ЛК: Левски (София) - Сабах, Четвъртък от 21:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

rane
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - Сабах, Четвъртък от 21:00 часа

Мнениеот rane » 08 авг 2025 15:03

k20dan4o написа:Незнам, аз по ТВ видях че и на трите домакинства по време на мачовете бяха блокирани от фенове жълтите пътеки на сектор А, тоест ще има и още глоби вероятно. Ама 14000 евро глоба са си 1100 билета зян.
Ако си мислиш, че на тези, които седят на пътеходите им пука за клуба и глобите, които ще плаща клуба, жестоко си се излъгал.
Вчера едни... присъстващи да ги наречем, във В сектор се опитаха да откраднат една от изританите в публиката топки през второто полувреме. Топката падна под рекламното пано до 20-и блок във В сектор, един хлапак от тяхната компания я взе, даде я на възрастните и те си я прибраха в една мешка, след което започнаха най-гордо да пеят:

"Подаръци ще има, за всички от сърце"

Едно хлапе им провали "подаръкът" и посочи къде е топката, та се наложи гузно да я връщат.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 08 авг 2025 15:10

rane написа:
k20dan4o написа:Незнам, аз по ТВ видях че и на трите домакинства по време на мачовете бяха блокирани от фенове жълтите пътеки на сектор А, тоест ще има и още глоби вероятно. Ама 14000 евро глоба са си 1100 билета зян.
Ако си мислиш, че на тези, които седят на пътеходите им пука за клуба и глобите, които ще плаща клуба, жестоко си се излъгал.
Вчера едни... присъстващи да ги наречем, във В сектор се опитаха да откраднат една от изританите в публиката топки през второто полувреме. Топката падна под рекламното пано до 20-и блок във В сектор, един хлапак от тяхната компания я взе, даде я на възрастните и те си я прибраха в една мешка, след което започнаха най-гордо да пеят:

Едно хлапе им провали "подаръкът" и посочи къде е топката, та се наложи гузно да я връщат.

Сега ще се окаже, че си бил до мен - ходих с приятел, че ми беше взел билет (моите 4 ги дадох на други) и се оказахме точно там - в долния край, до паното с палмите, щото и във В никой не спазва места, а сяда (само в А се спазват). Отделно, че скоро не бях ходил във В, нито редове има, че да видиш на кой си, нито седалките са с номера - тотален потрес е В, откъм футболна атомсфера и коНфорт
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 08 авг 2025 15:14

tmanolov написа:
rane написа:

Сега ще се окаже, че си бил до мен - ходих с приятел, че ми беше взел билет (моите 4 ги дадох на други) и се оказахме точно там - в долния край, до паното с палмите, щото и във В никой не спазва места, а сяда (само в А се спазват). Отделно, че скоро не бях ходил във В, нито редове има, че да видиш на кой си, нито седалките са с номера - тотален потрес е В, откъм футболна атомсфера и коНфорт
Там редове имаше - на пътеходите са написани.
Аз седнах със сина на реда, за който си бяхме взели билет. Имаше номера на седалките, но аз седях на седалка с номер 31, синът до мен седеше на... 24, а тази до него беше... 19. Сбирщайн и тотална аматьорщина!

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 08 авг 2025 15:19

realno написа:... С натрупаните точки особено ако отстраним Сабах, догодина ако се класираме за ЕКТ може и да сме вече поставени, поне в първите кръгове.

За лигата на пресКонференцията, за 2-и кръг, от който би трабвало да тръгнем, да. За ЛЕ едва ли. За ШЛ... пРъво трябва да станем шампиони, но за 1-и кръг би трябвало да ни стигне да сме поставени.
За повече ще ни трябва влизане в групи и задължително печелене на точки там.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 08 авг 2025 15:29

tmanolov написа:
rane написа:

Значи лоша дума за В да не съм чул :lol: :lol: Книги , енциклопедии могат да се изпишат за субектите , на които можеш да се натъкнеш там.
Бисера от снощи беше някъв пич с когнитивен дисонанс - оня с анцунга е Юда и не заслужава името му да се споменава , без преди и след това да се изплюеш на земята :lol: Сираков е боК , всяко негово решение е първото , единствено и правилно......ерго Хулио Иглесиас е Трапатони. НО!!! в 1вата минута още вече беше разкрил Митков какъв неможач е и как нарочно прееб..цаква играта на Левски и топките му са настрани и назад и се чудеше , защо Трапатони а.к.а. Хулио не го вижда и разбира това и въпреки , че е толкова велик ( защото е доведен от Сираков ) не го изважда :lol: :lol:

