Дон Хулио учи отбора и отделните футболисти на много разумни неща, показва диаграми, повторения, чертае пространства, схеми, позиции, обяснява и прочее.
Въпроса при него е, че и той донякъде се учи от футболисти и фенове. Следи и попива всичко казано и прочетено много внимателно, както виждате, и в двете посоки тече обмяна на информация и на мнения.
Какво от чутото и прочетеното ще вземе под внимание, той сам си решава, затова той е треньора, и съм сигурен, че никога няма да каже на някого : Къв си ти бе, че ще ми обясняваш кое и как... въпрос на манталитет. Но факт е, че Дона се променя на към по-добро.
Както и да е, довечера ни е един от най-важните мачове за годината, така че... САМО ЛЕВСКИ !
ЛК: Сабах - Левски (София), Четвъртък от 19:00 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЛК: Сабах - Левски (София), Четвъртък от 19:00 часа
Air_Smuggler написа:....
Както и да е, довечера ни е един от най-важните мачове за годината, така че... САМО ЛЕВСКИ !
Така е, затова ръгайте бирите в хладилника, че не остана време!

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

За предишните мачове нямах никакви притеснения. За този съм на тръни от 2-3 дни поне, не знам защо ми напомнят на Иртиш.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Много се е вдигнал коефициента за наше продължаване... Беше 1.20, сега е 1.45
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Много се е вдигнал коефициента за наше продължаване... Беше 1.20, сега е 1.45
Пропоцияте яко залагат срещу нас.
Зарежете тези коефициенти и послушайте съвета на Тристан. Аз даже вече започнах ротацията на титулярния състав бири в хладилника с резервните. Само Левски!
-
- Контакти:
W84me написа:Много се е вдигнал коефициента за наше продължаване... Беше 1.20, сега е 1.45
В началото, когато излязоха коефициентите Левски беше сочен за фаворит с коефициент 2.55 за победа на Левски и 2.75 за победа за Сабах. В момента са 3.6 з Левски и 2 за Сабах. Такова обръщане на нещата на 180 градуса не е нормално.
С Костадинов щях да съм много уверен, сега е по-тегаво. Най-вероятно ми се струва да направим равен, нещо като 0-0 или 1-1. Това е определящият мач за оценката на евроучастието. Много е важно да продължим.
W84me написа:За предишните мачове нямах никакви притеснения. За този съм на тръни от 2-3 дни поне, не знам защо ми напомнят на Иртиш.
Отпадаме
-
- Контакти:
Асен Митков и Търдин в средата. Много лоша поличба е Асен Митков титуляр. Той има супер спорни качества в офанзивен план и никакви качества в дефанзивен. Много лош избор според мен. Трябваше да пусне Цунами до Търдин.