Ей, Левскари!
Само да съм чул тук лоша дума за нашите директори!
Ония си назначили най-оплюваната от мен и други тук от Диема особа за директор.
Ще ми липсват сълзите му и нарцистични отговори на плужек в студиото на Диема.
Диема почна да се прочиства ...
Забелязвам, че най-добрият им коментатор се връща от Италианското, дано не е само за отделни мачове.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
koisa написа:noo написа:След като 99% от мненията ти са негативни за отбора, какъв съвет да ти дам? Как за толкова време не можа да намериш нещо положително?
Издигнали сте Мъри в ранг на божество и го повтаряте едно към едно. Прочети какво каза тази седмица. Не гледал Левски, но това не му пречи да изкаже поредното си авторитетно, задължително негативно мнение.
Първо, съвети от теб не съм искал, за да ми даваш... Второ, не знам къде ти се привиждат тези 99% негативни мнения за отбора? Ако имам някакви негативни мнения, то 99% от тях са насочени към аматьорското управление на клуба, а не към отбора. Към отбора мога да имам "негативни" мнения, които по-скоро са във вид на критика, ако играта не ми харесва или отбора е играл слабо. Когато е така, няма как да си изкривя душата и да излъжа, че нещо ми харесва или съм доволен от видяното. Щом отбора е играл добре или близо до това както би трябвало да играе, винаги съм го хвалил и поздравявал.
Колкото до Мъри, не съм го издигал в никакъв ранг на божество. Последните два случая, в които съм го споменал е след като вие първи го намесвате в дискусията. Много отдавна избягвам да го споменавам или да правя сравнения, защото вече няма смисъл. Отбора е на 90% подменен и от неговото време са останали само няколко играчи. Проблемът е, че вие не спирате да намесвате Мъри там, където няма нужда. И срещу всяка критика към играта или някой резултат започвате да пишете за Хамруни, 11 поредни без победа и т.н.
Между другото, напълно съм съгласен с частта от мнението на Мъри в интервюто касаещо играта на отбора. И моите разбирания за това как трябва да играе Левски са различни от това, което ни поднася дон Хулио като игра към момента. Това съм го написал във форума 1-2 дни преди въпросното интервю на Мъри. Начинът на игра от мача срещу Спартак вчера се доближава леко до това, което смятам, че подхожда като стил на Левски, но с много повече правилни отигравания в ключови ситуации и положения. И много по-малко грешки като тези от последните минути.
Аз ако бях на Мъри , понеже знам ,че хвърля едно око на отбора и вижда проблеми в офанзивната част щях да препоръчам някои нападател от 2ра лига или раздвижен халф с перспективи. Ей така на ухо. Има достатъчно поглед в Турция. Нали уж старата любов ръжда не хващала.
Хайде да затворя темата за имало ли е говеда да се радват, че Левски е паднал, да има, има и "левскари" на който им е кофти, че Левски бие... потърсете след абонатите от Беер Шева, преди две години едно клипче.
Всъщност от там се тръгна всичко и наистина е много тъжно, че като не си на клона не се радваш на успехите на отбора.
Тук у форумчето след издънка на Левски , от разни хора си има едно приповдигнато настроение.
Тристане, какво стана с твоя човек, не ги следя от дълго време цялата гняс ( по добре се живее)

Не го разбирай като заяждане, не е!
Бибочето го разбирам, имал нов сайт, за кликове ще припознае и Бен Ладен за бащица.
Кофти е, че такива припочета имат някакво влияние върху "синята" общност, разбира се, не като Ромуо Тусев.. макар и бибочето се води джурналист!
Всъщност от там се тръгна всичко и наистина е много тъжно, че като не си на клона не се радваш на успехите на отбора.
Тук у форумчето след издънка на Левски , от разни хора си има едно приповдигнато настроение.
Тристане, какво стана с твоя човек, не ги следя от дълго време цялата гняс ( по добре се живее)

Не го разбирай като заяждане, не е!
Бибочето го разбирам, имал нов сайт, за кликове ще припознае и Бен Ладен за бащица.
Кофти е, че такива припочета имат някакво влияние върху "синята" общност, разбира се, не като Ромуо Тусев.. макар и бибочето се води джурналист!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:

