За Лапоухов сме дали 600 хил. евро и според медиите той получава доста ниска заплата - под 10 хил. евро! Така че е идеален за резерва! Не е по-добър от Бусато и със сигурност има още доста да учи!
Бусато ни е най-малкият проблем! Вион и Турицов също не са ни проблем! Санянг и Тасев също! Дори и да ги махнем всички изброени нищо няма да се промени! Понеже разчитаме на "селекцията" от миналата година, затова сме 12-ти в първенството! :o
Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Че Бусато е слаб вратар, недей да дрънкаш глупости, само защото този бразилски аматьор, бе домъкнат от бразилските плажове лично от твоите любимци Лъжливото джудже и Куция елек.
Бусато що мачове е съсипал, и финал изгаври с ненормалщините си. Сега прееба и мача с Локо Пд заради изключително бавните си крака (по думи на треньора му) и гледаше как топката минава покрай него по най-елементарен начин.
За да съм обективен ще кажа, че си има и качества, но адски много му личи, че е аматьор и няма класа. А класата е постоянство!
Редува силен със слаб мач. Или цял мач що годе добре, накрая насере мача с безумие или например да тича по тъч линията като обезумял идиот, докато не му вземат топката и не му вкарат гол по най-баламския начин, в супер решителен мач. Това е да НЯМАШ класа.
Бусато що мачове е съсипал, и финал изгаври с ненормалщините си. Сега прееба и мача с Локо Пд заради изключително бавните си крака (по думи на треньора му) и гледаше как топката минава покрай него по най-елементарен начин.
За да съм обективен ще кажа, че си има и качества, но адски много му личи, че е аматьор и няма класа. А класата е постоянство!
Редува силен със слаб мач. Или цял мач що годе добре, накрая насере мача с безумие или например да тича по тъч линията като обезумял идиот, докато не му вземат топката и не му вкарат гол по най-баламския начин, в супер решителен мач. Това е да НЯМАШ класа.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Иначе като цяло селекцията е основно ориентирана към търсене на млади играчи с бъдеще и с перспектива плюс един-двама опитни, с които да държим някакъв баланс.
Думи на един дето нищо не разбира. Ние понеже милеем за ЦСКА, се опитваме да демотивираме тотално и прокудим тези, от които клуба някога може да изкара пари, а налагаме 35 годишен, Туриста, Нян-мянг и някакви такива.
Случайност или як саботаж отвътре, вие кажете.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Аха по-горе ,чета как някой от вас вече са сменили плочата и изреждат БГ имена. Но в началото на трансферния прозорец, ме упреквахте че в БГ първенството нямало класа като за ЦСКА и не виждахте и един играч достоен. За съжаление така мислеха и в клуба и ходеха да се молят на знайни и незнайни скандинавски и не знам още какви звезди, които ни отказваха. Сега се надявам на БВ да се обърне малко повече към футболисти от нашето първенство. Макар вече да е късно, поне свободните трансфери свършиха ,сега ще ни доят отбори като Берое.
Последна промяна от sly на 13 авг 2025 22:31, променено общо 1 път.
Мненията тук напълно отразяват и ситуацията в клуба.
Защо това, защо онова, това трябвало, онова трябвало.
Всеки си има своята истина и това е. Но като се обърне каруцата, пътища има много....
Когато нямаш една последователност, една политика и стратегия, които да следваш, а постоянно променяш планът ( честа смяна на треньори с различни стилове, честа смяна на СД и т.н.) така се получава.
Ако бяха казали, ще налагаме млади, ще правим нов отбор- Ок. Аз съм За с две ръце.
Но те оставиха Бусато, преподписаха с Вион. На този етап трудно ще ме убеди някои, че Бусато трябва да бъде оставен на пейката. Такова е моето виждане в сегашната ситуация, ако мислим за бъдещето и една по-дългосрочна стратегия естествено, че по-добрият вариант е Лапухов.
В такъв случай трябваше в края на миналия сезон да говорят с Бусато и да му обяснят ситуацията. Той да си прецени дали иска да е резерва и ако не да бъде трансфериран или пуснат като разтрогнат.
Има много детайли и елементи при менажирането на тима, които ние ги пропускаме.
Нямаме дългосрочна стратегия и план. Липсва качествен и опитен СД, който да ги менажира и контролира тези неща.
Защо това, защо онова, това трябвало, онова трябвало.
Всеки си има своята истина и това е. Но като се обърне каруцата, пътища има много....
Когато нямаш една последователност, една политика и стратегия, които да следваш, а постоянно променяш планът ( честа смяна на треньори с различни стилове, честа смяна на СД и т.н.) така се получава.
Ако бяха казали, ще налагаме млади, ще правим нов отбор- Ок. Аз съм За с две ръце.
Но те оставиха Бусато, преподписаха с Вион. На този етап трудно ще ме убеди някои, че Бусато трябва да бъде оставен на пейката. Такова е моето виждане в сегашната ситуация, ако мислим за бъдещето и една по-дългосрочна стратегия естествено, че по-добрият вариант е Лапухов.
В такъв случай трябваше в края на миналия сезон да говорят с Бусато и да му обяснят ситуацията. Той да си прецени дали иска да е резерва и ако не да бъде трансфериран или пуснат като разтрогнат.
Има много детайли и елементи при менажирането на тима, които ние ги пропускаме.
Нямаме дългосрочна стратегия и план. Липсва качествен и опитен СД, който да ги менажира и контролира тези неща.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
https://blitz.bg/sport/cska/prvo-v-blits-novo-razvitie-po-goreshchata-saga-s-lumbard-delova-i-tsska_571685.html
Прав беше gihuelo
Ниско качествена тоалетна хартия
Прав беше gihuelo
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Tony_CSKA написа:Varnauser написа:Tony_CSKA написа:Дано в четвъртък Бойко Величков седне на представянето си заедно с Пинеда, Поати, Акинтола, Салидо и Жордао и да каже това са нови попълнения в отбора, вчера направиха първа тренировка. Да продължи с един немалък списък с хора отстранени от отбора.
Извинявам се за въпроса, пък и че съм тук. Наистина ли мислиш за реално да вземете тези 5-имата от първото ти изречение, пък и като виждам настроението ти, който си поискате, хей така...? 2025-та е... :)
Няма нужда да се извиняваш, но щом така го усещаш - извинен си.
Ако беше 2022 нямаше да мисля, че е реално, но през 2025 имаме достатъчно финанси, за да си го позволим, бъркам ли?
https://dsport.bg/beroe-obavi-che-transferat-na-godoi-e-rekorden-za-balgarskia-pazar~206978.html
Потвърждението на думите ти ;)
1 от 5... може би 2-ма, с Жордао, другите до 5? Като чуя/прочета "...имаме финанси/пари...", та... ще запазя добрия тон... Ако нямахте, кои и къде щяхте да сте? Не клубът, това е ясно, а вие, момчета?
MASTER_COOL написа:https://blitz.bg/sport/cska/prvo-v-blits-novo-razvitie-po-goreshchata-saga-s-lumbard-delova-i-tsska_571685.html
Прав беше gihuelo
Все тая, не му се играе за нас!!! Трябва да е резерва според мен и да влиза Теодор.
Този агент е пълен идиот!!!! И пълен боклук! Абсолютен непрофесионалист!!!
Как ще говориш, че нямало да играе повече Делова при положение, че има действащ договор!!!
Пълен нещастник!!!
Нашите никога повече не трябва да работят с този агент!!!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Агента дали знае за това интервю :lol: :oops:
Иначе да, ако е истина.
Иначе да, ако е истина.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Утре пресконференцията ще е интересна.