броим ли го вече пробива или да чакам и мачовете с Алкмаар?

Да го кажем - добро представяне до тук. Преди две години пак до тук бяхме. Пробив за мен е влизане в групите. Ако влезем , несъмнено е пробив.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 14 авг 2025 21:50

Честита победа! Като цяло добър мач на отбора. Пожелавам си достойно представяне срещу АЗ Алкмаар.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 авг 2025 21:53

rhaegar написа:Сектор В ли скандират нашите Изображение

Много се смях, когато нашите скандираха "Довиждане" насред азерската къщичка за пиленца. :lol: :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 14 авг 2025 21:57

realno написа:Хулио играе в Европа като невидял. :)))

Тази вечер на интервюто не се усмихна както в предишните.
Дали беше уморен от нервите, които изхаби в най-лекия ни мач в евротурнирите или пък... вече е разбрал какво е направил с тоя отбор, колко е вдигнал летвата като статистика и от тая вечер започва трудното, задължаващото трудно.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 14 авг 2025 22:03

Имаше няколко кадри с треньора дето крещи като обезумял :)))
След това дават Дамбраудкас който си говори с щаба все едно той води с два гола.
Хулио определено гори в играта и хаби доста нерви, обаче като вкараме гол или бием не си позволява да се радва много.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 14 авг 2025 22:04

vvessel написа:
icemanbg33 написа:
Броим ли го вече пробива или да чакам и мачовете с Алкмаар?

Да го кажем - добро представяне до тук. Преди две години пак до тук бяхме. Пробив за мен е влизане в групите. Ако влезем , несъмнено е пробив.

Преди 15 бяхме в групите на ЛЕ сега ако влезнем в ЛК, да не се окаже , че пак не е надграждане.
При положение , че през април-май, по-голяма част от коментарите на разбирачите във форума бяха "За какво ни е тази Европа , да играем два мача и да отпаднем. "

Върни се в “Левски”