Мнениеот ivo55 » 10 авг 2025 10:35
Мастъре, когато НЯМАШ окомплектован отбор - когато до 4 кръг треньора ти няма нападение - няма висок нападател, няма никакви крила, няма класен плеймейкър (Джуниър да ме извинява, ама в най-добрия случай може да е резерва с това което показва) .
Когато нямаш нито един класен опорен халф, а в най-добрия случай може да слагаш там Панайотов и да го налагаш, вместо да го ползваш като редовна резерва и постепенно да го интегрираш.
Когато нямаш ляв бек на ниво.
Е ми ... съжалявам, може треньора да е виновен за някакви неща, но НЯМАШ право да имаш претенции към него. Защото си му дал 100 абсолютно валидни оправдания.
Очевадно проблемите са ни съвсем на друго място, очевадно е и къде са точно, и това че ти си избрал да се страхуваш да не вземе биг боса да спре финансирането, е твое ПРАВО, но не поражда никакви задължения за другите фенове. И по никакъв начин не може твоя страх да подмени истината, а тя е че адски некадърници, водени от очевиден интригант и саботьор-говедо, ОПРОПАСТИХА СЕЗОНА В КАНЦЕЛАРИИТЕ още преди да е започнал. Тук тоя неокомплектован отбор с абсолютно объркан треньор, който допреди седмица не мрънкаше, а казваше, че вярвал на всички, носят своята вина, но истината е, че ЦСКА бе провален от ръководството в лицето на Здравков, Немога, Томанов, Здравков и Галин.
Ти при това осигурено финансиране, да започнеш не знам кой сезон поред без бекове и без опорен халф, дето са най-евтината стока на пазара, е ... някакво безумие.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!