Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 11 авг 2025 23:41

Muaddib написа:......
Томислав и Борето не са припознали , даже честичико коват недоспалия и хипофизното джудже яворочо. Гледал съм предаване, в което Томислав казва, че и да ги заключат в една стая за три дни, няма как да ги убедят, че тирето не е Литекс.

ПС: Мога и да ти предоставя линк към предаването и да ги чуеш ; ))

За Борето ми е ясно. ;) Ама Русев си е припок от самото мъртвородие на Тирето.
За последно гледах общото им предаване - плебейската радост по Мах - когато Генчев започна ударно сезона при нас. Значи допреди около година, а преди това съм го гледал година-две, може и повече - вече не помня. Русев освен припок, се оказа и страшна мишка, защото позволяваше на оранжевите врякащи шамани да си строят припознаването на гърба на левскимразието и манипулациите за радост на оранжевия плебс. Пак казвам - под благоверния поглед, лукавата, мазна усмива и мълчание на Русев, в името на "шоуто" и предаването. Наистина добре, че Борето беше на линия, че беше въпрос на време оранжевите ТВ пропагандатори да вземат един син шал и да се изпикаят отгоре му в ефир. Русев нямаше и да трепне даже.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 авг 2025 00:02

Днешната раздумка ме вкара в някои размисли и стигам до извода, че стойностното - в случая твърдата ни левскарска антиприпошка позиция - обикновено не се пренася и брани нито от висшестоящите (мажоритари и управници), нито от глашатаите (медии), нито от никой друг освен от обикновените хора като нас, с чисти души, радеещи за правда и свобода.
Така например хора́та, разказите, записките, езикът и книжовността даже, абе - българщината в иначе славната ни история, не са били съхранени и разпространени благодарение на заповедите на висшестоящите, а в най-общия случай - поради труда и паметта на обикновените и родолюбиви хора от народа през вековете.
Не се напъвайте да вадите изключение, разбира се, че има такива.
Така сме и ние, обиновените левскари, днес. Май само ние останахме доброволци с чисти сърца на редута и бастиона на антиприпощината. :roll: Ами, явно имаме мисия в живота - да си налягаме парцалите и да действаме.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 12 авг 2025 00:20

TristaNNN написа:За мен не е особено честно въпросният, който дълги години и до последно остана верен на антиприпошкия журналистически стил, за разлика от всички останали "сини" журналисти, да бъде изкарван като най-черен и изведнъж, след като изобщо не следим публикациите му, да забележим, че е изприпокостял, за да се окаже изведнъж толкова важен, че чак да формира мнението на много левскари. Разбирам, че не таиш добри чувства към него, ама хем не го следим и ни е добре така, хем обаче само го чакаме да стъпи накриво, за да го изпляскаме веднага в черна светлина... :roll:
Както и да е, ти си постигна своето, би трябвало да си доволен. Изчака ме да ти отговоря честно и веднага скокна на нож с думата "припок" в един коментар по адрес на единствения останал до последно ултра син журналист по отношение на измамата с тирето толкова пъти, колкото не си я използвал в продължение на 5 години по адрес на 99% от същинските сини припоци - Ваш Сираков, най-тъпия директор, треньори, "сини" журналисти, виолетки, тролове и т.н., а и воглаве с вечната шунда Русев...
Браво, наистина, би трябвало да си горд със себе си от подобен гросмайсторски ход.
Примерът беше стар - веднъж ти казах, че сте големи смехорани тези, които хем сте явни сдружемразци и вряскате, че сдружението не става, но хем само за него говорите и все там си врете носа. Примерът беше все едно аз, като хетеросексуален глава на патриархално семейство, да се бутам във ФБ групи на лесбийки и гейове и да им обяснявам колко са зле и колко са смотани. Цитирам се по памет, разбира се, но със сигурност схващаш сравнението.
Ти на него реклама не му правиш, явно е достатъчно известен, за да си позволи да си направи сайт с платено съдържание срещу абонамент. Явно го бива, щом даже и припоците му стават клиенти и абонати, та баш до тебе едва ли е опрял за реклама.