Аз тоя Васил Колев не го следя , обаче в цитата по-горе какво лошо е казал, не разбрах.
Води се някаква война, кой е по- най- левскар и вместо да се следят изявите на отбора се обсъждат изказвания на фенове.
Някакви ВКР-та ли са пуснати по форумите, цензури ли или факт чекъри, не знам, но е отвратително в свободен форум, където се изказва мнение за отбор и игра, някой да ти държи сметка за това какво ти е мнението.
Води се някаква война, кой е по- най- левскар и вместо да се следят изявите на отбора се обсъждат изказвания на фенове.
Някакви ВКР-та ли са пуснати по форумите, цензури ли или факт чекъри, не знам, но е отвратително в свободен форум, където се изказва мнение за отбор и игра, някой да ти държи сметка за това какво ти е мнението.
Оффф, е така е като не се чете с разбиране, не се следи и прочее... кой по дяволите ни е "вечния съперник" по дяволите, моля да ми обясниш ???
И не е насочено към теб, който трябва би разбрал за какво иде реч.. но трябва да се кънти навсякъде , за всичко!
*какво се занимавам и аз, тук всички се напълни с припочета ...
И не е насочено към теб, който трябва би разбрал за какво иде реч.. но трябва да се кънти навсякъде , за всичко!
*какво се занимавам и аз, тук всички се напълни с припочета ...
tochavos написа:

tochavos написа:

Kotooshu написа:.....
...
...
Разбрах ти въпроса и ще споделя собственото си мнение. Първо, въпросният журналист, заедно с Борето Касабов останаха до последно верни на анти-припознаваческата синя журналистика, за което трябва да получат адмирации.
Ако нашия мажоритар е Пръв припок на републиката, то Русев е Номер 2. Да сравняваме В.Колев и Т.Русев като журналисти е все едно да сравним Сираков и покойния Грашнов като мажоритари.
Второ, Колев е журналист, чиято сила е в писането, анализите, сравненията и т.н. Да, направи сайт с платено съдържание и някъде покрай началото на това начинание, по мои спомени, започна да припознава измамата. И не е за кликове като повечето пишман драскачи, а е с платен абонамент. Не си спомням друг спортен журналист да е правил нещо подобно у нас по западен/презокеански модел - за да тръгнеш в такава посока, значи може би имаш голяма увереност в способностите си и солидно ядро от редовни читатели. В началото ме беше яд с това припознаване, но после много бързо се замислих, че на човека това му е професионалното занятие и има семейство да храни все пак. И на двамата ни е лесно да си сказваме тука по темата, ама от припознаване или неприпознаване не ни зависи хляба.
Пък и нали Ваш Сираков ни резна хранилката, трябва да се яде нещо ... :))))
За мен по-изумителното в случая е, докъде са пропаднали самите припошки журналя, та се налага ортодоксално говедо да им прави статии за четене, за които същите припоци си плащат за четене. За мен в това се крие големия абсурд в ситуацията. :lol:
А за толкова години не разбрах как хем ги мразите, хем не ги четете, хем сте в течение с всичко, което пишат, хем им размахвате пръст какво пишат. Помниш ли какъв пример ти дадох със себе си преди време в тази връзка? И от наркоси и н'ам какви боклуци, от които никой не се интересувал, сега почнали да формират мнение у левскарите. :))))) Тука трябва да мине самолет и да окъпе всички с ваксини против припощина. :lol:
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Тоя Васил Колев списваше своя вестник Печели. Не беше лош като прощъпулник, но да наричаш комунистически отбор вечен, говори за деградация на личността. Футболът не започва от 1948, 1963 или 2016 г.
TristaNNN написа:Kotooshu написа:.....
...
...
Разбрах ти въпроса и ще споделя собственото си мнение. Първо, въпросният журналист, заедно с Борето Касабов останаха до последно верни на анти-припознаваческата синя журналистика, за което трябва да получат адмирации.
Ако нашия мажоритар е Пръв припок на републиката, то Русев е Номер 2. Да сравняваме В.Колев и Т.Русев като журналисти е все едно да сравним Сираков и покойния Грашнов като мажоритари.
Второ, Колев е журналист, чиято сила е в писането, анализите, сравненията и т.н. Да, направи сайт с платено съдържание и някъде покрай началото на това начинание, по мои спомени, започна да припознава измамата. И не е за кликове като повечето пишман драскачи, а е с платен абонамент. Не си спомням друг спортен журналист да е правил нещо подобно у нас по западен/презокеански модел - за да тръгнеш в такава посока, значи може би имаш голяма увереност в способностите си и солидно ядро от редовни читатели. В началото ме беше яд с това припознаване, но после много бързо се замислих, че на човека това му е професионалното занятие и има семейство да храни все пак. И на двамата ни е лесно да си сказваме тука по темата, ама от припознаване или неприпознаване не ни зависи хляба.
За мен по-изумителното в случая е, докъде са пропаднали самите припошки журналя, та се налага ортодоксално говедо да им прави статии за четене, за които същите припоци си плащат за четене. За мен в това се крие големия абсурд в ситуацията. :lol:
А за толкова години не разбрах как хем ги мразите, хем не ги четете, хем сте в течение с всичко, което пишат, хем им размахвате пръст какво пишат. Помниш ли какъв пример ти дадох със себе си преди време в тази връзка? И от наркоси и н'ам какви боклуци, от които никой не се интересувал, сега почнали да формират мнение у левскарите. :))))) Тука трябва да мине самолет и да окъпе всички с ваксини против припощина. :lol:
Днес се натъкнах на някаква драма, между въпросния припок ( позволи ми да не лицемернича ) , за мен "синия" припок е много гнусно нещо.... и при това след като си дал всичко от себе си да си спасиш клуба, да припознаеш латекса, мани , заеби.
Не знаех, че е станал припок, както и съм написал от години вече не ги следя и не им чета страничките, освен някой от тях да се изтипоса като Стерезов , на официалната страница .
Всъщност доста добре съм запознат с творчеството на въпросния пропок , не малко кинти от мен са отишли в неговия джеб , още от вестник Албион.. както и Кройфчето е писал имаше и Печели и какво ли още, не.. със сигурност, хазартния му сайт държи рекорд , много години ги смуче баламите:D
Нямах никакво намерение да влизам в някаква полемика с теб, но за мен не става единия да е приок другия да е Апостол... малко .. сещаш се ми идва.
По същата логика можем и да оправдаем Сираков, че храни семейство.
И да, лесно ни е и ще си коментираме с чисто сърце, защото не сме си дали гъзО...
За последното, не разбирам защо чак натам заби, но ако искаш ми припомни примера, но както казах, не беше с цел да се заяждам на тази тема с този припок, даже и реклама съм му направил.
tochavos написа:

