Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот realno » 10 авг 2025 22:00

peliforewer написа:Ту-ту, въпрос с повишена трудност, какъв картон получи Димитров след това нарушение, Моци е херувим пред този. Изображение

Оранжев.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 10 авг 2025 22:03

Halo написа: Стадионите във Варна са на ниво Зонални групи. Това не са футболни терени.
На терена на Черно море топката често се връща към центъра, когато се топне движейки се към вратата. Тези ментаци само ТИМ-аджийската измет ги държи в Първа лига.

Момче, в живота си съм виждал, в случая - чел, много примитивни персони, но ти си в топ 10. Давай, още можеш! "Комплексиран нещастник в матрица от клишета, накратко - шматка" за теб би било комплимент.

Де да можех да те срещна...!

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 10 авг 2025 22:11

Varnauser написа:
Halo написа: Стадионите във Варна са на ниво Зонални групи. Това не са футболни терени.
На терена на Черно море топката често се връща към центъра, когато се топне движейки се към вратата. Тези ментаци само ТИМ-аджийската измет ги държи в Първа лига.

Момче, в живота си съм виждал, в случая - чел, много примитивни персони, но ти си в топ 10. Давай, още можеш! "Комплексиран нещастник в матрица от клишета, накратко - шматка" за теб би било комплимент.

Де да можех да те срещна...!

P.S. Никога не съм си позволил да нарека Левски "Говеда".

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 10 авг 2025 22:17

На заплата към ТИМ ли си? Припозна се някак си.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 10 авг 2025 23:03

ReBorn1982 написа:
rane написа:
ReBorn1982 написа:...Все едно да кажа, че 1967-а ЦСКА е бил третият най-силен отбор в Европа, само щото е стигнал 1/2-финал в КЕШ ..... ми, не, не е бил. Със сигурност тогава има много по-силни тимове ....
Ще посочиш ли, кои са много по-силните тимове в КЕШ тогава(66-67-а)? Само за КЕШ питам! Много по-силните!!!

Защо само за КЕШ питаш, като той писа за цяла Европа.

Ами питам, понеже мантрата е, че там участвали само шампионите, което автоматично значело, че е много силен турнир, за разлика от ШЛ. Та затова, напиши кои са много силните отбори през въпросния сезон!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 10 авг 2025 23:13

ReBorn1982 написа:
Факт е, че Вашаш в периода 1950 - 1980 е фактор в Унгария, има 6 титли + още доста челни места в класирането. Не е някаква временна и случайна изгъзица. Това че после западат е съвсем друга бира ....
Факт е, че към онзи момент Вашаш си е отборче! Ференцварош, МТК и Дожа общо имат над 40 титли към онзи момент, а отборчето Вашаш е с една едничка. Същото това отборче попилява ЦСКА, който има 8-9 национали в състава си тогава! Резил, както и да го погледне човек.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 10 авг 2025 23:21

realno написа:
peliforewer написа:Ту-ту, въпрос с повишена трудност, какъв картон получи Димитров след това нарушение, Моци е херувим пред този. Изображение

Оранжев.

Ами бъркаш,люляков.....
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 11 авг 2025 05:49

Аз съм „за“ европейската епопея на Левски, но имам въпрос към колегите, кои трима футболисти бихте махнали от вашия отбор? (Разбирам предубедеността, но все пак има слабички.)
За мен в ЦСКА това са Вион и Турицов, by default.
Do Something Different!

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 11 авг 2025 07:04

rane написа:
ReBorn1982 написа:Защо само за КЕШ питаш, като той писа за цяла Европа.

Ами питам, понеже мантрата е, че там участвали само шампионите, което автоматично значело, че е много силен турнир, за разлика от ШЛ. Та затова, напиши кои са много силните отбори през въпросния сезон!

Какви мантри, продължаваш да ми пишеш за някакви гурута и мантри, с които аз нямам нищо общо. Искаш да защитавам някакви тези, които някъде (евентуално) си чел .... аз какво общо имам ??!

Той написа, че Рейнджърс бил 3-ият по сила отбор в Европа през 1993-а година, което категорично не е вярно. Само това съм коментирал.
Последна промяна от ReBorn1982 на 11 авг 2025 07:13, променено общо 2 пъти.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 11 авг 2025 07:10

rane написа:
ReBorn1982 написа:
Факт е, че Вашаш в периода 1950 - 1980 е фактор в Унгария, има 6 титли + още доста челни места в класирането. Не е някаква временна и случайна изгъзица. Това че после западат е съвсем друга бира ....
Факт е, че към онзи момент Вашаш си е отборче! Ференцварош, МТК и Дожа общо имат над 40 титли към онзи момент, а отборчето Вашаш е с една едничка. Същото това отборче попилява ЦСКА, който има 8-9 национали в състава си тогава! Резил, както и да го погледне човек.

Няма такъв факт. Фактът е, че тогава Вашаш е шампион на Унгария, а унгарският футбол е сред водещите в Европа. Не като сега.

А резил е да те бият Хамрун Спартанс от Малта и Вадуц от Лихтенщайн, не шампионът на Унгария

Върни се в “Левски”