Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Ясна ми е работата на мен - не е нужно да ми обясняваш все едно съм в 7-ми клас :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Никъде не споделям, че не ти е ясна, но въпреки това сляпо вярваш, че нещо ще се промени.
Обикновено ние българите много трудно роптаем срещу шефа да не е случайно да го ядосаме въпреки видимите грешки които се допускат.
Както казва Ники Александров, все някога във времето ще се оправите.
Обикновено ние българите много трудно роптаем срещу шефа да не е случайно да го ядосаме въпреки видимите грешки които се допускат.
Както казва Ники Александров, все някога във времето ще се оправите.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
- Контакти:
Синият баскетболист не разбирал от футбол - окей , той трябва да структурира клуба ! Е успешно ли го е структурирал след като 1 година по късно , с играчите сключват безумни договори чрез които клуба е само длъжен но не и защитен от глезлювци-заплатаджии , успешно ли го е структурирал след като не се знае , кой на каква позиция е !
Ако ще идва син човек на Армията , нека да е Станимир Колев Стоилов ! - той поне е мениджър, а не конусджия. И белким за пръв път от над 4 години , ще видим футболисти да практикуват в мачовете двойни подавания на скорост. :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Ако ще идва син човек на Армията , нека да е Станимир Колев Стоилов ! - той поне е мениджър, а не конусджия. И белким за пръв път от над 4 години , ще видим футболисти да практикуват в мачовете двойни подавания на скорост. :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
Прочетох, че Величков ви става спортен директор. Защо ?? Познавам го лично и по добре Пламен Марков да ви бъд СД. Поне Марков знае и 2 и 3 в Цска.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Два дни почивка в ЦСКА
Без коментар съм !
Едно време след такива резултати щяха да ги изпратят на Панчарево да тренират извънредно !
Адски съм разочарован от Керкез
- MASTER_COOL
- Контакти:
https://cska.bg/news/cska-welcome-boyko-velichkov-new-sporting-director-11-08/
Вече официално !
Приветствам го с Добре Дошъл !
Желая му от сърце - Успех !
Да ни е честит Бойко Величков.
Нека получи заслужен кредит на доверие и да се обединим около неговото назначение.
Вече официално !
Нека получи заслужен кредит на доверие и да се обединим около неговото назначение.
Бойко Величков получава цялата спортно-техническа власт в ЦСКА, Златков няма да отговаря за селекцията
MASTER_COOL написа:https://cska.bg/news/cska-welcome-boyko-velichkov-new-sporting-director-11-08/
Вече официално !
Нека получи заслужен кредит на доверие и да се обединим около неговото назначение.Бойко Величков получава цялата спортно-техническа власт в ЦСКА, Златков няма да отговаря за селекцията
Идва от Пирин или е бил без работа? Беше си на някакъв пост последно. Тази пролет беше на мача между Л2 и Пирин!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Въобще не ме интересува къде е бил преди това !
Важно е днес и утре къде ще е 8-)
Важно е днес и утре къде ще е 8-)
- soulfly1948
Пореден бушон на некадърността обхванала клуба...
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....
Официално добре дошъл на Бойко Величков.
Съветът ми е да премахне всички играчи, които нямат дългосрочно бъдеще в отбора - коментирали сме ги кои са. След двата почивни дни повече да не участват в тренировъчния процес на първия отбор.
Също така да направи бързи трансфери.
Това му е пътят към получаване на одобрение и доверие от всички фенове. Всичко друго ще му гарантира кратък престой при нас. Нека бъде безкомпромисен. Така ще бъде изключително успешен.
П.П. Златка се е снимала как се държи като удавник за сламка и е обявила как няма да има нищо общо с привличането на нови играчи. Цялата и работа минава в невидимия спектър. Ето така се пази служба!
Съветът ми е да премахне всички играчи, които нямат дългосрочно бъдеще в отбора - коментирали сме ги кои са. След двата почивни дни повече да не участват в тренировъчния процес на първия отбор.
Също така да направи бързи трансфери.
Това му е пътят към получаване на одобрение и доверие от всички фенове. Всичко друго ще му гарантира кратък престой при нас. Нека бъде безкомпромисен. Така ще бъде изключително успешен.
П.П. Златка се е снимала как се държи като удавник за сламка и е обявила как няма да има нищо общо с привличането на нови играчи. Цялата и работа минава в невидимия спектър. Ето така се пази служба!