Old_death написа:от Кашчей на 28 Фев 2010 23:09
Old_death написа:
Въпросът ми е резонен,защото искам да зная пред кое посолство да се редя за гражданство!!!
Специално ти, пред сградата на ГЩ на РА, защото си армеец, почитател на отбор, създаден по съветски(сега руски) образец
Колкото вие сте армейци в момента, толкова и "Левски" са отбор на народа!
Или не разбра въпросът ми или отговорът ти е пречупен през призмата на фенството ти.ГЩ е ведомство в Република България.Левски-"отбор на народа" говори,че всички,които не симпатизират на тоя клуб не са и част от тоя народ!Щом като феновете,неподдържащи "отбора на народа" не са част от него,къде да търсим Родината си?
Кашчей написа:Хайде първо някой да ми обясни какво означава терминът "Идеята Левски".Каква идея може да бъде един футболен клуб, за да се говори за това?Малко ми е трудно да приема, че когато са го основавали са имали някаква специална идея, освен да си имат собствен клуб, с който да се афишират и да могат да си ритат топката, да участват в състезания.
Тия приказки за "отбор на народа" и "сами срещу всички" са доста смешни, защото се оказва, че който не е от "Левски" не е от народа, а всички останали са в група и не се борят помежду си, а само срещу "Левски"Направо сте като в някой екшън, с източни бойни изкуства, или филм с Бъд Спенсър и Теренси Хил
Ти това прочете ли го?Не за целият пост, а за маркираното те питам.
А това, че сте армейци, колкото "Левски" е отбор на народа.. дали можеш да докажеш противното.