Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tmanolov » 12 авг 2025 12:46

helic написа:
tmanolov написа: пътят към фалита е предначертан с този "собственик", точно както е предначертан и на държавата ни.

държава с дълг към БВП под 40% и ѝ е предначертан фалита

Айде по-сериозно молим......

като почнеш да говориш по инерция понякога :)

Офтопик - да не се чете, не е свързано с отбора
Точно така, уцели го, без да съзнаваш - точно за инерцията говорим - при сегашният див ръст на популистко вдигане на заплати, пенсии и т.н. (започнато от кака кокорка), точно това ще последва. Сега сме още в началото, но ефектът е като на лавината - в началото е дребна топчица сняг, която накрая помита цели къщи и размазва всичко. Точно натам вървим, иначе казано по гръцкия сценарий. ЕЗ само по себе си е нещо много добро (и утопично, точно като комунизма в чист вид или религията, но не и реализацията им), но да дадеш достъп до лесни и евтини пари на човек, пристрастен към бързите кредити, води винаги до едно и също - фалит!
Край на офтопика
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 12 авг 2025 13:10

TristaNNN написа:Но за мен е все така изумително защо форумното общество подхваща темата със Сдружението, което е почти демонизирано от същото това форумно общество в момент, в който Левски играе добър футбол, има еуфория сред левскарите, в първенството сме с 4 поредни победи с много голове. А и ще си помисли човек, че всяка година имаме реален шанс да играем плейоф в ЕКТ. Това не разбирам.

На първо място, благодаря, че изчете доста пространното ми за форумен формат изложение и отговори. Откровено казано, сега доста по-добре разбирам позицията ти, макар самият аз да не я споделям напълно.

А, поне според мен, темата за Сдружението е чувствителна за много хора в този форум по разнородни причини - от откровени тролове с користни цели до болни левскари, обидени от историята покрай създаването и съществуването на Сдружението в този му вид. Съдържанието, което генерират в подкаста си, често преминава границата на градивната критика и залита в посока самоцелно хулене. Затова, напълно естествено, когато отборът върви, хората им връщат обратно от същото. Така го виждам аз.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 12 авг 2025 13:22

tmanolov написа:
helic написа:
tmanolov написа: пътят към фалита е предначертан с този "собственик", точно както е предначертан и на държавата ни.

Точно така, уцели го, без да съзнаваш - точно за инерцията говорим - при сегашният див ръст на популистко вдигане на заплати, пенсии и т.н. (започнато от кака кокорка), точно това ще последва. Сега сме още в началото, но ефектът е като на лавината - в началото е дребна топчица сняг, която накрая помита цели къщи и размазва всичко. Точно натам вървим, иначе казано по гръцкия сценарий. ЕЗ само по себе си е нещо много добро (и утопично, точно като комунизма в чист вид или религията, но не и реализацията им), но да дадеш достъп до лесни и евтини пари на човек, пристрастен към бързите кредити, води винаги до едно и също - фалит!
Край на офтопика

офф-топик на офф-топика :)
най-обичам да чета такива екстремни прогнози. Както за Левски, така и за България. Което е едно и също де, щото - Левски това е България

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 авг 2025 13:28

maxi1914 написа:Как пътя към фалита е ясен и само групите ще са ни спасение ? По вашата логика добре , че 5 години играем в групи , че Наско още не ни е фалирал. Аз не помня много ама миналата година как се представихме в групите ?Мрънкате , че селекциата закъснява . На какво основание ? Колко , човека се взеха и колко напуснаха ? Всички дето се взеха се представят на едно добро ниво ( може би без Рилдо) .Ако толкова искаше да ни фалира , Наско да е разстрогнал с всички дето ги плюете , че не стават и да е докарал 10 нови анонимника . Кирилов , Рупанов и Сула определено вдигнаха нивото на отбора , Рилдо е под наем , така няма как да трупаме финансови загуби . Всички се радвате какво постигаме и твърдите , че е въпреки Наско . Само дето същия доведе и футболистите и треньора . Всички недовеолствате , че не се играе на В . Левски нали ? Ама не отчитате факта , че има опашки пред касите за карти и пред фен магазина . Същия фен магазин които Наско разви и бързо забравихте какъв беше магазина и къде отиваха приходите от същия .

