Първия който няма топки в отбора ви е Керкез, какво значи, че го в срам да е треньор на ЦСКА?
Че той ако загуби още два мача какво изобщо прави в отбора, било го срам...
Тук се писа... тренирате едноразово по 50 мин., явно за него това е достатъчно.
4 Кръг/ЦСКА - Черно Море /09.08.2025/ 19:00 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 4 Кръг/ЦСКА - Черно Море /09.08.2025/ 19:00 ч.
Последна промяна от Dust на 09 авг 2025 23:36, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
danko_sot написа:Пичове, не че нещо, ама вие половината си коментирате, колкото да каже те нещо.
Единствено с тоя пич djd съм съгласен.
Слушах го до ся и ония от ЦСКА фен тв и те са подвластни на емоциите. Общо взето глупости говореха.
Абсолютно съм несъгласен, че вината е в треньора и дайте да го махаме него.
Значи на оня Перко- Томаш: цял сезон, щото е българин и наше момче. А ся на Керкез след 4 мача и айде да си ходи.
За кое не е прав Керкез???
1. Има ли лидери в отбора освен Бусато???
2. Има ли нужда от още играчи???
3. Играчите затормозени ли са психически от предишни сезони???
4.Има ли играч, който в последната третина на противника има класата, а и топките да изпъкне и да реши мач???
Брутален е!!! Но това е истината!!!
И да, трябваше да се даде възможност и шансове на тези играчи, за да се види кой става и кой не става.
Керкез даде шанс на почти всички. Казвам почти, защото така и не видях един Юлиан Илиев например в игра. На Теодор Иванов, но там все пак е по-обяснимо.
Ти да виждаш някаква идея в схемата на треньора или му трябват играчи сами да се оправят?Да намериш такива футболисти и да направиш отбор го можешe само Пената.
Последна промяна от goshev на 10 авг 2025 00:37, променено общо 1 път.
Ква идея?
Тоя Илиан Илиев не е никва 10-ка!
Пастор не е крило, но явно няма кой друг да играе там.
Скаршем и той не е крило и днес пак нищо не игра.
Да не говорим, че и Питас не е типичен ЦН!!!
Тоя Илиан Илиев не е никва 10-ка!
Пастор не е крило, но явно няма кой друг да играе там.
Скаршем и той не е крило и днес пак нищо не игра.
Да не говорим, че и Питас не е типичен ЦН!!!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:Тоя Кордоба днес за кво беше на трибуните, някой знае ли???
Исека казаха, че тренирал вече.
Предполагам, че ще получат и те последен шанс и да видим колко струват.
Тасев и Локило за мен са почти сигурни пътници в момента, в който дойде нов на тяхната позиция.
Същото се отнася и за Пинто.
Бютучи сигурно ще се опитат да разтрогнат по негова вина, но при него трябва да се бара много внимателно. И пак кой идиот го докара, след като не бе играл половин година и са знаели какви проблеми е създавал на турския си клуб и как ги е осъдил???!!
За Вион не знам кво да кажа... Квото и да стане този играч си е спечелил моето уважение!
Ето нещата се изясняват! Но трябваше да минем и през това, за да ги видим някои неща и осъзнаем.
Апелирам да се даде шанс на Керкез!!! Нека получи левия бек, крилото и вътрешния халф и тогава да го съдим.
Айде няма нужда да се убеждаваме дали Кордоба и Исека стават или не. Колко още трябва да те убеждават? Мен са ме убедили много отдавна.
Този мач ми приличаше направо на приятелски и още от началото си личеше, че гол няма да видим. Предпазлива игра на ходом от двата отбора с много страх да не би случайно да вкарат гол на противника. Не ми се вярва, но дори си помислих, че това е уговорен мач.
Това което говори Керкез е едно към едно с приказките на Стипич точно преди една година. С две изключения: 1.Стипич звучеше много по-позитивно. 2.Тогава едвам се сглобяваше отбор и чак като дойде Томаш накупиха 10 нови.
Затова е гадно да се мери с двоен аршин. Преди година биха шута на Стипич, който беше в много по-лоша ситуация, а сега Керкез го оправдават и го държат. Той самият явно много си е повярвал за да се хвали сам с досегашните си успехи с други отбори.
