Висша лига - сезон 2025/2026
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- KOPScousers
- Контакти:
Re: Висша лига - сезон 2025/2026
Принципно съм съгласен че бяхме брутално надиграни и смазани физически през второто полувреме от Палас, а отзад сме разграден двор предвид начина, по който паднаха и двата гола на Палас, ама... Нека не забравяме какъв мач изиграха Сити за Къмюнити Шийлд през 2022-ра и в последствие какъв сезон направиха. :lol:
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Който спечели Суперкупата, не става шампион 8-) :lol:
Или Сити, или Ливърпул. Другите се борят за топ 5 - Арсенал, Челси, Вила, Нюкасъл.
Или Сити, или Ливърпул. Другите се борят за топ 5 - Арсенал, Челси, Вила, Нюкасъл.
По принцип съм скептичен към Гьокерес.
Все пак много нападатели са блестяли в Португалия. Ако вкара +20 гола за Арсенал във ВЛ ще
го призная човека че е класа.
Все пак много нападатели са блестяли в Португалия. Ако вкара +20 гола за Арсенал във ВЛ ще
wolf написа:Арсенал с Артета мисля всички вече знаем как ще започне и завърши. Въпроса е дали Сити ще са на познатото си ниво и дали ние (Ливърпул) ще се стиковаме достатъчно бързо и най-вече дали защитата ще остане здрава. Нямам съмнения, че Салах пак ще удари двойни числа и при головете и при асистенциите
Мисля ,че Манч.С ще поддържат ниво за топ 4 и много вероятно това да е целта максимум,пък за шампион каквото стане. С това отговарям на въпроса дали ще са на познатото си ниво.Бернардо Силва е надеждата за отбора и мисля,че докато е там играта ще се случва,естествено заради качествата на играчите.Гуардиола ще го играе пенсионер,който ще продължава да хвали Холанд и Фодън,нещо такова :) :)
yulkata написа:wolf написа:Арсенал с Артета мисля всички вече знаем как ще започне и завърши. Въпроса е дали Сити ще са на познатото си ниво и дали ние (Ливърпул) ще се стиковаме достатъчно бързо и най-вече дали защитата ще остане здрава. Нямам съмнения, че Салах пак ще удари двойни числа и при головете и при асистенциите
Мисля ,че Манч.С ще поддържат ниво за топ 4 и много вероятно това да е целта максимум,пък за шампион каквото стане. С това отговарям на въпроса дали ще са на познатото си ниво.Бернардо Силва е надеждата за отбора и мисля,че докато е там играта ще се случва,естествено заради качествата на играчите.Гуардиола ще го играе пенсионер,който ще продължава да хвали Холанд и Фодън,нещо такова :) :)
Що се отнася до Ливърпул , този път ще се стиковате по-добре от онзи сезон, след като бяхте станали вече шампион,тогава бяхте трагични :lol:
rhaegar написа:На Бърнли сякаш им вярвам малко повече от предния път, стабилни са много в защита и направиха прилични трансфери. На Лийдс и Съндърланд не толкова, ама да видим.
даже мисля че два отбора с Б ще изпадат :mrgreen:
Pichichi написа:По принцип съм скептичен към Гьокерес.
Кежман през 2003-та вкара 43 гола в 38 мача, после го купихме и се видя :oops: :lol:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
Всяка година! Произволно правосъдие, все едно гледаш някой балкански шампионат през 90-те.