Веднага и специално за теб, щото рядко се явяваш с този профил, ти давам разбивка по години 2020-2024 - т.е. царуването на г.з., по основните пера, дето ни интересуват (леко закръглени) - 2020-20
..................... - 2020 - .... - 2021-.... - 2022 - .... - 2023 - .... - 2024 - ....
1. Реклама - 7 000 000 - 8 500 000 - 5 300 000 - 5 300 000 - 7 700 000
2. Бил./Карти - 1 600 000 - 900 000 - 3 600 000 - 4 200 000 - 2 700 000
3. Артикули - 1 000 000 - 1 200 000 - 3 200 000 - 4 000 000 - 4 800 000
4. Дарения - 1 800 000 - 800 000 - 1 000 000 - 800 000 - 2 300 000
5. Чл. карти - 100 000 - 650 000 - 500 000 - 300 000 - 200 000
6. УЕФА - 300 000 - 0 - 1 500 000 - 2 700 000 - 400 000
7. Трансфери+ 1 100 000 - 2 200 000 - 100 000 - 1 200 000 - 22 000 000
8. Трансфери- 500 000 - 100 000 - 300 000 - 100 000 - 4 700 000
9. Заплати - 9 300 000 - 6 300 000 - 7 300 000 - 8 500 000 - 10 400 000

Тези нещица, за които загубих 30 минути да ти ги извадя, за да получа (вероятно) само тролене, говорят ли ти нещо? Това са основните пера, останалите са горе-долу константа (и в плюса, и в минуса). Хайде да ти очертая и тенденциите

1. Палмичките са скъсаняци и не дават почти нищо за реклама - не покриват и 50% от разходите за заплати
2. Очеизвадна в връзката Мъри/ЕКТ - продажба на билети/карти
3. При продажбите от магазина ситуацията е подобна, но левскарщината си казва думата - Мъри запали искрата и сега тя гори като огън - нищо общо с Палми, г.з. или маркетинг смешката, дето е начело
4. при даренията се забелязва рязък срив, изключая последната година, когато явно са ни дали парите за трансфери (най-милото Мило о сестра му), дето ги обявиха тази година
5. При членксите карти погромът е тотален
6. От УЕФА сме топ - има ли мачове, има и кинти
7. Трансфери - очеизвадно е какво се случи с разпродажбата на отбора на Мъри
8. Заплати - много ясна тенденция за увеличение

И ако вземем за репер 2022, когато леко се закрепихме, то отново нещата са очеизбождащи - ръст на заплатите с над 3 милиона лева, които не могат да бъдат компенсирани с нищо друго, освен участия в ЕКТ и трансфери. А заплатите ще растат и още, но приходите от УЕФА са си горе-долу същите, ако не влезеш в групи, а Палмите не искат да дават повече, докато г.з. си е все същият скъсаняк. остава да имаме много успешни трансфери - а дали ще е така? Та още ли не виждате слона в стаята?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 12 авг 2025 15:59

TristaNNN написа:
Kotooshu написа:......
За последното, не разбирам защо чак натам заби, но ако искаш ми припомни примера,.....

....Примерът беше стар - веднъж ти казах, че сте големи смехорани тези, които хем сте явни сдружемразци и вряскате, че сдружението не става, но хем само за него говорите и все там си врете носа. Примерът беше все едно аз, като хетеросексуален глава на патриархално семейство, да се бутам във ФБ групи на лесбийки и гейове и да им обяснявам колко са зле и колко са смотани. Цитирам се по памет,....

Не знам защо се разсърди? Нито съм те обидил, нито нищо - подкани ме да коментирам твоята публикация със снимката, след което започнахме да дискутираме. Попита ме за кой пример става дума - припомних ти го. :roll:
Явно не сме на едно мнение по някои въпроси - каква изненада само, а? :lol:
tmanolov написа:....
1. Да, Колев е припок с това изказване - няма оправдание, не виждам защо Тристан го защитава (в 99% от случаите мнението ми съвапада с неговото)....

