ЛК: Левски (София) - Сабах, Четвъртък от 21:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Muaddib
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - Сабах, Четвъртък от 21:00 часа

Мнениеот Muaddib » 08 авг 2025 11:26

За "скъсаността" , с която съм принципно съгласен, си има причини и личица. Неможачеството в управленското тяло на Герена личи от километри, с невъоръжено око, но заради сладката победа снощи ще оставим тази дискусия в друг ден, и в друга тема.

Парите, които Левски генерира, главно заради безкрайната любов на всички нас, не са харчени целево и правилно. Нещо повече. Нашият клуб, ако се управлява по друг модел, ще бъде недостижим в България, и много успешен в Европа. Но не би и уви. За това Сабах ни изглеждат като сборен отбор на Байерн и Ливърпул и им се плашим. Цяла седмица ще треперим за реванша.

Европейските клубни турнири, от които сме на път да отпаднем, генерират приходи, но главно генерират положителни емоции за нас - спасителите на Левски. Припомням, че Сираков "скипнА" една година участие в ЕКТ, "за да не се излагаме" ( цитирам по памет ). Пълните стадиони са показателни. Със Славия бяхме 8 хиляди, а вчера двойно повече. Хората искат такива мачове, а не пешеходни мачлета с полуфалирали отборчета, които селективно обмислят дали да се хвърлят на Гората, на нас или на Литекс. Никаква добавена стойност няма победата с 5 на 0 над Монтана, например. Впрочем, няма полза и от Х-са на Спартак срещу Литекс Ловеч, защото не е ясно дали въобще ще излязат в неделя срещу нас.

Всички в този отбор заслужават уважение, защото видимо се "надскачат". Подозирам, че е заради Веласкес и заради привържениците. Видно е, че се създава сплотен колектив. Да видим кога ще дойде първата "интрижка".

Използвах термина "тегав", защото играеш пред 20 000 хиляди души, всяко твое действие(или бездействие) е обект на коментари, а най-често на критики. А Бобката прилича на гръмнат, особено в интервютата. Дано да бъркам. Изгледах финала за купата тази година два пъти, орнажевите футболисти бяха като с гипс по краката. Е как да не, като системно играят пред между 2 и 5 хиляди души. При нас е почти същото. Ако всеки мач е като вчерашния, Боби, Асен, Марин и Гошо ще са подготвени за бъдещите трудни ситуации, когато едно скандиране вкарва топката във вратата.
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 08 авг 2025 11:29

Да ме извинява Манолов, ама най-слабия снощи беше капитана..

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 08 авг 2025 11:30

Очаквах, че ще ги качите на разлика. Но и това ще е достатъчно. Категорично сте ги надиграли по статистика. ( не гледам мачове на Герена :lol: )
Както вече казах, този Левски е с характер.
Ще затворите мача там.
Над 80 % сте с АЗ Алкмар
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 08 авг 2025 11:32

rane написа:
SANSIRO7 написа:... Не зная, какво повече искате!
Да играем футбол! Играчите да мислят! Да виждат съотборниците си, които са свободни, вдигнали са ръце и молят топката да им бъде подадена! Да се пускат много повече пасове напред!!! Да се пробива и подава през центъра на защитата на противника! Вчера над половината пробиви на Сабах бяха такива, но онези имат треньор, който ги учи да атакуват и да играят футбол.
Последните 10-а минути на редовното време и особено между 79-85-а минута нашите не подаваха напред, а само настрани и назад и логично не можеха да изнесат топката. Добре, че се появи играч, който още не е научен да подава назад, а все още подава напред, та да живнем в последните минути.

Т.е. ние нямаме треньор, така ли?

Не знам какъв треньор имат, но едновременно да легнат 3-ма души си е майсторство…

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 08 авг 2025 11:34

W84me написа:
Kris_men2000 написа:
W84me написа:
Kris_men2000 написа:
W84me написа:Ебати футболните инвалиди и двата отбора.

Ти си най големият инвалид във вселената . Ако трябва да пробягаш 100 метра (ходом)ще пукнеш още на 10- ят метър. Ама голям капацитет .даже и акъл дава по физкултура. Сигурен съм ,че си най малко 150 кила гладен и не ходил до тоалетна поне 5 дни.

Аз съм сигурен, че си олигофрен.

Защото съм чистокръвен левскар или тъп продажен малоумник като теб. Уточни се Не е срамно за безродник като теб да си признае.

Първият ми мач на Левски е когато бях на 6 години, въпреки че съм на 450 километра от София. Лягай да спиш.

Гадно ли ти стана, че Левски би?

Честно си кажи, не е срамно да плюеш, тролче…

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 08 авг 2025 11:42

vlong написа:Мамка му на тоя хуйо пет минути преди края смени прави,да ба и олигофрена

Сега нещо да кажеш, тролче?

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 08 авг 2025 11:43

mrw8 написа:Тия от трибуните ако не освиркат тия несретници след мача да си ебават путката майна....

Искам тишина, хахахахаха

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 авг 2025 11:43

Ако отстраним Сабах приходите ще са към 4млн. общо. Пари за селекция не дават :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 08 авг 2025 11:44

Честита победа от мен! Пожелавам ви среща с АЗ Алкмар! Успех!

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 08 авг 2025 11:50

csimoen2 написа:
rane написа:
SANSIRO7 написа:... Не зная, какво повече искате!
Да играем футбол! Играчите да мислят! Да виждат съотборниците си, които са свободни, вдигнали са ръце и молят топката да им бъде подадена! Да се пускат много повече пасове напред!!! Да се пробива и подава през центъра на защитата на противника! Вчера над половината пробиви на Сабах бяха такива, но онези имат треньор, който ги учи да атакуват и да играят футбол.
Последните 10-а минути на редовното време и особено между 79-85-а минута нашите не подаваха напред, а само настрани и назад и логично не можеха да изнесат топката. Добре, че се появи играч, който още не е научен да подава назад, а все още подава напред, та да живнем в последните минути.

Т.е. ние нямаме треньор, така ли?

Не знам какъв треньор имат, но едновременно да легнат 3-ма души си е майсторство…

това, че ония пробиваха през центъра се дължи на двойката ни халфове в този мач, и по-скоро наличието на Митков. Ако играеше Мечката, тия пробиви нямаше да се получат.
Пказателна беше една ситуация в средата на първото полувреме когато Митков в средата един го надбяга брутално и се вклини в центъра.
Отделно при тях атаки по крилата липсваха, първо щото нямат крила като хората, второ защото ние наистина имаме силни уинг бекове
Брага примерно ни атакуваха предимно по крилата не защото нямат треньор :) , а защото просто там са им по-силните играчи.
Казват, че граденето на един отбор започва от защитата и явно дон Хулио е привърженик на това верую
Дали ще надградим зависи от трансферната ни политика. За съжаление имаме дефицит на два от най-скъпите постове във футбола - централен нападател и разиграващ халф. Или по старому - 9ка и 10ка. Нямаме откъде да извадим толкова пари

Върни се в “Левски”