tochavos написа:

TristaNNN написа:Kotooshu написа:.....
...
...
Томислав и Борето не са припознали , даже честичико коват недоспалия и хипофизното джудже яворочо. Гледал съм предаване, в което Томислав казва, че и да ги заключат в една стая за три дни, няма как да ги убедят, че тирето не е Литекс.
ПС: Мога и да ти предоставя линк към предаването и да ги чуеш ; ))
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко
За мен не е особено честно въпросният, който дълги години и до последно остана верен на антиприпошкия журналистически стил, за разлика от всички останали "сини" журналисти, да бъде изкарван като най-черен и изведнъж, след като изобщо не следим публикациите му, да забележим, че е изприпокостял, за да се окаже изведнъж толкова важен, че чак да формира мнението на много левскари. Разбирам, че не таиш добри чувства към него, ама хем не го следим и ни е добре така, хем обаче само го чакаме да стъпи накриво, за да го изпляскаме веднага в черна светлина... :roll:
Както и да е, ти си постигна своето, би трябвало да си доволен. Изчака ме да ти отговоря честно и веднага скокна на нож с думата "припок" в един коментар по адрес на единствения останал до последно ултра син журналист по отношение на измамата с тирето толкова пъти, колкото не си я използвал в продължение на 5 години по адрес на 99% от същинските сини припоци - Ваш Сираков, най-тъпия директор, треньори, "сини" журналисти, виолетки, тролове и т.н., а и воглаве с вечната шунда Русев...
Браво, наистина, би трябвало да си горд със себе си от подобен гросмайсторски ход.
Примерът беше стар - веднъж ти казах, че сте големи смехорани тези, които хем сте явни сдружемразци и вряскате, че сдружението не става, но хем само за него говорите и все там си врете носа. Примерът беше все едно аз, като хетеросексуален глава на патриархално семейство, да се бутам във ФБ групи на лесбийки и гейове и да им обяснявам колко са зле и колко са смотани. Цитирам се по памет, разбира се, но със сигурност схващаш сравнението.
Ти на него реклама не му правиш, явно е достатъчно известен, за да си позволи да си направи сайт с платено съдържание срещу абонамент. Явно го бива, щом даже и припоците му стават клиенти и абонати, та баш до тебе едва ли е опрял за реклама.
Както и да е, ти си постигна своето, би трябвало да си доволен. Изчака ме да ти отговоря честно и веднага скокна на нож с думата "припок" в един коментар по адрес на единствения останал до последно ултра син журналист по отношение на измамата с тирето толкова пъти, колкото не си я използвал в продължение на 5 години по адрес на 99% от същинските сини припоци - Ваш Сираков, най-тъпия директор, треньори, "сини" журналисти, виолетки, тролове и т.н., а и воглаве с вечната шунда Русев...
Браво, наистина, би трябвало да си горд със себе си от подобен гросмайсторски ход.
Примерът беше стар - веднъж ти казах, че сте големи смехорани тези, които хем сте явни сдружемразци и вряскате, че сдружението не става, но хем само за него говорите и все там си врете носа. Примерът беше все едно аз, като хетеросексуален глава на патриархално семейство, да се бутам във ФБ групи на лесбийки и гейове и да им обяснявам колко са зле и колко са смотани. Цитирам се по памет, разбира се, но със сигурност схващаш сравнението.
Ти на него реклама не му правиш, явно е достатъчно известен, за да си позволи да си направи сайт с платено съдържание срещу абонамент. Явно го бива, щом даже и припоците му стават клиенти и абонати, та баш до тебе едва ли е опрял за реклама.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс