Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Пожелавам искрено и от цялата си армейска душа успех на Величков, ама верно ли Синята Златка няма да има никаква власт в спортно-техническата област? Че то и уж работилия в ПСЖ щеше да има пълната власт, накрая се оказа, че всъщност няма нищо и го изгониха в подходящия момент. Т.е, бушон. За какви балъци ни взеха тия?
- MASTER_COOL
- Контакти:
ДА ! Златка бие отбой и отива да препикава фикуса ! :lol:
Има слухове, че собственикът е доверил цялата власт на триото / Томанов, Величков и Керкез /
Ролята на Златков е понижена до ниво счетоводителка :lol:
Има слухове, че собственикът е доверил цялата власт на триото / Томанов, Величков и Керкез /
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:ДА ! Златка бие отбой и отива да препикава фикуса ! :lol:
Сигурен съм, че в България има и други счетоводители и съветници по правни въпроси. Тази професионалистка взима прекалено висока заплата за дейността, която извършва. Всъщност тя никаква работа не извършва. Не може за първия домакински мач дори рекламните пана да не работят. Вън професионалистката.
Последна промяна от Tony_CSKA на 11 авг 2025 14:49, променено общо 2 пъти.
-
Martinez1948
- Контакти:
Sstefanov написа:Прочетох, че Величков ви става спортен директор. Защо ?? Познавам го лично и по добре Пламен Марков да ви бъд СД. Поне Марков знае и 2 и 3 в Цска.
Пич , ние сме спортен форум единствено и само коментираме ... за съжаление не уволняваме и не назначаваме.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
MASTER_COOL написа:ДА ! Златка бие отбой и отива да препикава фикуса ! :lol:
В новия сайт на гришовите журналя има матриал от фен, запознат с вътрешните дела, ноо пожелал да остане анонимен.
Той твърди, че щом Валтера се е намесил директно в някои управленски процеси, значи Златков е разкрит и просто стои и се подписва, докато се намери нов. И че проблемите ще продължават, докато сайбията намери точния човек, понеже той самият няма как да излезе и да започне да управлява, да дава интервюта и т.н.
Тез работи между другото сме ги коментирали и тук, без да твърди някой от нас, че е запознат.
И аз мисля че Златков е пътник, просто тази негативна енергия след неуспехите на терена ще избие и в неговата посока. Няма как да се отърве безнаказано.Трябва друг СЕО, има достатъчно кадърни мениджъри в България
djd написа:MASTER_COOL написа:ДА ! Златка бие отбой и отива да препикава фикуса ! :lol:
В новия сайт на гришовите журналя има матриал от фен, запознат с вътрешните дела, ноо пожелал да остане анонимен.
Той твърди, че щом Валтера се е намесил директно в някои управленски процеси, значи Златков е разкрит и просто стои и се подписва, докато се намери нов. И че проблемите ще продължават, докато сайбията намери точния човек, понеже той самият няма как да излезе и да започне да управлява, да дава интервюта и т.н.
Тез работи между другото сме ги коментирали и тук, без да твърди някой от нас, че е запознат.
Ако това е вярно и ако след двата дни почивка официално се обяви, че Кордоба, Вион, Турицов, Пинто, Локило, Исека, Тасев и Илиан Илиев вече няма да тренират с първия отбор слънцето толкова силно ще изгрее, че направо ще бъде ослепително!
П.П. Преотстъпването на Чорбаджийски е правилно с оглед на последните му изцепки. Сега е време да покаже, че е мъж и футболист от класа, за да се върне със заявка за титулярно място в ЦСКА.
Последна промяна от Tony_CSKA на 11 авг 2025 14:50, променено общо 1 път.
Много е странно и за мен лично несериозно това назначение на БВ. Особено сега като прочетох, че му се дава пълната власт за трансферите.
Това е огромна отговорност и то дадена в много критичен момент за клуба, когато е в безпрецедентна криза.
И ти я даваш на човек, който меко казано не се е доказал никъде като СД. Има 1 година в Локо Сф преди 10-на години и 1 година в Пирин миналия сезон, които май изпаднаха или си бяха в Б група.
Не знам, аз съм шокиран какви решения се взимат в ЦСКА и какви рискове се поемат.
Едно на ръка, че това с трансферите е супер отговорно и не знаем дали ще се справи.
И второ на ръка, че другият важен компонент в работата му, а именно да контролира и поддържа дисциплината в първия отбор, от което имаме огромна нужда, още повече ми се струва, че не му е силата и няма как да се справи.
Т.е. аз лично виждам два основни компонента в работата му като СД така да се каже:
1. Отговаря за трансферите входящи у изходящи- давам му около 50 процента шанс да се справи, т.е. очаквам да има и добри трансферни ходове, но и грешни
2. Дисциплина и контрол - тук очакванията са ми много ниски. Кичуков каза, че и Нога, и Филипов са били прекалено меки с играчите. Всички виждат какво се случва с отбора и футболистите си правят общо взето каквото си искат в последните две години ( неходенето на Битючи на лагер, зъбите на Кордоба, изцепките на Дюлгеров и мн.др., които сигурно не ги знаем) И ти вместо да сложиш някой с твърд характер, който да въведе желязна дисциплина, слагаш сладкодумния добряк с 2 г. общ опит като СД.
Това е огромна отговорност и то дадена в много критичен момент за клуба, когато е в безпрецедентна криза.
И ти я даваш на човек, който меко казано не се е доказал никъде като СД. Има 1 година в Локо Сф преди 10-на години и 1 година в Пирин миналия сезон, които май изпаднаха или си бяха в Б група.
Не знам, аз съм шокиран какви решения се взимат в ЦСКА и какви рискове се поемат.
Едно на ръка, че това с трансферите е супер отговорно и не знаем дали ще се справи.
И второ на ръка, че другият важен компонент в работата му, а именно да контролира и поддържа дисциплината в първия отбор, от което имаме огромна нужда, още повече ми се струва, че не му е силата и няма как да се справи.
Т.е. аз лично виждам два основни компонента в работата му като СД така да се каже:
1. Отговаря за трансферите входящи у изходящи- давам му около 50 процента шанс да се справи, т.е. очаквам да има и добри трансферни ходове, но и грешни
2. Дисциплина и контрол - тук очакванията са ми много ниски. Кичуков каза, че и Нога, и Филипов са били прекалено меки с играчите. Всички виждат какво се случва с отбора и футболистите си правят общо взето каквото си искат в последните две години ( неходенето на Битючи на лагер, зъбите на Кордоба, изцепките на Дюлгеров и мн.др., които сигурно не ги знаем) И ти вместо да сложиш някой с твърд характер, който да въведе желязна дисциплина, слагаш сладкодумния добряк с 2 г. общ опит като СД.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Ми аз щях да кажа "Любослав Пенев за СД", ама той има много повече опит като треньор, отколкото като СД.
danko_sot написа:Много е странно и за мен лично несериозно това назначение на БВ. Особено сега като прочетох, че му се дава пълната власт за трансферите.
А бе, тоя човек има футболна академия за деца. Нога, Фичо и Стойчо правили ли са нещо сами във футбола?
Нека видим какво ще направи. Аз силно се надявам, че след двудневната почивка от тренировки отборът ще се събере в намален състав.