Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот MASTER_COOL » 11 авг 2025 11:24

Ясна ми е работата на мен - не е нужно да ми обясняваш все едно съм в 7-ми клас :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 11 авг 2025 11:31

Никъде не споделям, че не ти е ясна, но въпреки това сляпо вярваш, че нещо ще се промени.
Обикновено ние българите много трудно роптаем срещу шефа да не е случайно да го ядосаме въпреки видимите грешки които се допускат.

Както казва Ники Александров, все някога във времето ще се оправите.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 11 авг 2025 12:04

Синият баскетболист не разбирал от футбол - окей , той трябва да структурира клуба ! Е успешно ли го е структурирал след като 1 година по късно , с играчите сключват безумни договори чрез които клуба е само длъжен но не и защитен от глезлювци-заплатаджии , успешно ли го е структурирал след като не се знае , кой на каква позиция е !

Ако ще идва син човек на Армията , нека да е Станимир Колев Стоилов ! - той поне е мениджър, а не конусджия. И белким за пръв път от над 4 години , ще видим футболисти да практикуват в мачовете двойни подавания на скорост. :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 11 авг 2025 12:51

Прочетох, че Величков ви става спортен директор. Защо ?? Познавам го лично и по добре Пламен Марков да ви бъд СД. Поне Марков знае и 2 и 3 в Цска.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 11 авг 2025 13:06

Два дни почивка в ЦСКА

Без коментар съм !
Едно време след такива резултати щяха да ги изпратят на Панчарево да тренират извънредно !
Адски съм разочарован от Керкез

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 11 авг 2025 13:07

https://cska.bg/news/cska-welcome-boyko-velichkov-new-sporting-director-11-08/

Вече официално !
Приветствам го с Добре Дошъл !
Желая му от сърце - Успех !
Да ни е честит Бойко Величков.
Нека получи заслужен кредит на доверие и да се обединим около неговото назначение.

Бойко Величков получава цялата спортно-техническа власт в ЦСКА, Златков няма да отговаря за селекцията

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 11 авг 2025 13:12

MASTER_COOL написа:https://cska.bg/news/cska-welcome-boyko-velichkov-new-sporting-director-11-08/

Вече официално !
Приветствам го с Добре Дошъл !
Желая му от сърце - Успех !
Да ни е честит Бойко Величков.
Нека получи заслужен кредит на доверие и да се обединим около неговото назначение.

Бойко Величков получава цялата спортно-техническа власт в ЦСКА, Златков няма да отговаря за селекцията

Идва от Пирин или е бил без работа? Беше си на някакъв пост последно. Тази пролет беше на мача между Л2 и Пирин!
Изображение

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 11 авг 2025 13:16

Въобще не ме интересува къде е бил преди това !
Важно е днес и утре къде ще е 8-)

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 11 авг 2025 13:18

Пореден бушон на некадърността обхванала клуба...
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 11 авг 2025 13:25

Официално добре дошъл на Бойко Величков.

Съветът ми е да премахне всички играчи, които нямат дългосрочно бъдеще в отбора - коментирали сме ги кои са. След двата почивни дни повече да не участват в тренировъчния процес на първия отбор.

Също така да направи бързи трансфери.

Това му е пътят към получаване на одобрение и доверие от всички фенове. Всичко друго ще му гарантира кратък престой при нас. Нека бъде безкомпромисен. Така ще бъде изключително успешен.

П.П. Златка се е снимала как се държи като удавник за сламка и е обявила как няма да има нищо общо с привличането на нови играчи. Цялата и работа минава в невидимия спектър. Ето така се пази служба!

Върни се в “ЦСКА”