ЛК: Сабах - Левски (София), Четвъртък от 19:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: ЛК: Сабах - Левски (София), Четвъртък от 19:00 часа

Мнениеот rhaegar » 11 авг 2025 22:18

Стига с тоя съдия. Зор ѝ е на голямата лоша УЕФА да бута тоя измислен отбор към прогрес в евротурнирите. Те срещу Алкмаар ще трябва да сложат собственика им да свири, за да ги избута напред, ма нас щели да режат, за чий кур?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Muaddib
Контакти:

Мнениеот Muaddib » 11 авг 2025 23:25

Ако не вкараме гол, няма как да продължим.

Но заради забавената ( неосъществена ) селекция за "Четвъртък-Неделя" , ще страдаме. Левски няма сили за битка в два турнира. Подозирам, че Експертизата не са и подозирали, че в средата на август ще сме още в Европа. Даже съм убеден, че тия тъпаци нямат идея какъв късмет извадиха с Веласкес.

За кратко време ( малко над месец ) изиграхме 9 мача, а предстои 10-и. Това е рекорд. Невъзможността за отлагане на мачове ( правилно! ) и липсата на качествени взаимнозаменяеми играчи в крайна сметка ще окаже влияние. Натрупването на мачове, умората и контузиите вече се усещат. Това е знак за липсата на стратегия. Добре, че треньорът ни не се опалква. Аз ако съм - ще ги критикувам на всяка пресконференция. С трици маймуни.

Ако обаче продължим, ще се насладим на 45 хиляди с АЗет. Мачът 101% ще се играе на нац. ст. Дано Господ е с нас и продължим, защото малките успехи и радости вече са за предпочитане пред грандиозните провали. Особено на фона на малоумните интервюта на Боримиров и компания.

Ако отпаднем, което е почти сигурно, задължително трябва да се хвърлят с всички сили в първенството. Поне за Европа да се класираме. За титла и купа е абсурдно да се говори, докато начело са тия неможачи, дори с този треньор, но поне бараж да хванем.

Искрено се надявам да ГРЕША и този отбора да ме изненада, но съм вече на години и не вярвам в чудеса.

Сираков ВЪН от Левски!
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 авг 2025 21:59

rhaegar написа:Стига с тоя съдия. Зор ѝ е на голямата лоша УЕФА да бута тоя измислен отбор към прогрес в евротурнирите. Те срещу Алкмаар ще трябва да сложат собственика им да свири, за да ги избута напред, ма нас щели да режат, за чий кур?

Регърче,
След като оная унгарска гнида ни поряза срещу малтийците, кариерата му тръгна стремглаво нагоре въпреки следващите му гафове до...да свири тазгодишния финал на ШЛ. Защо ли?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 авг 2025 22:25

NOMER14 написа:
rhaegar написа:Стига с тоя съдия. Зор ѝ е на голямата лоша УЕФА да бута тоя измислен отбор към прогрес в евротурнирите. Те срещу Алкмаар ще трябва да сложат собственика им да свири, за да ги избута напред, ма нас щели да режат, за чий кур?

Регърче,
След като оная унгарска гнида ни поряза срещу малтийците, кариерата му тръгна стремглаво нагоре въпреки следващите му гафове до...да свири тазгодишния финал на ШЛ. Защо ли?

Добре, наистина ли мислиш че са го сложили умишлено да ни среже и затова расте кариерно? Съжалявам да ти спукам балона, но ние сме никои за УЕФА и на тях не им е важно да ни елиминират от някъде. Сега, да кажеш че играем срещу някой отбор, който ѝ носи приходи и е популярен иди дойди, ма Сабах и Хамрун? Наистина?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 12 авг 2025 23:21

Съдията е важна фигура, днес го видяхме. Ако със Сабах ни свирят по същия начин и ще има бай, бай. Не, че съжалявам Лудогорец, у нас ги подкрепят още по-явно. Днес ги отрязаха няколко пътя - отменен гол и недадена дузпа.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 12 авг 2025 23:33

Би трябвало да има някаква разлика, защото се предполага, че за разлика от Лудогорец, играчите на Левски няма да разчитат на прилично съдийство, а точно обратното. Зелените са свикнали на комфорт в тази насока и са по-разглезени, така да се каже. Нашите играчи трябва да са по-калени в боя и да очакват всичко, но да се борят до последната секунда.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 12 авг 2025 23:36

При равностойни мачове съдията може рязко да наклони везните. В мача с Брага не ни дадоха чиста дузпа и видяхме накрая какво стана.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 авг 2025 09:07

noo написа:При равностойни мачове съдията може рязко да наклони везните. В мача с Брага не ни дадоха чиста дузпа и видяхме накрая какво стана.

и на тях не им дадоха дузпа, даже по-явна от нашата - няма от какво да се оплакваме. Да не споменавам как Димитров прегази азерчето с брутално нарушение в атака при гола на Рупанов. Тази година съдиите ни свирят прилично в ЕКТ, дано и утре е така!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 13 авг 2025 09:45

Утре ще е трудно. Но Хулио знае какво да прави. Имам чувството, че за подобни мачове живее. Зверски луд е тоя ( в най-добрия смисъл)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 13 авг 2025 10:55

Манолка стига глупости бе човек, ставаш смешен с твойте твърдения.. Тяхната дузпа била по-явна ама в света на баскетбола!

Върни се в “Левски”