ЛК: Сабах - Левски (София), Четвъртък от 19:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

rane
Контакти:

Re: ЛК: Сабах - Левски (София), Четвъртък от 19:00 часа

Мнениеот rane » 11 авг 2025 13:42

LoveAndPeace написа:
Вълчан написа:Азерите доставят на Украйна евтин газ и винаги са ги подкрепяли във войната. Нормално е съдията да е по топъл към тях.

Звучи логично. Почти колкото и - Съдията срещу Беер Шева е немец , ще ни среже главите , защото *()§_+((ЕВ§(*((Р**№@$№*

Спам:
Аз този немец съм съгласен да ни свири на всеки мач. Толкова точен, обективен и безпристратен съдия - дай Боже всекиму!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 11 авг 2025 13:47

rane написа:
LoveAndPeace написа:
Вълчан написа:Азерите доставят на Украйна евтин газ и винаги са ги подкрепяли във войната. Нормално е съдията да е по топъл към тях.

Звучи логично. Почти колкото и - Съдията срещу Беер Шева е немец , ще ни среже главите , защото *()§_+((ЕВ§(*((Р**№@$№*

Спам:
Аз този немец съм съгласен да ни свири на всеки мач. Толкова точен, обективен и безпристратен съдия - дай Боже всекиму!

А този от първия мач - голът на Рупанов стана след очеизвадно нарушение в атака на Димитров :lol: Или от реванша с Брага - ок, не свири дузпа за нас, но след това и на тях не им даде очеизбождаща такава. Няма какво да се оплакваме от съдиите - свирят си нормално, с грешки и в двете посоки
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 11 авг 2025 13:53

tmanolov написа:
rane написа:
LoveAndPeace написа:

Спам:

А този от първия мач - голът на Рупанов стана след очеизвадно нарушение в атака на Димитров :lol: Или от реванша с Брага - ок, не свири дузпа за нас, но след това и на тях не им даде очеизбождаща такава. Няма какво да се оплакваме от съдиите - свирят си нормално, с грешки и в двете посоки
Хе-хе. И аз това нарушение на Кр. Димитров го забелезАх. Даже ми е странно, как припоците не са го видяли и не са ревнали още...
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 11 авг 2025 14:04

Манолов ти въобще разбираш ли нещо от тая игра? Очзеизвадно е единствено че грам не вдяваш от футбол и си един форумен трол! Толкова сте гледали и мача с Брага, май от хейт нищо не сте видяли, спорната ситуация е с Търдин... Само че тоя от Брага щеше да стигне топката, само ако може да лети!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 11 авг 2025 14:08

rane написа:
tmanolov написа:
rane написа:
LoveAndPeace написа:

Спам:

Хе-хе. И аз това нарушение на Кр. Димитров го забелезАх. Даже ми е странно, как припоците не са го видяли и не са ревнали още...

Сега пишат доноса, ама ще е като при Ивков - недопустим :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 11 авг 2025 14:09

Кр. Димитров отскочи, а азерът си стоеше на едно място, на метър от топката. Кристиан не го е удрял, не го е натискал. При падането си азерът му подложи и се надупи. Азерът нямаше теоретична възможност да окаже влияние или попречи на Рупанов.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 11 авг 2025 14:10

gdlk написа:Манолов ти въобще разбираш ли нещо от тая игра? Очзеизвадно е единствено че грам не вдяваш от футбол и си един форумен трол! Толкова сте гледали и мача с Брага, май от хейт нищо не сте видяли, спорната ситуация е с Търдин... Само че тоя от Брага щеше да стигне топката, само ако може да лети!

не, аз съм като Торес у Челси - кюскам топчето и квото стане - чети внимателно за кои мачове сме пиасли с колегата ране, пък после коментирай. От съдиите досега няма какво да се оплакваме, но чисто по фенски да си кажем притесненията преди мач :mrgreen:
Непринуден написа:

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 11 авг 2025 14:11

noo написа:Кр. Димитров отскочи, а азерът си стоеше на едно място, на метър от топката. Кристиан не го е удрял, не го е натискал. При падането си азерът му подложи и се надупи. Азерът нямаше теоретична възможност да окаже влияние или попречи на Рупанов.

премаза си го танк в тяхното наказателно поле и, разбира се, с това повлия на ситуацията, колкото и минимално да е било - нека не си затваряме очите като припоци, може ли? пак да кажа - няма от какво да се оплакваме от съдиите до момента
Непринуден написа:

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 11 авг 2025 14:14

LoveAndPeace написа:
Венелин написа:От тия всичко може да се очаква, но най ме притеснява съдията - украинец.

Какво точно те притеснява :?

Въобще не говоря за междунационални или лични симпатии, а за това, че Украина е една от най-корумпираните страни в света, според западни оценки, а азерите имат пари и връзки за да направят сделка. Дано човека да е читав и да свири безпристрасно!

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 11 авг 2025 14:19

Лошото е че Дембеле ( Сангаре ) няма да може да вземе участие в този мач. Трябва да се замени с футболист, който разполага с линейна бързина, а такъв е именно Фабиен. За контраатака ни трябва скорост, а не разполагаме с много такива футболисти.
Всъщност защо е нужно да контраатакуваме........ мятаме си ги от началото и да се проведе мача според нашата игра. Алдаир е отпочинал, Майкон също, предполагам Бала и Ради Кирилов ще са свежи и те.
Бием ги 1:3 и гледаме към АЗ Алкмаар!

Върни се в “Левски”