Това което говори Керкез е едно към едно с приказките на Стипич точно преди една година. С две изключения: 1.Стипич звучеше много по-позитивно. 2.Тогава едвам се сглобяваше отбор и чак като дойде Томаш накупиха 10 нови.
Затова е гадно да се мери с двоен аршин. Преди година биха шута на Стипич, който беше в много по-лоша ситуация, а сега Керкез го оправдават и го държат. Той самият явно много си е повярвал за да се хвали сам с досегашните си успехи с други отбори.
Dust написа:Първия който няма топки в отбора ви е Керкез, какво значи, че го в срам да е треньор на ЦСКА?
Че той ако загуби още два мача какво изобщо прави в отбора, било го срам...
Тук се писа... тренирате едноразово по 50 мин., явно за него това е достатъчно.
Не съм му адвокат, но не каза това. Каза, че го е срам да е треньор на ЦСКА, който има такива резултати. Другото, което каза е, че се чувства все едно сменя гуми на кола. А аз бих предложил в такъв случай да върнем Стипич, той поне беше професионалист в сферата на колите...
- MASTER_COOL
- Контакти:
Керкез говори прекалено много, а работи достатъчно малко. Това се вижда с просто око. Или да се стяга или към Калотина. Превоза е от мен :idea:
Отбора играе като уличен такъв, събрал се 10 мин преди срещата!
Трагедия
Може да ме хейтите, но Томаш ми е като САФ!
Не случайно го преби като куче
Отбора играе като уличен такъв, събрал се 10 мин преди срещата!
Трагедия
Може да ме хейтите, но Томаш ми е като САФ!
Не случайно го преби като куче
Последна промяна от MASTER_COOL на 10 авг 2025 00:01, променено общо 1 път.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Tony_CSKA написа:danko_sot написа:Тоя Кордоба днес за кво беше на трибуните, някой знае ли???
Исека казаха, че тренирал вече.
Предполагам, че ще получат и те последен шанс и да видим колко струват.
Тасев и Локило за мен са почти сигурни пътници в момента, в който дойде нов на тяхната позиция.
Същото се отнася и за Пинто.
Бютучи сигурно ще се опитат да разтрогнат по негова вина, но при него трябва да се бара много внимателно. И пак кой идиот го докара, след като не бе играл половин година и са знаели какви проблеми е създавал на турския си клуб и как ги е осъдил???!!
За Вион не знам кво да кажа... Квото и да стане този играч си е спечелил моето уважение!
Ето нещата се изясняват! Но трябваше да минем и през това, за да ги видим някои неща и осъзнаем.
Апелирам да се даде шанс на Керкез!!! Нека получи левия бек, крилото и вътрешния халф и тогава да го съдим.
Айде няма нужда да се убеждаваме дали Кордоба и Исека стават или не. Колко още трябва да те убеждават? Мен са ме убедили много отдавна.
Принципен е въпросът! При нов треньор всички футболисти трябва да получат шанс.
Е ако нямат желание да получат такъв и да играят в ЦСКА, тогава е друг въпрос.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Gotzev.88 написа:Не съм му адвокат, но не каза това. Каза, че го е срам да е треньор на ЦСКА, който има такива резултати. Другото, което каза е, че се чувства все едно сменя гуми на кола. А аз бих предложил в такъв случай да върнем Стипич, той поне беше професионалист в сферата на колите...
Не съм слушал интервюто, чета извадките, а резултатите зависят от него. Каквито и да са футболистите физически зависят също от него. Тактиката на играта зависи също от него.
Последна промяна от Dust на 10 авг 2025 00:22, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Аз сега изгледах пресконференцията.
Гледайте последните 1-2 минути какво казва Керкез!!!
Това е истината!!!
За да играеш в ЦСКА трябва да имаш нещо от ляво и нещо между краката!!!
Гледайте последните 1-2 минути какво казва Керкез!!!
Това е истината!!!
За да играеш в ЦСКА трябва да имаш нещо от ляво и нещо между краката!!!