Спях да чета,че съм те преебал.. бла-бла, на твоя идол съм му казал припок, който всъщност е, и съм си изиграл партията картите добре... до тука бях, идея си нямаш на кой съм казвал припок, сигурно си ми броил последните 2 -години мненията във форума, който са доста малко.
Филмирал си се много, даже съжалявам, че те питах какво е станало с бобочко... всъщност, можех да го унижавам доста, че видях какво е писал преди и сега...но, както и да е.
Незнайно защо за мен, тръгна да дъвчеш стари теми, на които изобщо не съм ти отговорил, а и няма намерение.
Само спокойно, не ми се нахвърляй, че доста неща от написаното от теб хич не кореспондират с това което заявяваш като позиция...
Успех с припознаването на новите припоци ;)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 12 авг 2025 10:10

Kotooshu написа:
TristaNNN написа:За мен не е особено честно въпросният, който дълги години и до последно остана верен на антиприпошкия журналистически стил, за разлика от всички останали "сини" журналисти, да бъде изкарван като най-черен и изведнъж, след като изобщо не следим публикациите му, да забележим, че е изприпокостял, за да се окаже изведнъж толкова важен, че чак да формира мнението на много левскари. Разбирам, че не таиш добри чувства към него, ама хем не го следим и ни е добре така, хем обаче само го чакаме да стъпи накриво, за да го изпляскаме веднага в черна светлина... :roll:
Както и да е, ти си постигна своето, би трябвало да си доволен. Изчака ме да ти отговоря честно и веднага скокна на нож с думата "припок" в един коментар по адрес на единствения останал до последно ултра син журналист по отношение на измамата с тирето толкова пъти, колкото не си я използвал в продължение на 5 години по адрес на 99% от същинските сини припоци - Ваш Сираков, най-тъпия директор, треньори, "сини" журналисти, виолетки, тролове и т.н., а и воглаве с вечната шунда Русев...
Браво, наистина, би трябвало да си горд със себе си от подобен гросмайсторски ход.
Примерът беше стар - веднъж ти казах, че сте големи смехорани тези, които хем сте явни сдружемразци и вряскате, че сдружението не става, но хем само за него говорите и все там си врете носа. Примерът беше все едно аз, като хетеросексуален глава на патриархално семейство, да се бутам във ФБ групи на лесбийки и гейове и да им обяснявам колко са зле и колко са смотани. Цитирам се по памет, разбира се, но със сигурност схващаш сравнението.
Ти на него реклама не му правиш, явно е достатъчно известен, за да си позволи да си направи сайт с платено съдържание срещу абонамент. Явно го бива, щом даже и припоците му стават клиенти и абонати, та баш до тебе едва ли е опрял за реклама.

Спях да чета,че съм те преебал.. бла-бла, на твоя идол съм му казал припок, който всъщност е, и съм си изиграл партията картите добре... до тука бях, идея си нямаш на кой съм казвал припок, сигурно си ми броил последните 2 -години мненията във форума, който са доста малко.
Филмирал си се много, даже съжалявам, че те питах какво е станало с бобочко... всъщност, можех да го унижавам доста, че видях какво е писал преди и сега...но, както и да е.
Незнайно защо за мен, тръгна да дъвчеш стари теми, на които изобщо не съм ти отговорил, а и няма намерение.
Само спокойно, не ми се нахвърляй, че доста неща от написаното от теб хич не кореспондират с това което заявяваш като позиция...
Успех с припознаването на новите припоци ;)

Ти ако очакваш от Тристан адекватно и точно мислене - по-добре недей... в колко теми съм го разкрил, той повтаря навсякъде само едно, спуснато му отгоре - "Наско вън", собствено мнение няма...

