Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
miro_rz написа:Истината е, че без Сираков няма Левски!
Истината е че без феновете Сираков е нищо, а вашия олигарх може и без вас. Анадъмно?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
tmanolov написа:идеалка :)
Само аз ли не мога да намеря как се влиза във форума от страниците на гонг, след реМбрандирането от снощи - баси некадърниците!
#върнетестариясайтбе
От таблета не успях директно, сега ще пробвам от телефона
NOMER14 написа:tmanolov написа:идеалка :)
Само аз ли не мога да намеря как се влиза във форума от страниците на гонг, след реМбрандирането от снощи - баси некадърниците!
#върнетестариясайтбе
От таблета не успях директно, сега ще пробвам от телефона
Става от каптопа, но не е както преди.
Тия от Нова си мислят, че феновет влизат тук заради инфантилните им опити за статии и видеа на Нова с 3-4 реклами. Тук се влиза заради форума. Убиха го под статиите, защото им казвахме фактологичните грешки, а сега наред е форумът и полека сайтът ще бъде превърнат в народен Магазин за хората. Тая гнусна четворна коалиция!
Миналата година по това време не дадоха подобна дузпа в Разград. Мдааа.
realno написа:miro_rz написа:Истината е, че без Сираков няма Левски!
Истината е че без феновете Сираков е нищо, а вашия олигарх може и без вас. Анадъмно?
Е стана ли ти отново чурката като го написа?
Не коментира нещо парите на Чорни, Лафчис и Черепа. Там кръв няма ли?
Сираков е Левски, да има по-голяма жива легенда от него?
realno написа:miro_rz написа:Истината е, че без Сираков няма Левски!
Абсолютно вярно!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
miro_rz написа:realno написа:miro_rz написа:Истината е, че без Сираков няма Левски!
г.з. е повече легенда на Славия (донесъл им единствената титла след ВСВ), отколкото на Левски. За мен той умря през 1994, когато избяга за пари. Какво за парите на Лафчис - една идея по-малко скъсан от г.з. беше, но имаше мениджърски умения. Мишата чорной и Черепа са единствените изгонени от Бг собственици на футболен клуб, до миналата годината, когато изгониха онзи на БотевЪ - сещай се защо
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Черепа беше собственик на Левски само 14 месеца. Това е малко повече от година. На ЦСКА беше 8 години. От него те захлебиха доста повече.
miro_rz написа:realno написа:miro_rz написа:Истината е, че без Сираков няма Левски!
В нашия форум съм изказал мнения за Черепа и мутрите като него. Ако си толкова любопитен потърси и прочети. Но не съм видял ти да си против кървавите пари на вашия и други подобни олигарси, че да ми държиш сметка.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"