Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот tmanolov » 11 авг 2025 14:41

helic написа:статистиката е кучка, нали знаеш :)
Кристиян Димитров пък има за 60 мача 7 гола. По-добър ли е от Цунами?

П.С. - за Хамрун какво да го дъвчем отново. Аз ли пуснах шкембака титуляр или Мъри?
П.С.С. - А Лусио Вагнер има 1 гол в 118 мача. Дали е по-добър от Цунами? (толкова голове има и Цанков Цветанов) :)

Така е, кофти работа е статистиката - анализът към нея пък съвсем :lol: Ми Кристиян се оказа топ трансфер, особено в нападение, пък и е българче, кво да не му харесвам :) За мен обаче всички тези ротации към Цунами само му съспват кариерата, а човекът е капитан и не мрънка. За моя кон вече казах, че съм резервиран - дано ме опровергава постоянно!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 11 авг 2025 14:44

Кр. Димитров си ни е стълб в отбраната и е барометър за играта ни отзад.
В тази връзка, в спомените ми се върти, че неговия договор е до следващото лято. Та, ако е така, то се надявам някой от тройната Експертиза вече да е започнал преговори за удължаването му.
Димитров хем не е някакъв дъртак, хем отдавна се е адаптирал, хем е и левскар! А отделно в миналият шампионат негови голове ни донесоха трите точки в няколко мача.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 11 авг 2025 14:50

Цунами е много сърцат футболист, във всеки мач се стреми да покаже максимума си. Играе на различни позиции. Проблем при него е, че за всяка позиция, на която играе, му липсва по нещо, като бек има проблеми основно в защитен план, като халф му липсва паса напред, като ЦЗ понякога не се ориентира. Но за нас да вземем такъв футболист, за такива пари, е супер.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 11 авг 2025 16:13

Дали още на следващият ден след положителна развръзка със Азерите няма да обявят 2ма нови.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 11 авг 2025 17:15

Не, защото от едно време не помня когато е поставен въпросът "Ако влезем в групите или отстраним Еди кой си, вземаме Х на брой нови" след това да е имало положителен резултат.

Muaddib
Контакти:

Мнениеот Muaddib » 11 авг 2025 17:59

rane написа:Кр. Димитров си ни е стълб в отбраната и е барометър за играта ни отзад.
В тази връзка, в спомените ми се върти, че неговия договор е до следващото лято. Та, ако е така, то се надявам някой от тройната Експертиза вече да е започнал преговори за удължаването му.
Димитров хем не е някакъв дъртак, хем отдавна се е адаптирал, хем е и левскар! А отделно в миналият шампионат негови голове ни донесоха трите точки в няколко мача.

Левскар не е. Ботевист е. Когато беше контузен, беше на дербито на Пловдив, в ложите, и го бяха щракнали на няколко снимки. Все 1, де. Димитров е действително стълб и ще е грехота да не се поднови договора. Няма да се изненандам ако от следващото лято акостира на Колежа в Металик.
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 авг 2025 19:17

Muaddib написа:
rane написа:Кр. Димитров си ни е стълб в отбраната и е барометър за играта ни отзад.

Левскар не е. Ботевист е. Когато беше контузен, беше на дербито на Пловдив, в ложите, и го бяха щракнали на няколко снимки. Все 1, де. Димитров е действително стълб и ще е грехота да не се поднови договора. Няма да се изненандам ако от следващото лято акостира на Колежа в Металик.

Малко пояснение , Кр. Димитров е юноша на Локомотив(Пд) , привлечен е в мъжкия отбор на Ботев(Пд) от нашия бивш треньор Н.Костов.
Иначе съм съгласен с всичко написано от теб.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 авг 2025 19:17

vvessel написа:
Точно вчерашния мач е 100% потвърждение на мнениято ми. 20 положения - два гола. Марин видя какво изпусна при контрата. Почти същото като срещу Брага. За Рилдо пък да не говоря. Видя се също в какво състояние са опорните ни халфове. Изобщо мача беше илюстрация на думите ми, но ти какво си гледал, не знам. Аз знам , че ако имахме един читав голаджия, ги качвахме поне на петица и нямаше да треперим след случайния им гол.

Във футбола няма "ако". Ако нападателите на Сабах не бяха такива неможачи, мачът можеше да го загубим с 0-2. Ако онзи дангалак не беше направил онази задна ножица, ако бяхме стигнали до дузпи и бяхме отстранили Брага... И тъ нъ. Няма "ако". Ако вземем вкарвач, отписваме с големия флумастер Рупанов. Това ли искаш? По трима на всяка позиция означава още 6-7 трансфера. Сори, ма така и на Football Manager нищо няма да направиш. Имаме готин колектив в момента. Имаме... ок единици. С вратарите сме добре. По бековете сме добре. В центъра на защитата... както казах може да се вземе нещо. В средата...добре сме. В нападение... бива. Не ме кефят единствено Лима и Охене. Но, каквото такова. Но най-важното, пак пиша - има КОЛЕКТИВ.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 11 авг 2025 20:23

Това за алжиреца ,ако е вярно за мен е набутвация.Как така плащаш откупната му клауза и се задължаваш още 25%.
Да каже някой по -знаещ.
Пък и 800 х. за този?????
САМО ЛЕВСКИ!

Muaddib
Контакти:

Мнениеот Muaddib » 11 авг 2025 20:37

Нито са 800 хил. нито има 25% , не вярвайте на всичко. Сумата е драстично по-малка , %-ите също така.
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко

Върни се в “Левски”