Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:Кристална дузпа за азерите
Я, ти забрави за заканата 3-5 и се появи от мишата дупка, а за отменения гол нещо да кажеш?
Много добре знаеш, че по твоя донос бях изгонен от форума.Не го играй неразбрал.Ти обиждаш, обикновено наказанието е за друг. Знам, че си толерират и за теб правилата не важат.
damyanov1963 написа:Пак повтарям, Рейнджърс беше третия по сила в Европа, след Олимпик и Милан.
ReBorn1982 написа:damyanov1963 написа:Пак повтарям, Рейнджърс беше третия по сила в Европа, след Олимпик и Милан.
Кой те излъга, че бил третият по сила в Европа ??!
Аз мога да ти изредя много по-силни отбори от тях тогава. Примерно Интер, Ювентус, Барселона и т.н., много е дълъг списъкът.
rane написа:Абе, Дели, оти се правиш на улаф? Колко изнасилени и убити имаше у нас през годините? Разходи се по тъмна доба из някое нашенско гето бе, юнак! Стиска ли ти, щом е толкова сигурно?
Аз и денем и нощем съм влизал. Влез и после ела пиши, да те видя, колко сигурно си се чувствал.
rane написа:На практика нац. отбор на България е бил маризен с 6 гола от унгарско отборче. Пак толкова е отнесъл от Барселона
damyanov1963 написа:ReBorn1982 написа:damyanov1963 написа:Пак повтарям, Рейнджърс беше третия по сила в Европа, след Олимпик и Милан.
Аз мога да ти изредя много по-силни отбори от тях тогава. Примерно Интер, Ювентус, Барселона и т.н., много е дълъг списъкът.
Говоря ти за ШЛ, бяха полуфиналисти.
Изброените от теб отбори в кой кръг отпаднаха?
ReBorn1982 написа:damyanov1963 написа:ReBorn1982 написа:damyanov1963 написа:Пак повтарям, Рейнджърс беше третия по сила в Европа, след Олимпик и Милан.
Говоря ти за ШЛ, бяха полуфиналисти.
Изброените от теб отбори в кой кръг отпаднаха?
В ШЛ тогава не играеха по 4-5 отбора от топ първенствата, иначе щеше да видиш дали Рейнджърс е "3-и по сила в Европа" ...... абсолютно никакво страшилище не бяха.