Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот gihuelo » 10 авг 2025 17:11

Да започнем от собственика и ръководството.
Година и половина нито Папазки е застанал пред нас нито Дани Илиев.
Айде Папазки бил собственик на букмейкърски фирми и не можел да има футболен клуб!
Добре че го викат на някакви дела та да знаем как изглежда на снимка.
Ама Дани Илиев даже и не знам как изглежда и на снимка :)

За мен Керкез е най-малко виновен за положението в което се намираме.
Днес някак си Мето Томанов стана виновен за всичко.
Ама преди да дойде Мето Томанов Кюстендилеца и Бандаловски бръкнаха в кацата с мед и уредиха Дюлгеров със 18 000 евро заплата за резервен вратар и удължиха договора на Турицов за още две години.
За мен публикацията на Кюстендилеца е продължение на декларацията от вчера на ръководството.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 10 авг 2025 17:14

MASTER_COOL написа:Крайно ми е неприятно да пиша против Керкез, защото признавам и аз имах големи надежди за него.

Без да знаем кои са били другите имена, след като си 45-46 избор, какви очаквания да има човек.
gihuelo написа:Да започнем от собственика и ръководството.
Година и половина нито Папазки е застанал пред нас нито Дани Илиев.
Айде Папазки бил собственик на букмейкърски фирми и не можел да има футболен клуб!
Добре че го викат на някакви дела та да знаем как изглежда на снимка.
Ама Дани Илиев даже и не знам как изглежда и на снимка :)

Дали с ирония го пишеш не зная, в момента съм ваканционна вълна, но докато Ви е собственик мнение изтечено лично от Папазки пред камера и свързано пряко с ЦСКА няма да чуеш. Виж този другия е вярно тотална енигма.
Последна промяна от Dust на 10 авг 2025 17:17, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 10 авг 2025 17:16

Да. До края на седмицата Томанов е аут или още утре.
Цирк и половина.
Сектор Г е без коментар
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 10 авг 2025 17:17

Dust написа:
MASTER_COOL написа:Крайно ми е неприятно да пиша против Керкез, защото признавам и аз имах големи надежди за него.

Без да знаем кои са били другите имена, след като си 45-46 избор, какви очаквания да има човек.

Това са пълни глупости за 46 кандидати. Макс да са били 4 или 5
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 10 авг 2025 17:26

MASTER_COOL написа:
Dust написа:

Това са пълни глупости за 46 кандидати. Макс да са били 4 или 5

Не зная, така казаха шефовете ви.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 10 авг 2025 18:29

Не ни стигат другите проблеми, Ами се вижда колко сме разединени на всички нива в клуба.

Всеки плюе някой...... и всеки си има неговата гледна точка за повечето неща и най-вече за това кой е виновен за състоянието на отбора.

Пък " Синята Златка", пък " Керкенезът", пък Главният скаут....., пък не знам си кой

Изобщо пълен хаос и разделение в червената общност.

Което е жалко........ И няма как да доведе до нещо хубаво е отбора ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 10 авг 2025 18:43

Не се ядосвайте, не го приемайте чак толкова навътре, пичове. Правят се адски много грешки в управлението, нещо което в най-силните години на ЦСКА нямаше как да се случи. Ала такова е положението. По онова време печелехме с отлична организация и себераздаване, можехме да привличаме в отбора таланти, които футболните школи в България бълваха. Напоследък младите таланти у нас секнаха, животът разглези дечурлигата и техините родители, треньорите. Традициите бяха забравени. В клуба се сменят футболисти и треньори на конвейер. А на времето играеха по 6-7 и повече години заедно, познаваха се. Честта на клуба бе над всичко останало. Днес тя е на заден план, важно е да се вземат заплатите навреме и да се използва клуба за трамплин (напоследък и за това не ставаме).

Неслучайно на времето футболистите на ЦСКА побеждаваха водещите европейски отбори, въпреки че получаваха символични заплати и премии на фона на тези в клубовете, които побеждавахме. Водещи в клуба, за футболистите бяха емблемата, клубната чест, професионализмът, ако щете националната гордост.

В момента най-важното нещо в клуба е новият стадион и модернизираната база, все още незавършени проекти. Дано те вдигнат класата на ЦСКА, когато бъдат открити!
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

ivonotbad
Контакти:

Мнениеот ivonotbad » 10 авг 2025 19:00

Mitata написа:В момента най-важното нещо в клуба е новият стадион и модернизираната база, все още незавършени проекти. Дано те вдигнат класата на ЦСКА, когато бъдат открити!

Как един нов стадион ще вдигне класата на футболен отбор бихте ли ми обяснили?
Веднага давам пример с Ботев Пловдив, които имат нов стадион, но виждаме каква им е класата на отбора и няма да се учудя ако тази година отпаднат. Сещам се и за Нефтохимик, които също имат страхотен стадион и там дори националите играеха по едно време. Така че ЦСКА спокойно може да си оттече в канала, ако ще и стадион като Маракана да се построи. Не го искам, но така ми го дава!

Върни се в “ЦСКА”