Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 10 авг 2025 00:21

honda написа:...
3. Не мога да разбера отношението към Асен Митков- момчето има доста недостатъци, но има един голям плюс - "мисли бързо" на терена и има потенциала да се развива. За мен той има качествата да ни бъде бъдещ голям трансфер.
... .

Брате левскар, момчето може да "мисли бързо", но когато тази мисъл не е подплатена с уменията на краката и здравето на тялото, то този футболист би бил полезен само на отбори като Враца и Добрич. Съжалявам да го кажа, аз също радея за повече "синове" в първия отбор, но да бъдем и реалисти. Ако ще го държим за пълнеж нямам против, то и сега такива скъпи курортисти-ментаци си имаме, че Асенчо ще е като цвете в пустинята направо.
Разбирам защо ти е любимец - все пак ти твърдеше, че заради него сме разкарали Попов и Миланов (цитирам по спомен) и сега не върви да се окаже, че великата ни Експертиза е взела грешно решение, след което нито имаме Попов, нито имаме Миланов, нито Асенчо стана достоен техен заместник.
Няма смисъл да вадим статистика от колко време е в Левски и колко различни треньори е сменил, нали?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 10 авг 2025 08:53

noo написа:Аха, обещанията трябва да се спазват, обаче ако целите не се изпълняват - то всичко е наред. От къде ви намират такива? А малоумщините ти отново няма да ги коментирам, само ще ти дам съвет - сменяй отбора. Например Гьозтепе е подходящ избор.

Когато целите не се изпълнят следва уволнение или напускане. Но да лъжеш, че някой обещал нещо и после да се окаже, че е било поставена цел говори достатъчно за теб. Естествено, че няма как да коментираш "малоумщините", защото не ти изнася и много добре знаеш, че това, което пиша е самата истина. Просто сам не осъзнаваш колко смешно изглежда едновременно да обясняваш как някакви хора вредят на Левски и в същото време да ги браниш с тялото си и да твърдиш как стабилизирали резултатите и играта на отбора. :lol:
Не знам защо ми даваш съвет да сменям отбора... Ако не си забелязал ти започна да пишеш и намесваш Стоилов, докато аз коментирах какво "върши" скъпото ни ръководство. Интересното е, че всеки път когато отбележа как скъпото ни ръководство не си върши работата както трябва изпълзяват такива като теб и започват да намесват Стоилов. После ме пращат да ставам фен на Гьозтепе. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 10 авг 2025 09:11

Вълчан написа:Супер е да. Уж повечето фенове не харесват този Левски и Сираков но стадионът е пълен. Кофти игра, кофти играчи и ментета , менте треньор....Утре сигурно 12-13000 ще са на стадиона. Сигурно заради човекът грижещ се за тревното покритие.

Стадиона беше пълен при Костов и Генчев (дори без Европа) също. Синята изстрадала публика е зажадняла за европейски мачове и успехи. Не знам защо си мислиш, че хората ходят на стадиона/мачове само, ако харесват собственика или играта на отбора. Ако ти ходиш на мачове специално заради Сираков и съдиш по това за останалите, значи си доста заслепен. Повечето хора присъстват, защото си обичат отбора, дори да не харесват играта или как управлява собственика.
П.С. Ако се загледаш на какво прилича тревното покритие на ст. Г.Аспарухов, ще забележиш, че е 1:1 с управлението на Сираков.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 10 авг 2025 09:37

koisa написа:
noo написа:Аха, обещанията трябва да се спазват, обаче ако целите не се изпълняват - то всичко е наред. От къде ви намират такива? А малоумщините ти отново няма да ги коментирам, само ще ти дам съвет - сменяй отбора. Например Гьозтепе е подходящ избор.

Не знам защо ми даваш съвет да сменям отбора... Ако не си забелязал ти започна да пишеш и намесваш Стоилов, докато аз коментирах какво "върши" скъпото ни ръководство. Интересното е, че всеки път когато отбележа как скъпото ни ръководство не си върши работата както трябва изпълзяват такива като теб и започват да намесват Стоилов. После ме пращат да ставам фен на Гьозтепе. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

След като 99% от мненията ти са негативни за отбора, какъв съвет да ти дам? Как за толкова време не можа да намериш нещо положително?
Издигнали сте Мъри в ранг на божество и го повтаряте едно към едно. Прочети какво каза тази седмица. Не гледал Левски, но това не му пречи да изкаже поредното си авторитетно, задължително негативно мнение.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 10 авг 2025 09:59

