W84me написа:Много брак в отбора има. Лима, Охене, Камдем, Дилдо, а Марин освен гола кръгла 0. С влизането на Митков, положението става съвсем нервно.
Като напишеш нещо такова обикновено вкарваме гол :D
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Много брак в отбора има. Лима, Охене, Камдем, Дилдо, а Марин освен гола кръгла 0. С влизането на Митков, положението става съвсем нервно.
Serafim написа:W84me написа:Много брак в отбора има. Лима, Охене, Камдем, Дилдо, а Марин освен гола кръгла 0. С влизането на Митков, положението става съвсем нервно.
Като напишеш нещо такова обикновено вкарваме гол :D
Halo написа:Пак да напомня, че Рилдо миналия сезон е бил резерва в Серия Д на Бразилия.
NOMER14 написа:Halo написа:Пак да напомня, че Рилдо миналия сезон е бил резерва в Серия Д на Бразилия.
Е, сега му се дава възможност да се разиграе.
NOMER14 написа:Halo написа:Пак да напомня, че Рилдо миналия сезон е бил резерва в Серия Д на Бразилия.
Е, сега му се дава възможност да се разиграе.
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent, maxi1914 и 13 госта