Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот koisa » 08 авг 2025 14:23

mikata написа:Дано вземат 1-2 играчи на Хулио защото нивото е потресаващо.

Докато му взимат играчи, а не си ги взима сам нивото ще е потресаващо. Нищо чудно един ден точно това да се окаже причината при евентуален провал. И всички негативи ще ги отнесе той, а не тези, които са му взимали играчите.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 08 авг 2025 14:27

drvasko98 написа:Еми резултатът е 1-0, не е кой знае какво, много хубаво щеше да е 3-0, но не е и 0-1
Реално трябваше да е 2:0 или 3:1(Макун направи егати и шпагата при изгубената от Бала топка).
Сега ни остава на реванша да стане, както във всички останали мачове от тазгодишната ни кампания в ЕКТ. А именно - след последния съдийски сигнал на редовното време, в актива на противника да свети една хубава 0!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 08 авг 2025 15:18

Кое му е потресаващото? Изобщо гледа ли мача?
Трудно може да се види по-неадекватен от теб в тоя форум.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 авг 2025 20:33

csimoen2 написа:
TristaNNN написа:
csimoen2 написа:....

Така е. Вярно е, моя грешка.

Ти кажи колко клуба тогава трупат нови задължения - но не с увеличаване на капитала и отписвана на същото като дълг?

Ти твърдиш, че клубовете трупат задължения, не аз. Какво имам да казвам тогава?!
Чакам да подкрепиш и тази опорка с факти - почвай да ровиш по отчетите на отборите, да сравняваш счетоводни пера, смятай и анализирай, и най-подир заповядай отново с някакви финансови данни като аргумент. И бъди по-внимателен, за да не изпуснеш бонуса, щото както е видно - тука двама-трима освен, че сме начетени, даже и умеем да ползваме интернета по предназначение за проверка. :mrgreen:

....

Ма, спести ми заучените тролски фрази и тактики - познавам ги до болка и не вървят пред мен. Минават пред бунаците и хлапетата, пред мене - не!
Чакам да отговориш и да аргументираш твърдението си. Това вече не е субективно, за да повтаряш спуснатите ти от Господарката опорки, а сериозна материя, която се доказва с числа - няма ала-бала в ГФО-то.
В противен случай ще се принудя да се обръщам към теб с празнодумец/лъжец/трол бездарен или клекопикаещо, каквото си избереш. 8-)
Мъжете, особено левскарите, доказват мненията си по финансови въпроси с числа и факти. П*тките се измъкват с празнодумия и заучени фрази. Ха да видим ти от кои си, на мен ми миришеш на виолетка, ама знам ли. Давам ти шанс. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 09 авг 2025 14:11

TristaNNN написа:
csimoen2 написа:
TristaNNN написа:

Ти кажи колко клуба тогава трупат нови задължения - но не с увеличаване на капитала и отписвана на същото като дълг?

Ти твърдиш, че клубовете трупат задължения, не аз. Какво имам да казвам тогава?!
Чакам да подкрепиш и тази опорка с факти - почвай да ровиш по отчетите на отборите, да сравняваш счетоводни пера, смятай и анализирай, и най-подир заповядай отново с някакви финансови данни като аргумент. И бъди по-внимателен, за да не изпуснеш бонуса, щото както е видно - тука двама-трима освен, че сме начетени, даже и умеем да ползваме интернета по предназначение за проверка. :mrgreen:

....

Ма, спести ми заучените тролски фрази и тактики - познавам ги до болка и не вървят пред мен. Минават пред бунаците и хлапетата, пред мене - не!
Чакам да отговориш и да аргументираш твърдението си. Това вече не е субективно, за да повтаряш спуснатите ти от Господарката опорки, а сериозна материя, която се доказва с числа - няма ала-бала в ГФО-то.
В противен случай ще се принудя да се обръщам към теб с празнодумец/лъжец/трол бездарен или клекопикаещо, каквото си избереш. 8-)
Мъжете, особено левскарите, доказват мненията си по финансови въпроси с числа и факти. П*тките се измъкват с празнодумия и заучени фрази. Ха да видим ти от кои си, на мен ми миришеш на виолетка, ама знам ли. Давам ти шанс. :mrgreen:

Виж Спартак Вн и отчета им от онзи ден!
Виж отчета на Ботев Пд!

Това са официално факти, изнесени от клуба!

Е това ако не са задължения - кое е?

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 09 авг 2025 14:29

TristaNNN написа:
csimoen2 написа:
TristaNNN написа:

....

Ето ти малко инфо, да те обогатя:

1. ПФК Арда:

При регистрацията акционерното дружество е вписано с началнo удостоверен акционерен капитал 50 000 лв.

Към момента капитала на дружеството е над 5 млн. лева, като има осигурени средства по спонсорски договор за 1.5 млн. лева и увеличение на капитал - предоставяне на средства по Перо “други” (считай изискуеми от дъщерни фирми предоставени средства под формата на кредит);

2. ПФК ЦСКА 1948
Показател
Стойност (2023 г.)
Финансов резултат (нетна загуба)
–1 789 000 лв.
Собствен капитал към 31.12.2023
+3 501 000 лв.
Собствен капитал към 31.12.2022
–9 710 000 лв.
Нетни парични потоци от дейността
–14 348 000 лв.

3. ПФК Черно море - няма официални данни, сам предположи защо.

4. ПФК Берое - тук даже не си и струва да пиша!

5. Спартак Вн - официално изнесени

6. Ботев Пл - официално изнесени

7. Локо Пл - Крушарски сам си ги каза онзи ден колко клуба му дължи - при напускане ще се търсят.

