Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Понеже не съм като Dani Kiki и други подобни индивиди ще пожелая както винаги съм го правил успех на Левски и Арда!
miro_rz написа:Понеже не съм като Dani Kiki и други подобни индивиди ще пожелая както винаги съм го правил успех на Левски и Арда!
На нас няма ли да ни пожелаеш успех бре, бастун?
Страх ви е да не ви катурнем тази година от шампионското място, нали ?

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:miro_rz написа:Понеже не съм като Dani Kiki и други подобни индивиди ще пожелая както винаги съм го правил успех на Левски и Арда!
На нас няма ли да ни пожелаеш успех бре, бастун?
Страх ви е да не ви катурнем тази година от шампионското място, нали ?
За какво се борите. Още онзи ден ви пожелах успех в борбата за оцеляване.
По скоро прилича на Йоана Буковска, само че с цици!
А на онзи бастун, дето прилага думичката не на място, му пожелавам успех! Само че по линията Ловеч - Етрополе!
Пожелавам успех на Арда и Левски.
А на онзи бастун, дето прилага думичката не на място, му пожелавам успех! Само че по линията Ловеч - Етрополе!
Пожелавам успех на Арда и Левски.
-
Ventsi1999 написа:Между другото Хамрун (Спартанс) играе в 3 кръг на Лига Европа, а Пепси къде са?!
Щото тръгна от ШЛ и можеш да си отпадаш до припадък, все продължаваш у някой турнир .... миналата година Хамрун Спартанс отпадна от Линкълн от Гибралтар и от Балкани от Косово, а сега бяха пребити като куче от мега слабия Динамо Киев, който после отпадна срамно от Пафос ....
Хамрун са си мега смешници, само Мъри може да отпадне от такива ...
- MASTER_COOL
- Контакти:
https://blitz.bg/sport/svezho/laf-za-nay-vazhnoto-neshto-mezhdu-krakata-na-zhenite-vzrivi-nacionalniya-ni-efir_571699.html
Това съм го пропуснал :lol: :lol: :lol:
Дяков на дърти години иска да си спечели име :mrgreen:
41-годишният Дяков заяви, че въпросните цифри не показват точно това, което се е случило на терена. След което пусна въпросния лаф, казвайки дословно следното: „Статистиката е като минижупа при жените. Показва много неща, но най-важното остава скрито“.
Това съм го пропуснал :lol: :lol: :lol:
Дяков на дърти години иска да си спечели име :mrgreen:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
ReBorn1982 написа:Ventsi1999 написа:Между другото Хамрун (Спартанс) играе в 3 кръг на Лига Европа, а Пепси къде са?!
Щото тръгна от ШЛ и можеш да си отпадаш до припадък, все продължаваш у някой турнир .... миналата година Хамрун Спартанс отпадна от Линкълн от Гибралтар и от Балкани от Косово, а сега бяха пребити като куче от мега слабия Динамо Киев, който после отпадна срамно от Пафос ....
Хамрун са си мега смешници, само Мъри може да отпадне от такива ...
Е, ти пък нищо не каза, Мъри е треньор на световно ниво и абсолютна религия за България. Има си цяла секта, даже евангелистите биха му завидели. Той е най-добрият български треньор, както Гунди е най-добрият български футболист. Заеби ги Пенев и Стоичков.
Do Something Different!
MASTER_COOL написа:tmanolov написа:идеалка :)
Само аз ли не мога да намеря как се влиза във форума от страниците на гонг, след реМбрандирането от снощи - баси некадърниците!
#върнетестариясайтбе
Не си само ти. Май няма бутон :lol:
Трагична визия, функционалност 0.
Черпя ви нещо, което да си сложите на bookmark и да нямате подобни ядове -> forum.gong.bg/search.php?search_id=egosearch
Това ви праща директно във вашите мнения ...
Леевски, оле

miro_rz написа:Понеже не съм като Dani Kiki и други подобни индивиди ще пожелая както винаги съм го правил успех на Левски и Арда!
И от мен успех на Левски и Арда. Левски в групи....още по лесна титла за Лц!!!