Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Съдийската бригада ще трябва да връща парите на Цеката.
Тоз в студиото вика - "Атака по учебник"!
Баси учебниците...

Баси учебниците...

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Да, да подобно беше, получи жълт картон в края.
Tреньорчето на Толбухин е с тениска от марката на най-простия доктор хонорис кауза на света, нищо че отборът му играе с Адидас. Мани, ми инициалите му извезани или щамповани, не съм сигурен. :shock:
Какви неща може да се видят в Ебем ти лигата само! :lol:
Какви неща може да се видят в Ебем ти лигата само! :lol:
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
damyanov1963 написа:Кажи в кой кръг отпаднаха твоите отбори, не се опитвай пак да баламосваш с глупостите си.
В никой кръг не са отпадали. Ювентус и Интер са от една държава с Милан и тогава не участваха в КЕШ. Трябва ли елементарни неща да си обясняваме ??!
-
rane написа:Не бъркай "Красна поляна" с Факултета. Като влезеш и те обрградят тумбите с мангали ще те питам.
Хайде не ми обяснявай, израснал съм в Красна поляна (апартаментът ми там още си седи и го посещавам), знам много по-добре от теб кое какво е .... и, да, бил съм във Факултета. Неведнъж.
-
rane написа:Сравни го, ако обичаш, с Ференцварош, МТК и Дожа. Мии... точно отборче си е! Ама не е пожалило нац. отбор на България и го унижило с една шистичкъ. Обаче опорката диктува, че вие едва ли не трябва да се гордеете от това. Същото явно е и с шестичката от Барселона.
Това "отборче" е шампион на държавата световен вицешампион по футбол тогава .....
Поредната спомената опорка на гурутата.ReBorn1982 написа:rane написа:Сравни го, ако обичаш, с Ференцварош, МТК и Дожа. Мии... точно отборче си е! Ама не е пожалило нац. отбор на България и го унижило с една шистичкъ. Обаче опорката диктува, че вие едва ли не трябва да се гордеете от това. Същото явно е и с шестичката от Барселона.
Това "отборче" е шампион на държавата световен вицешампион по футбол тогава .....
Отбор дебютант те отнася с 6 гола, а ти едва ли не се гордееш. И що? Защото преди повече от 3 години Унгария били 2-и на СП. Да де, но по-малко от година по-късно същата тази Унгария, даже не излиза от групата си на СП 58. А в същото време, за твоя отбор играе почти целият нац. отбор на България.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
Знам, Дели, знам. От Подуене в Красна поляна, нали така беше!?ReBorn1982 написа:rane написа:Не бъркай "Красна поляна" с Факултета. Като влезеш и те обрградят тумбите с мангали ще те питам.
Хайде не ми обяснявай, израснал съм в Красна поляна (апартаментът ми там още си седи и го посещавам), знам много по-добре от теб кое какво е .... и, да, бил съм във Факултета. Неведнъж.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,