Айде чакам да видиш какво ще ти каже Лайнежа да отговориш и другите 43 сздружвнци… хахахахаха

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 авг 2025 21:56

Maйчице мила, тая е и изпляскала нетни загуби и парични потоци на отборите, вероятно от Гугъл, като "аргументи", че само Левски не трупа нови задължения. :shock: :lol: И тая е тръгнала да ме "обогатява"... :mrgreen:
Така е то - каквито господарите, такива и троловете.

Орязвям глупостите от мнението ти, понеже тактиката ти с "пълнеж", който да откаже масата да чете същественото, няма да сработи, аз поне няма да го допусна! ;)
Караме поред на отборите, които си цитиратала, ще взема само първите два от списъка ти.

1) Арда. Глупостите, които си написала не отразяват задлъжнялостта на клуба. Просто се гледат други пера и стойности. Проверих им ГФО-то, наистина дълговете им през 2024 се увеличават малко спрямо 2023. Нищо фатално, предвид че имат нелоши и конвертируеми футболисти, а и ще вземат някой лев от ЕКТ. https://fcarda.bg/odit-gfo-pfc-arda/

2) ЦСКА 1948. Тук пък не виждам никакво увеличаване на задълженията, като е видно, че даже краткосрочните такива и общия пасив даже намаляват спрямо 2023.
https://cska1948.bg/%d0%b3%d0%be%d0%b4% ... 0%b5%d1%82

Следователно тезата ти, че само Левски не трупа нови задължения, отива в коша. Следователно лъжеш и не можеш да докажеш спуснатата ти от господарите опорка. А проверих само два отбора от цялата Ебем ти лига, просто те бяха първите два в мнението ти....
След като разбих предишната ти лъжа (Само Левски си качвал ГФО-то на сайта) с качването на отчетите, с кеф разбивам и тази. Нека левскарите във форума видят какви некадърници паразитират на гърба на любимия ни Левски! 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 09 авг 2025 23:14

Тука страшно са се надули балоните на Сангаре и особено на Майкон. Вторият надминава дори предишните такива с Роналдо, Цунами и Бала. То са хвалби, прехласване, чудо направо, а не е 100% ясно дали е по-добър дори от футболна звезда от ранга на Велковски от Арда. От Алдаир е малко по-добър, но ефективността на двамата е почти същата. Майкон само тича като луд и печели някакви пространства, но от това не произлиза нищо, говори се как единствено в защита имал слабости, все едно в атака прави нещо. Добре е да го продадем тоя сезон, щото от него могат да се вземат добри пари, а реално няма да се загуби много качество. Подобна ситуация като с Роналдо.
А най-хубаво би било някой да се излъже и да го вземе в пакет с другарчето му Бала, ама надали.
За Рилдо е рано да се дават оценки, засега е по-слаб дори от очакванията ми, но може да стане нещо полезно от него. Обаче не си представям как може да стане толкова добър, че да си заслужава плащането на клаузата му, за която се говори, че е 400-500 хил.
То даже кюфтето Сула е безплатно и по-доказано качество, стига да не са му дали огромна заплата.
Сангаре също е добре да се шитне тоя сезон, а Минчев май още е свободен агент в момента за заместник.

А какъв готин и левскарски отбор можехме да имаме с Вутов, Стефанов, Цонев/Чандъров/Стоянов, Иванов/Русев/Ковачев, Николов и т.н. вместо афробразилската плява. Дано поне подпишем с Кръстев, щото освен него можем да очакваме предимно нови африканци от Раев.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 авг 2025 23:32

И заради това играхме с Брага като равен с равен?
Относно "потресаващо"... обидно е. Иначе, да, едно-две попълнения. Няма още един централен защитник. И дясно крило. Ако приемем, че Ради ще е отляво. Вратари имаме, бекове - също. В центъра с пристигането на Сула сме ок. При положение, че играем с един централен нападател... бива. По крилата е проблем. Фабиен е щета. На мен ми мяза на централен, няма никакъв демараж за крило. Вельо по начало играе с обърнати крила, което не го разбирам. То и за това не съм треньор. Но с тази тактика, от фланговете не идва опасност, а подсигуряване. Така че, в обобщение, трябва ни един централен защитник.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 авг 2025 23:56

rane написа:
drvasko98 написа:Еми резултатът е 1-0, не е кой знае какво, много хубаво щеше да е 3-0, но не е и 0-1
Реално трябваше да е 2:0 или 3:1(Макун направи егати и шпагата при изгубената от Бала топка).
Сега ни остава на реванша да стане, както във всички останали мачове от тазгодишната ни кампания в ЕКТ. А именно - след последния съдийски сигнал на редовното време, в актива на противника да свети една хубава 0!

А дано, но тези са много опасни като домакини. Отборчета, като тея, Ноа, Пафос, чакат ей такива жертви, като "Левски". Този мач според мен ще е над 2.5. Тук Вельо не трябва да клати. Нямаме футболисти за "клатене". Межу другот, като споменах Клуж - Брага... румънците, поне първото полувреме, смачкаха на вид Брага. А онези си ги клатеха.Вметка, предвид, че са по-слабите, Клуж трябваше да клатят. Изсилиха се и си го получиха. Две контри, два гола. Не знам как ще свърши мача, но според мен е над 2.5. Допускам продължения. Този гол в последната минута може да е безценен. А дано Рупанката е новият Копи.
Последна промяна от metodito на 10 авг 2025 00:08, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Левски”