Не се занимавай с него, абсолютен неадекватник е, хем всичко знае, хем само лъжи и празни думи пише! :)

Малко на трол прилича, ама само малко ;)

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 12 авг 2025 11:12

TristaNNN написа:Примерът беше стар - веднъж ти казах, че сте големи смехорани тези, които хем сте явни сдружемразци и вряскате, че сдружението не става, но хем само за него говорите и все там си врете носа. Примерът беше все едно аз, като хетеросексуален глава на патриархално семейство, да се бутам във ФБ групи на лесбийки и гейове и да им обяснявам колко са зле и колко са смотани. Цитирам се по памет, разбира се, но със сигурност схващаш сравнението.

Тристан, уважавам те като левскар и събеседник, но с тази теза навлизаш в нарко пропагандата, тъй както така мразените от теб тролове на Раева. Вярвам и се надявам, че е неволно, така че си позволявам да се включа в дискусията ви, макар да нямам отношение към нея.

Казваш - мразите сдружението, недейте да следите какво прави. По същата логика - ти мразиш Сираков, спри да следиш и коментираш неговите решения. Няма логика, нали?

Сираков е акционер в любимия на всички ни клуб, Сдружението - също, макар и с различна тежест. В ролята си на такъв, Сдружението получава привилегията да свиква общи събрания и да оказва влияние върху клуба, но и задължение да носи отговорност за действията си пред феновете на клуба, в чиито дела се меси.

Отделно, идеята зад Сдружението не е ексклузивна тяхна собственост. Тя е блян на мнозина левскари, който беше откраднат от нарко групировката. И не, "присъединете се 1000 човека и вземете контрола" не е отговор на казуса, също както "намерете нов собственик и купете клуба" не е отговор на уместните въпроси за собствеността на клуба към лагера на Сираков - просто двете страни на пропагандната война.

Надявам се, че написаното от мен ще резонира по някакъв начин с теб - умен мъж си, трябва да избягаш от абсолютизма в защита на Сдружението.

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 авг 2025 11:22

сериозна тема, та е редно и аз да се изокам :mrgreen: Сям упорито не разбирам що искате да казвате на черното бяло? Всичките страни по казуса - ще дам набързо:
1. Да, Колев е припок с това изказване - няма оправдание, не виждам защо Тристан го защитава (в 99% от случаите мнението ми съвапада с неговото)
2. Да, г.з. е тумор и следва да се изреже - не виждам какво неясно има
3. Да, Сдружението умря - говорено е ммного пъти защо, да не се повтарям
4. Да, няма левскар, който да иска Левски да падне - дори самата мисъл за това е кощунствена, независимо кой е начело
5. И последно, че нямам време - пътят към фалита е предначертан с този "собственик", точно както е предначертан и на държавата ни. остава да се надяваме на чудо с влизане в групи. Дано се случи, дано, че друга рална алтернатива за оцеляване нямаме!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 12 авг 2025 11:44

Как пътя към фалита е ясен и само групите ще са ни спасение ? По вашата логика добре , че 5 години играем в групи , че Наско още не ни е фалирал. Аз не помня много ама миналата година как се представихме в групите ?Мрънкате , че селекциата закъснява . На какво основание ? Колко , човека се взеха и колко напуснаха ? Всички дето се взеха се представят на едно добро ниво ( може би без Рилдо) .Ако толкова искаше да ни фалира , Наско да е разстрогнал с всички дето ги плюете , че не стават и да е докарал 10 нови анонимника . Кирилов , Рупанов и Сула определено вдигнаха нивото на отбора , Рилдо е под наем , така няма как да трупаме финансови загуби . Всички се радвате какво постигаме и твърдите , че е въпреки Наско . Само дето същия доведе и футболистите и треньора . Всички недовеолствате , че не се играе на В . Левски нали ? Ама не отчитате факта , че има опашки пред касите за карти и пред фен магазина . Същия фен магазин които Наско разви и бързо забравихте какъв беше магазина и къде отиваха приходите от същия .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 12 авг 2025 12:07

tmanolov написа: пътят към фалита е предначертан с този "собственик", точно както е предначертан и на държавата ни.