За Митков бях писал още когато играеше Кордоба,за начина му на игра.
Подава Кордоба на Митков,той веднага му връща,пак му подава ,Асенчо връща ,трети опит ,пак топката в Кордоба,на човека му писна и я изрита някъде напред.
Онзи ден първото полувреме срещу Сабах ,същата ситуация с Димитров,само че този път само два пъти му я върна и Димитров подаде другаде.
Това прави основно Митков ,с гръб към противника ,не се обръща ,а ти връща топката .
И каква е ползата от него?
Признавам ,че веднъж два пъти на мач прави някакъв пас напред.
Продължавам да твърдя ,че Мислович е много по-добър от него
САМО ЛЕВСКИ!

На линия
Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 10 авг 2025 10:01

honda написа:Ще си позволя да споделя някои мои размисли относно любимия ни клуб.

До голяма степен съм съгласен с написаното от теб. Имам и отговор на въпросите, на които ти нямаш, и той е прост - в този форум останаха предимно Сираковисти, Мъревисти и всякакви други -исти, а левскарите сме малко.

Не подкрепям тезата, която двата лагера (Сираков / Сдружение) излагат едни за други - че са платени. Просто, след толкова години спор и застъпване на едната теза, са се окопали толкова дълбоко, че никой не иска да признае, че греши и е загубил цялото това време в борба за несправедлива кауза.

Както често се случва, истината е някъде към средата, но малцина са свободни да я видят. Ръководството има тежки кусури, но в клуба се случват и позитивни неща. Сдружението има тежки кусури, но понякога ражда продуктивни идеи. Това е истината, според мен.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 10 авг 2025 10:21

vlong написа:За Митков бях писал още когато играеше Кордоба,за начина му на игра.
Подава Кордоба на Митков,той веднага му връща,пак му подава ,Асенчо връща ,трети опит ,пак топката в Кордоба,на човека му писна и я изрита някъде напред.
Онзи ден първото полувреме срещу Сабах ,същата ситуация с Димитров,само че този път само два пъти му я върна и Димитров подаде другаде.
Това прави основно Митков ,с гръб към противника ,не се обръща ,а ти връща топката .
И каква е ползата от него?
Признавам ,че веднъж два пъти на мач прави някакъв пас напред.
Продължавам да твърдя ,че Мислович е много по-добър от него

Митков трябва сериозно да си подобри физическото състояние. В четвъртък го минаваха като малка гара. А в нападение не се справя толкова зле. Много труд трябва да положи, за да стане основен футболист за отбора.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Левски: futbolqga

Мнениеот Странджата » 10 авг 2025 10:23

Мисля, че това, че публиката ходи заради Левски и по-точно, заради победите на Левски. Когато спре да побеждава -още не сме играли с по-силни отбори с изключение на Брага, тогава публиката ще се отдръпне, защото няма стратегия, която да приема, за клуба. Искаме да ни се върне вярата, а това ръководство няма ресурс да направи това. Кой левскар би го оспорил?

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 10 авг 2025 10:50

Митков е на 20 години, най големия му проблем е, че не може да се опази от контузии. Не го приключвайте, за мен лично е най - креативния ни халф. Ако гледаш пред банята ..Касаба все обеснява как Рупанов е млад и не може да води атаката, а момчето е на 21!!!! Тези момчета може да водят Левски, просто трябва да са здрави и да натрупат опит, а той идва с игра.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 авг 2025 11:10

Митков има някои добри качества, съгласен съм, че е креативен, има поглед над играта и може да даде добър пас, но му липсват много други неща. Най-вече физически не е на ниво - няма никаква скорост - срещу Сабах го разминаха така в една ситуация, даже Костадинов е по-бърз от него. И не може да се сбори за нито една топка. Или го отнасят просто с позициониране или прави нарушение. Не е сериозно това да е така толкова години и да няма никаква подобрение.
Мисля, че в Левски решиха, че ще замени успешно Филип Кръстев, като го налагат, но той е доста по-различен от него.

Иначе в Топспорт интересна статия за Рупанов и колко е наш юноша, предвид, че е в отбора от 2022. Аз знаех, че идва от Лудогорец, но детската му кариера няма нищо общ с Левски. Все пак сега му се отдава невиждана възможност. Ето от такива ситуации трябва да се възползват всички млади българи и да захапят. Пожелавам му успех!

Върни се в “Левски”