Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
vlong
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот vlong » 12 авг 2025 23:04

Не са свикнали със съдийски дискомфорт
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 авг 2025 23:10

vlong написа:Не са свикнали със съдийски дискомфорт

Голямо клане - отменен гол, недадена дузпа.
А смотаният им треньор вместо Падт пуснал на вратата едно смешно вратарче.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 12 авг 2025 23:15

Ако на терена беше ФК Дузпалона, тук унгарците отнасяха 2-3 червени картона. В това е и трагедията на съвременния футбол. Умишлени настъпвания и нищо. Същото играха и ирландците срещу България. Непрекъснати скрити нарушения, удари без топка, настъпвания, симулации и нищо от съдиите. Това явно е тактиката и на главанака Кийн. Дори Латекс не играе толкова мръсен футбол, какъвто се практикува в Европа. Тук всичко е до къде съдийската бригада ще допусне да се стигне.
Дон Хулио да гледа и да си записва, но не как се играе мръсно, а как ще му играят така, и играчите да не си и помислят да се отпускат. Футболът не е само до измислени дузпи и неотсъдени засади, а поредица от съдийски решения, които могат да доведат до много голове. 10 обратни тъча в 10 отделни атаки могат да доведат до 10 гола, ако защитата спи.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 12 авг 2025 23:23

Този път стабилно ги резнаха, дори коментатора на унгарската телевизия е споделил, че гола за Лудогорец е редовен.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 12 авг 2025 23:26

Резултатът е комбинация от много съдийски грешки и такива на играчи на Лудогорец. Тоя Вердон колко години вече все е гола вода, но все е там. Критикуват и Куртулуш, но аз видях доста грешки на Оливие. Редовно подава на нападателите на съперника. Бонман пък как точно беше заблудил Байерн, че за малко да го купят, това е голям парадокс. Тая година Лудогорец се опитват да минат тънко с евтин централен нападател като Биле. Тоя струва само 1 млн. евро, което си е твърде малко за Домуса. Той е на нивото на Сангаре. Как точно ще взелеш в ШЛ с такъв таран. Мустафа се бори много, но надали някога ще стане голмайстор.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 12 авг 2025 23:27

NOMER14 написа:

Именно. Вратарчето ин ги беше слаб. Падт е доста по-добър според мен. Съгласен съм и за отмененият гол - не стана ясно от графиките, дали наистина е имало засада. За побутването на унгареца спрямо Чочев - има го. То е видно, че има, но не знам какви са им трактовките.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 12 авг 2025 23:29

Падт е изключително посредствен вратар. Допусна 7 гола от 6 удара срещу Нордселанд. Вкара си и автогол в онзи мач. Това си е рекорд от всякъде. Лудогорец от години нямат свестен вратар. Поне що се отнася до Европа. Там си трябва класа. За първа лига стават и двамата.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 12 авг 2025 23:33

ReBorn1982 написа:
rane написа:Ами не. Аз просто те питам за мнението ти, кои са много по-силните отбори през онзи сезон!? Твоето лично мнение.

Ама ме питаш само за КЕШ, след като аз пиша (следвайки примера на Дамянов) за целия европейски футбол. Да, ЦСКА тогава не е третият по сила отбор в Европа. Утопично е да го вярва някой.
Не бе човек. Кой те пита за ЦСКА на кое място е? Интересува ме единствено личното ти мнение, кои са много по-силните отбори в КЕШ 66-67. Ето например Реал Мадрид. Безспорен гранд - и тогава и днес са си такива. Логично е да се счетат за много по-силен отбор, нали!? Аз поне ги считам за много по-силен отбор. Ти считаш ли ги тях за много по-силен отбор тогава? Други по-силни?
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 12 авг 2025 23:34

От форума на Лудогорец, но има огромен резон в написаното. На УЕФА не й трябват отбори на по-високо ниво от слабо финансово футболни дестинации.
Баннете ме, ама тоя форум е срам за отбор като Лудогорец!
1. Мота изненада Кийн - ние мрънкаме!
2. Надиграхме ги първото - ние мрънкаме!
3. УЕФА ни реже - ние пак от нашите мрънкаме
4. И късмета е срещу нас - ние мрънкаме!

Хора вие умеете ли да се радвате на живота изобщо?
Някога изпитвали ли сте наслада?
Борили ли сте се за нещо в живота?
Докога с тези пораженчески коментари, които не отговарят на манталитета на клуба ни?

Играем прекрасно като гост на отбор, който е над средното европейско ниво!
Зарадвайте се бе.
Колкото до съдиите аз съм ви казвал и преди - УЕФА толерира по-големите. В първи едва кръга ни бута, после ни реже. , защото иска да ни покаже, че мястото ни е в ЛЕ.
Колкото по разпознаваем е един отбор, толкова повече телевизионна гледаемост ще гарантира и повече парички. Затова и Левски бяха порязани срещу Брага.

Да, очаквам да отпаднем днес, но... това е един достоен отбор, който играе достойно!
Не мога да кажа същото за форума!
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 12 авг 2025 23:35

rane написа:
NOMER14 написа:

Именно. Вратарчето ин ги беше слаб. Падт е доста по-добър според мен. Съгласен съм и за отмененият гол - не стана ясно от графиките, дали наистина е имало засада. За побутването на унгареца спрямо Чочев - има го. То е видно, че има, но не знам какви са им трактовките.

Тук няма трактовка. Чиста дузпа. Много се дразня като не се свири подобно нещо. За щастие беше за Разград и съм една идея по-малко раздразнен

Върни се в “Левски”