Летен трансферен прозорец 2025

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Летен трансферен прозорец 2025

Мнениеот rhaegar » 13 авг 2025 20:36

Пак се пазарува за безумни пари от Дженоа, втората бантер ера официално започва.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 авг 2025 12:37

Рекордната сделка е факт: бижуто на Мъри Стоилов подписа с РБ Лайпциг

РБ Лайпциг официално обяви привличането на откритието на Станимир Стоилов Ромуло от Гьозтепе. "Биковете", чийто директор по спортните въпроси е Юрген Клоп, ще платят 20 млн. евро фиксирана сума за 23-годишния бразилец. Още 5 млн. евро са предвидени под формата на лесно постижими бонуси. Освен това турският клуб запазва 15% при следващ трансфер.

Двата клуба водиха преговори от няколко месеца насам, а в началото на седмицата постигнаха окончателна договорка за сделката. В четвъртък сутринта Ромуло пристигна в Германия, където премина медицински прегледи, а след това подписа договор за пет години с РБ Лайпциг. "Биковете" го взимат за заместник на продадения в Манчестър Юнайтед Бенямин Шешко.

Ромуло премина в Гьозтепе в началото на 2024 година от Атлетико Паранаензе. Той помогна на отбора на Мъри да се завърне в Суперлигата, а през миналия сезон беше сред най-добрите нападатели в турския елит. Той вкара 17 гола и направи 10 асистенции в 33 мача във всички турнири. Това доведе до сериозен интерес към него. Нападателят беше желан от няколко клуба от Висшата лига и Серия А, Фейенорд, Аякс, Зенит и Ал Васл от ОАЕ.

Сделката е рекордна за Гьозтепе, както и за клуб извън голямата тройка в Турция - Галатасарай, Фенербахче и Бешикташ. Ако всички бонуси бъдат изпълнени, то продажбата на Ромуло ще бъде третата най-голяма в историята на турския футбол, задминавайки сделката между Фенербахче и Реал Мадрид за Арда Гюлер на стойност 24 млн. евро. За повече бяха продадени само Саша Бое и Ферди Кадиоглу - по 30 млн. евро.

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 авг 2025 14:29

Ще има ли 10% за Мъри сега Изображение

Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 авг 2025 18:20

Милан представи поредното ново попълнение

Италианският гранд Милан подписа днес договор със Закари Атекаме, добавяйки още един швейцарец към състава в опитите да изгради отбор, който да се върне в Шампионската лига.

Седемкратните европейски шампиони обявиха днес, че са подписали с 20-годишния Атекаме договор за пет сезона. А трансферната сума, която ще прибере Йънг Бойс (Берн) за десния защитник, е около 10 милиона евро по непотвърдена информация от медиите.

Атекаме е второто швейцарско ново попълнение на "росонерите" след плеймекъра Ардон Яшари за 36 милиона евро. Яшари е продукт на отбора на Люцерн, но пристигна в Милан от белгийския ФК Брюж.

Милан завърши на 8-о място през миналата година в Серия А и пропусна възможността да се класира за какъвто и да е европейски клубен турнир. Атекаме пък игра във всичките осем мача на Йънг Бойс в Шампионската лига миналата година, но не успя да помогне кой знае колко, тъй като те паднаха във всичките срещи.

Милан пък завърши 13-и в единната група на турнира и беше отстранен от Фейенорд (Ротердам).

Иначе новото попълнение на Милан е освободен като юноша от Сервет (Женева) и до преди 15 месеца играеше във втора швейцарска дивизия за тима на Ксамакс (Нюшател).

Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 авг 2025 08:47

Официално: Аталанта взе поляк от Интер

Аталанта обяви, че е финализирал сделката за привличането на полския национал Никола Залевски от Интер.

Според информациите, трансферът е финализиран за около 17 милиона евро, само два месеца след като 23-годишният играч беше закупен за постоянно от „нерадзурите“ след шестмесечния му наем от Рома.

В изявление на официалния си уебсайт, "Ла Деа" приветства полския национал, „пожелавайки му много успехи, както лични, така и като отбора."

Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 авг 2025 17:52

Наполи взе защитник от Ла Лига, Реал Мадрид ще прибере около 10 милиона от трансфера

От Наполи обявиха своето осмо ново попълнение за това лято, а именно левия бек Мигел Гутиерес, който пристига с трансфер от Жирона. Сделката е на обща стойност 20 млн. евро, като около 10 млн. от тях ще отидат в родния клуб на играча Реал Мадрид.

Договорът на Гутиерес с италианския шампион е за пет години при заплата от 2,3 млн. евро на сезон. В новия си тим 24-годишният играч ще носи фланелката с номер 3. Юношата на Реал Мадрид прекара три сезона в Жирона, който плати на “лос бланкос” 4 млн. евро за 50% от трансферните му правата. През това време испанецът изигра 112 мача с 6 гола и 19 асистенции за каталунците. Той също така спечели олимпийско злато с националния отбор до 23 години в Париж 2024.

“Нямах никакви съмнения, щом получих обаждането от Наполи. Градът, хората и тифозите с тяхната страст са всичко, което исках”, заяви Гутиерес пред клубния сайт. Скоро се очаква неаполитанците да привлекат още един играч от Ла Лига, а именно десния бек на Севиля Хуанлу Санчес.

Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 21 авг 2025 07:04

Спиш младежо!

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 авг 2025 07:56

Да не сте ни отървали от Стърлинг?Изображение

Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 21 авг 2025 08:19

rhaegar написа:Да не сте ни отървали от Стърлинг?Изображение

Ако си го вземете ви даваме и бонус Хаверц, Жезус или Тросар. По ваш избор.
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”