Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Ако г-н Златков,отиде на стадиона днес ,нека всеки от сектор А също ,да му окаже подкрепата и признателността за успехите ,които отбора жъне под негово ръководство!
MASTER_COOL написа:Tony_CSKA написа:MASTER_COOL написа:ivo55 написа:Ха-ха-ха, викаш Фичо да е виновен още няколко години за всичко ха-ха-ха.
Братле, никой не може да контролира народа, това са закони. Особено пък сред заплахите.
Направо хвърли бензин в огъня тоя Златков, нареждайки на пресотдела да пусне тая декларацийка "от ръководството". Та нали той е ръководителя на това дружество :))))
Декларацията не е от него.
Преди малко се обадих на моя човек, който започна работа по школата.
"Каза ми : Папазки е бесен, внимавайте!"
Мастър, може ли малко пояснение от какво е бесен Папазки? Феновете ли направихме нещо нередно?
Бесен е, че "кадруваме" и му даваме наклон на ...
Това е ЦСКА, феновете винаги са изразявали и ще изразяват мнение. Ако иска да е тихо и спокойно, когато отборът се бори за оставане в групата след като е направил срамно слаб предходен сезон - градове тип Разград могат да му го осигурят.
Аз отивам на мача и няма да викам оставка, само ще ръкопляскам.
Ако обаче някой ще ми "извива ръцете" и ще ми казва или тихо или да ви дам акциите да видя как ще се оправите вие - не, мерси. Ганчев действаше така и ми е втръснало. Или като сериозен човек си завършва работата по обещаното или още след този мач да се дърпа шалтера и да спрем да събираме срам.
Интересен факт е, че в момента левскарите винаги опъват на стадиона надпис с огромни букви "Сираков - вън". Това се случва при положение, че отборът им в момента води в лигата и играе прилично в ЕКТ. При нас не съм видял надпис "Златков - вън" и затова ми е странна тази Автоподкрепяща декларация!
-
- Контакти:
Може и да е имало готов транспарант от сорта на "Господине докога ще си играйкаме! " срещу Златков и затова да е пусната декларацията !
Tony_CSKA написа:Това е ЦСКА, феновете винаги са изразявали и ще изразяват мнение. Ако иска да е тихо и спокойно, когато отборът се бори за оставане в групата след като е направил срамно слаб предходен сезон - градове тип Разград могат да му го осигурят.
Нещо което умните хора като Домусчиев и правят . Чакаме и на Папаза да му светне и да ви остави да мучите "ние сме ЦСКА бааа" в селските групи .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
Tony_CSKA написа:
Ако обаче някой ще ми "извива ръцете" и ще ми казва или тихо или да ви дам акциите да видя как ще се оправите вие - не, мерси. Ганчев действаше така и ми е втръснало. Или като сериозен човек си завършва работата по обещаното или още след този мач да се дърпа шалтера и да спрем да събираме срам.
Ама той като си дръпне шалтера ние няма да спрем да събираме срам, даже напротив :lol: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Иначе Златков конкретно не мога да коментирам, защото нещата, които върши са от дълбоката кухня и много малко от тук пишещите може да имат дори и бегла представа справя ли се или не, но Керкез засега е зле, много зле. С наличните футболисти, дори и с всичките проблеми около клуба, би трябвало да се наблюдава много по-силна игра. Всъщност една от ролите на добрия треньор е да минимизира напрежението сред играчи, ако клуба се намира в период на трансформация или трудности, нещо скоето не се справя.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Трябва да се гледат и позитивните неща - според мен звездите са наредили на Кошмара да дойде в ЦСКА, защото тук някак си си му е мястото в този момент.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
CSKArforever написа:Най-накрая някой да каже нещо срещу онова "светило" Томанов. Браво на Кюстендилеца.
Тъкмо това щях да напиша и аз. Само че декларацията на Сектор Г първо включваше само Нога и Златков и нито дума за скаутите, които реално отговарят за селекцията. Оставката на Нога се прие с кеф и се започна искане на оставка и на Златков. Аз започвам да си мисля, че вчерашната декларация от клуба може и да е писана от самият Златков, но след реална подкрепа и зелена светлина от Папазки. И ако това е така, то логично следващият бушон е Томанов.
Re: 4 Кръг/ЦСКА - Черно Море /09.08.2025/ 19:00 ч.
Накрая ще се окаже, че не Синята Златка е виновна за цялата помия в отбора, а тоя хубавелко от поста на Иван Велчев.