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 08 авг 2025 15:31

Тия са корав съперник ...... очевидно са някакъв нов проект. Разполагат с добър треньор и добри футболисти. Всякакви националности. Резултатите им до момента в евротурнирите са доста добри. Предвид това..... който е очаквал лек мач се е объркал сериозно! Нашите направиха доста силно второ полувреме и посредствено първо полувреме. Както ние можехме да отбележим повече голове, така и те можеха да сторят същото. За наша радост успяхме да отбележим в края и е възможно този гол да се окаже и решаващ.
Не е нормално 10 страници от темата да представляват личностни нападки и обиди. По принцип ако някой иска да сподели мнението си да го направи, но все пак да се съобразява, че форума се чете от голяма маса от хора. Ако някой смята, че като е написал 15 мнения, в които обижда някой футболист или треньор или пък отбора като цяло ще стане по прав в очите на другите - не е познал. Имаш мнение - ок , сподели го и достатъчно. Но да се опитваш да го натякваш - някак си много олекваш!
Аз съм много доволен от успеха предвид показаното на терена. Но едно нещо не ми харесва и то не само в този мач - Асен Митков. Може да борави с топката - да. Но като позициониране, спечелени единоборства, бързина и динамика е доста под това, което трябва да бъде халфа на Левски. Не е нормално да допускаш да бъдеш преминаван така, както се получи през първото полувреме и да оставяш такава дупка в средата на терена. Този футболист се контузва през 20 дни. Това няма как да не влияе на представянето му на терена.

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 08 авг 2025 15:39

rane написа:
realno написа:... С натрупаните точки особено ако отстраним Сабах, догодина ако се класираме за ЕКТ може и да сме вече поставени, поне в първите кръгове.

За лигата на пресКонференцията, за 2-и кръг, от който би трабвало да тръгнем, да. За ЛЕ едва ли. За ШЛ... пРъво трябва да станем шампиони, но за 1-и кръг би трябвало да ни стигне да сме поставени.

Ако стигнете до плейоф коефициента ви ще бъде 7.5. Тази година е бил достатъчен да си поставен в 1 и 2 кръг на ЛК, но за ЛЕ не е достатъчен и за 1 кръг да си поставен.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 08 авг 2025 16:04

1
k20dan4o написа:
rane написа:

Ако стигнете до плейоф коефициента ви ще бъде 7.5. Тази година е бил достатъчен да си поставен в 1 и 2 кръг на ЛК, но за ЛЕ не е достатъчен и за 1 кръг да си поставен.

Няма да е 7.5, а 7.0 - много по-важно е да участваш всяка година, дори и да отпадаш от първия противник, отколкото да пропуснеш 1 година и на следващата да стигнеш плйоф с 2 или 3 отстранени противника - това сме го говорили много пъти. Две отпадания във втори кръг (откъдето почват всички наши отбори) са 1.5+1.5 точки или 3 точки, едно неучастие и едно достигане до плейоф са 0+2.5 или 2.5 точки. Същото е и сега с нас - ние имаме 0+2+2.5+0+2(2.5) или 6.5 или 7.0 точки, т.е. по-малко, отколкото ако се бяхме класирали 5 години поред и бяхме отпадали от първия противник и в 5-те години - 1.5+1.5+1.5+1.5+1.5=7.5

Затова "отказът" на г.з. да играем миналата година в ЕКТ, щото "да не сме се излагали", е ужасяващо погрешно мислене при сегашната система на точкуване от УЕФА
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 08 авг 2025 16:25

Затова Челси и Арсенал се смъкнаха от топ10 в клубната ранклиста (нямаше ги един сезон). Сега и Юнайтед ще излезе от топ20.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 08 авг 2025 16:27

tmanolov написа:1
k20dan4o написа:
rane написа:

Няма да е 7.5, а 7.0 - много по-важно е да участваш всяка година, дори и да отпадаш от първия противник, отколкото да пропуснеш 1 година и на следващата да стигнеш плйоф с 2 или 3 отстранени противника - това сме го говорили много пъти. Две отпадания във втори кръг (откъдето почват всички наши отбори) са 1.5+1.5 точки или 3 точки, едно неучастие и едно достигане до плейоф са 0+2.5 или 2.5 точки. Същото е и сега с нас - ние имаме 0+2+2.5+0+2(2.5) или 6.5 или 7.0 точки, т.е. по-малко, отколкото ако се бяхме класирали 5 години поред и бяхме отпадали от първия противник и в 5-те години - 1.5+1.5+1.5+1.5+1.5=7.5

Затова "отказът" на г.з. да играем миналата година в ЕКТ, щото "да не сме се излагали", е ужасяващо погрешно мислене при сегашната система на точкуване от УЕФА
Това с отказът беше по-скоро през 2019/2020-а. Тогава в последните 3 мача постигнахме удобни за... Славия резултати .
Миналата кампания не участвахме в ЕКТ, заради "уменията" на развивача Никиту Костов от сезон 2023/2024. Гледам, че никой клуб още не е оценил развиваческите му способности и наш Ники е без работа.
Такъв талант, а седи без работа.

Върни се в “Левски”