Разбира се, че е припок с това изказване, аз не твърдя, че не е. Просто споделям мнение защо се е стигнало дотам. Нечестно е обаче точно той да се изкарва най-големия припок, защото до началото на тази календарна година (по спомен) не беше такъв, за разлика от всички останали "сини", които рано-рано "забравиха" тирето в статиите и трудовете си.

Не си ме обидил!
Обидното за мен е да коментирам в случая някакъв филм в който си се вкарал, чисто интелектуално си над тези глупости, поне докато имахме много спорове по разни теми , ми е правило впечатление.
Сега и ново 6, бил съм го изкарал най-големия припок :shock:
Бибочето милото то, е избрал с лъжата да си изкарва парите, еехххее , каква изненада:D
Днес си направих малко проучване и о чудо, и неговото обкръжение, масово е припознало :mrgreen:
Ако искаш обърни внимание , новата власт на латекса, как си купува медийно спокойствие от година ...
Хайде със здраве.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 12 авг 2025 16:59

csimoen2,

Ще те помоля и теб, както и други преди това съм помолил, да не ме вкарвате във вашите си спорове.

Мерси
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 12 авг 2025 17:29

Хайде почнА се...

БОТЕВ ВРАЦА - ЛЕВСКИ
Главен съдия: Мариян Георгиев Гребенчарски
Асистент съдия 1: Мирослав Максимов Иванов
Асистент съдия 2: Георги Любомиров Минев
Четвърти съдия: Любослав Бисеров Любомиров
ВАР: Радослав Петров Гидженов п...с ниеден, той е главният е от хомо дружинката, а ан каузата за всеки случай

ЛУДОГОРЕЦ - ЛОКОМОТИВ СФ
Главен съдия: Георги Николов Кабаков
Асистент съдия 1: Мартин Веселинов Маргаритов
Асистент съдия 2: Станимир Илков Илков
Четвърти съдия: Георги Петров Стоянов
ВАР: Валентин Станчев Железов
АВАР: Георги Димитров Давидов

чудна комбинация с главен и ВАР.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 12 авг 2025 21:06

Наско Сираков най-вече ядоса хората, с непрекъснатото роболепие пред Тиквата. Илияна Раева също. Не знам защо все търсят причина, за да благодарят на Тиквун. Той е главният виновник за тежкото положение на Левски през последните години. Той назначи Тотонев, а от там тръгна и потъването. Боко дирижира нещата в Левски, като държи ръководството на къса каишка. Не може да се постигне сериозен прогрес при това положение. Той иска всичко да зависи от него, от т*пата банкянска тиква. И любовника си Г*евски принади. Тоя пък, дето няма нищо собствено по документи, непрекъснато дарява за милиони. И в най-забутаната африканска държава щяха отдавна да са схванали, че Дебелян е един крадец и измамник. Не знам дали е дарявал нещо, но непрекъснато плаща на медии, да го твърдят. Няма как да дариш нещо, което не притежаваш. Дебелян живее на една депутатска заплата, поне така е според декларациите му. Ако притежава нещо за стотици милиони, то това със сигурност е крадено/присвоено.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 12 авг 2025 21:19

tmanolov написа:
helic написа:

Край на офтопика

Чакай сега, нали каза, че сме по-богати от португалците? Че народа ни е забогатял и търси как да харчи пари, а сега вървим към фалит???

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 12 авг 2025 21:32

Кабаков съдия на Лудогорец Локо. Сф. Застраховка да не стане фал. Локото за момента са непредвидими. Педала Гидженов ВАР на Левски за да не стане фал и да реагирам в полза на Делиормана. Знам къде живее . Всеки ден го виждам на барчето.Носи джапанки стил Вили Вуцов и бели чорапи до колената стил селски караджовски бек от 90 -те.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Върни се в “Левски”