ЛК: Сабах - Левски (София), Четвъртък от 19:00 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛК: Сабах - Левски (София), Четвъртък от 19:00 часа
Идея няма що нкяои си мислят, че имаме топ защита? Имаме отличен вратар (все пак с едно наум, щото се е учил и на тото от Урсула), но защитата ни е далеч от топ, макар и вече да е посработена. Катеначото успя срещу Беер Шева и почти срещу Брага, както и в първия мач с тези - дано успее и във втория мач, но хич не съм убеден, че ако ни нагънат, няма да вкарат, а напред сме далеч от ефективни и креативни (поне в ЕКТ)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Къде видя катеначо срещу Бер Шева и Брага незнам.. Понякога верно само така си говориш, колко проветрение да правиш.
SiirStenleyRoise написа:Това, което ме успокоява е нашата топ защита, това което ме притеснява е добрият стар навик да се дъним глуповато.
Все някога трябва има край това. Ако падаме да падаме с игра, а не тъпи грешки.
Вълчан написа:Азерите доставят на Украйна евтин газ и винаги са ги подкрепяли във войната. Нормално е съдията да е по топъл към тях.
Азерите доставят газ на Украйна, защото тази страна все още я има заради нашата решаваща помощ в началото на войната. ;)
Относно мача ще кажа, че като гости се представяме прилично. Играем мобилизирано, дисциплинирано и се надявам Хулио да не сбърка състава правейки експерименти в отсъствието на Сангаре, вероятно и на Костадинов. Някои се дразнят, че критикуваме определени футболисти, но определено едни и същи допускат фатални или груби грешки.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Венелин написа:От тия всичко може да се очаква, но най ме притеснява съдията - украинец.
Това наистина си е за притеснение. Очаквам да стане главно действащо лице, ако на Сабах им се закучи мача.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Вълчан написа:Азерите доставят на Украйна евтин газ и винаги са ги подкрепяли във войната. Нормално е съдията да е по топъл към тях.
Звучи логично. Почти колкото и - Съдията срещу Беер Шева е немец , ще ни среже главите , защото *()§_+((ЕВ§(*((Р**№@$№*
- rasputin_nk
- Контакти:
Искам да видя един дисциплиниран мач и най-вече без грешки. Ако не допуснем ранен гол, имаме всички шансове да ги отстраним. Задължително обаче ще ни трябва по-голяма ефективност, шансове на контри мисля че ще имаме, но трябва и да се възползваме.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Громим с 1-0 и кой окъде е. Центриране в тяхното наказателно, последващо меле и Димитров я избоцва с големия крак. Воала! Говедата са доволни.
Дано само не сътворим някоя чутовна глупост, че приказките и сравненията със Славия от страна на най-тъпия директор във вековната история на клуба, ще ударят по срам и арогантност фолклорните вече бисери на бивш мустакат мажоритар.
Повече ме притеснява гостуването на малкото Микре след този мач, ама едно по едно.
Дано само не сътворим някоя чутовна глупост, че приказките и сравненията със Славия от страна на най-тъпия директор във вековната история на клуба, ще ударят по срам и арогантност фолклорните вече бисери на бивш мустакат мажоритар.
Повече ме притеснява гостуването на малкото Микре след този мач, ама едно по едно.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс