vvessel написа:metodito написа:Така че, в обобщение, трябва ни един централен защитник.
А нещо за голаджия? Или викаш Рупанов ги почна и чакаме поне 20 парчета от него тоя сезон . А за опорен халф до кога ще разчитаме на пенсионерския клуб? Въпрос на време е някой да се контузи по-сериозно, а другия да го накажат.
Ако имаме сериозни амбиции трябват минимум трима и то класа над това което имаме. ЦЗ, опорен халф и нападател- голаджия. Иначе ще си играйкаме на вторенство и ще стискаме палци в ЕТ да ни се отпадне някой по-слабичък за да добутаме до бараж за групи.
Не забравяй Фабиен. А в халфовата линия - Сула. Значи, виж, винаги може повече. Вече втори мач ми прави впечатление, че се заформя сплотен колектив. Един. Един като Джемили, и всичко ще отиде по дяволите. Централният защитник е задължителен. Другото ще гго сколасаме. Трима казваш. Помисли си, ако вземат трети ляв бек, който е на нивото на Майкон и Цунами. Един ще е постоянно пейка. Един център-нападател, който вкарва повече, ето ти и там раздор. Това имам предвид. Неслучайно и Мъри изтъкваше, че обича да работи с по-малка група. Което обаче не знам не му ли изяде главата.
Иначе ще си играйкаме на вторенство и ще стискаме палци в ЕТ да ни се отпадне някой по-слабичък за да добутаме до бараж за групи.
Ми, ако ще бъдем максималисти, казвам да ги махаме всичките, а? Ма бетер от mikata разсъждаваш. Не може да се джуркат постоянно футболисти, човек. Нищо няма да постигнеш така. Какви бяха резервите в състава на Мъри при първия му престой? А какви му бяха титулярите? Меси, Роналдо и Тер Щеген ли имаше? Не. Дедо Боре, Йовов, Жиката. Пак повтарям - колективът. На първо, второ, пето и десето място. Гледа ли мачовете с Брага? На хартия, ако броиш дзвезди и единици, как трябваше да свършат тея мачове? Аз ще ти кажа - с общ резултат 6-0. На хартия. Футболът не се играе на хартия, а на терена.
И престанете да сравнявате "Левски" с Лудогорец. Ние си имаме собствен път и философия. Къде се спазва, къде не е друг въпрос. Това, с което трябва да бъде и да се сравнява "Левски" е със самия себе си и собствените си стандарти.