държава с дълг към БВП под 40% и ѝ е предначертан фалита

Айде по-сериозно молим......

като почнеш да говориш по инерция понякога :)
Последна промяна от helic на 12 авг 2025 12:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 авг 2025 12:12

Kotooshu написа:......
За последното, не разбирам защо чак натам заби, но ако искаш ми припомни примера,.....

....Примерът беше стар - веднъж ти казах, че сте големи смехорани тези, които хем сте явни сдружемразци и вряскате, че сдружението не става, но хем само за него говорите и все там си врете носа. Примерът беше все едно аз, като хетеросексуален глава на патриархално семейство, да се бутам във ФБ групи на лесбийки и гейове и да им обяснявам колко са зле и колко са смотани. Цитирам се по памет,....

Не знам защо се разсърди? Нито съм те обидил, нито нищо - подкани ме да коментирам твоята публикация със снимката, след което започнахме да дискутираме. Попита ме за кой пример става дума - припомних ти го. :roll:
Явно не сме на едно мнение по някои въпроси - каква изненада само, а? :lol:
tmanolov написа:....
1. Да, Колев е припок с това изказване - няма оправдание, не виждам защо Тристан го защитава (в 99% от случаите мнението ми съвапада с неговото)....

Разбира се, че е припок с това изказване, аз не твърдя, че не е. Просто споделям мнение защо се е стигнало дотам. Нечестно е обаче точно той да се изкарва най-големия припок, защото до началото на тази календарна година (по спомен) не беше такъв, за разлика от всички останали "сини", които рано-рано "забравиха" тирето в статиите и трудовете си.
[offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 авг 2025 12:36

futbolqga написа:....
Казваш - мразите сдружението, недейте да следите какво прави. По същата логика - ти мразиш Сираков, спри да следиш и коментираш неговите решения. Няма логика, нали?
.....

Ще си позволя да изкажа мнение само по тази точка, защото наистина ми е писнало да въртим едни и същи плочи толкова години. Имаш(те) свое мнение за Сдружението - уважавам го и точка. В последния си коментар си изразил много възпитано и цивилизовано твоята позиция, за което те поздравявам.
Та, сравнението по-горе не е съвсем удачно, понеже съм левскар кажи речи от началото на съзнателния си живот, а решенията на мажоритарника (по-скоро Господарите) касаят пряко и дългосрочно любимия ми клуб по същия начин, по който решенията на Тикви и Пеевци касаят бъдещето на България. Колкото и да ги недолюбвам, не мога просто да спра да ги следя, защото глупостите им ме касаят, и то пряко. Касаят най-вече и моите деца.
Мога да спра да следя Копейките, например, и точно това правя , защото ....хайде без да навлизаме в тежки политически анализи.... най-най-грубо казано не са съществен фактор при вземането на стратегически решенията за развитието на страната в този момент.
Ами, не е ли същото и със Сдружението и ролята му в клуба в този момент?
Да не говорим, че само тази година съм си купил - 1 официален екип, 2 х Адидаса тип свободно време, тия сините маратонки с "Л'- то на езиците и разни джунджурии за децата и дома. Би трябвало да имаш представа как вървят цените, нали? Ами, с чиста съвест казвам, че имам моралното право да коментирам Сираков (Левски), а и го правя с аргументи.
Но за мен е все така изумително защо форумното общество подхваща темата със Сдружението, което е почти демонизирано от същото това форумно общество в момент, в който Левски играе добър футбол, има еуфория сред левскарите, в първенството сме с 4 поредни победи с много голове. А и ще си помисли човек, че всяка година имаме реален шанс да играем плейоф в ЕКТ. Това не разбирам.
[offtopic]

Върни се в “Левски”