Карл Фабиен е един от най-гадните футболисти, които съм гледал, а трябва да се вземе предвид, че съм гледал Франсис Нар!!!
По мача: Дон Хулио е едно ниво на всички, но просто с изключение на Вуцов, Макун, Мейкон, К.Димитров (горе-долу), Марин (горе-долу) са пълни физкултурници
ЛК: Левски (София) - Сабах, Четвъртък от 21:00 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛК: Левски (София) - Сабах, Четвъртък от 21:00 часа
Halo написа:Тоя Фабиен има страхотна физика и на движения го докарва, но тръгне ли да финтира и все се спъва в топката, а центриранията му са още по-зле. Голяма мъка беше, но накрая Рупана направи каквото очакваме от него. Трудно е да отлича най-слабия от играчите на терена. Говоря за атакуващите играчи. Сангаре се бори, но той е по-скоро нещо като опорен халф. Гол много трудно може да вкара, но има физика да пресира съперниците и отнема топки. Много слаб мач на Бала и Марин. Митков може да не играе добре, но той поначало си е евтин играч. Не може от един слаб играч да очакваш твърде много. Марин въобще не показва, че е най-скъпия в отбора. Дори играе като един от най-евтините. Нито бяга когато трябва, нито има правилно заставане. Ударите му от движение са потресаващи, особено когато трябва да са бързи. Той подобно на Костадинов и Митков е от старата школа, тази от преди ВСВ. Нагласяват си топката и след това подават или шутират, а охлюва избягал.
Аз си мислих, че този мач има потенциала да приключи кариерата на Асен Митков. Успя да ме опровергае и за целта подаваше САМО назад. Не че това го е спирало в други европейски мачове да ги бърка и да ни вкарат
Пийте всички синьо мляко тази вечер.... Трябва да се направи всичко възможно Мечката да играе в реванша.
България !!!!
Раев и Бориримор трябва да осъзнаят, че Левски не знае как се играе в атака. Играчите са почти същите като миналия сезон и нещата не са мръднали въобще. Играе се по някакъв допотопен начин. Центриранията са трагични, самите атаки по крилата са прекалено бавни. Понякога се прави бърз пробив, а няма никой в нападение. Аматьорска работа. Защитата играе на ниво, но когато напред нещата не вървят и другите звена започват да скърцат.
Deadwing написа:Карл Фабиен е един от най-гадните футболисти, които съм гледал, а трябва да се вземе предвид, че съм гледал Франсис Нар!!!
По мача: Дон Хулио е едно ниво на всички, но просто с изключение на Вуцов, Макун, Мейкон, К.Димитров (горе-долу), Марин (горе-долу) са пълни физкултурници
Търдин направи много добър мач също.
България !!!!
-
- Контакти:
Да се порадваме на победата. Мача го диктувахме ние, тия си бяха баш Славия - дошли за 0:0.
Потресаващо е, че нямаме бързи и остри центирания с различна височина, защото имаме играчи и за високи топки и за ниски, такива, които могат да преодолеят противника, докато топкта стигне до тях, но не. Нашите центрирания винаги са след мотаене, нагласяне на удобен крак и балонни. Вижте Лудогорец какви центрирания правят от всякакви позиции.
Потресаващо е, че нямаме бързи и остри центирания с различна височина, защото имаме играчи и за високи топки и за ниски, такива, които могат да преодолеят противника, докато топкта стигне до тях, но не. Нашите центрирания винаги са след мотаене, нагласяне на удобен крак и балонни. Вижте Лудогорец какви центрирания правят от всякакви позиции.
Сега видях възрастта на Фабиен, той е навършил 25 години. Не виждам шанс да се развие като играч. Липсват му първите 24 години. Най-вероятно това важи и за Сангаре. Той ще навърши 27. За кога ще се учи на футбол. Наподобява Юсеин Болт по стил на бягане, но само с физика не става. И защо непрекъснато пада за дузпи и фалове, като може да направи и нещо повече. Бори се, заслужава похвала, но няма футболните качества за централен нападател.
Последна промяна от Halo на 07 авг 2025 23:37, променено общо 1 път.
Тези са хлъзгави мангали, доста понаучени! Като цяло добър мач, преигравате с Митков, не подаваше само назад, има качества според мен. Треньора, Търдин, Макун и Майкон са на много добро ниво тази година...само за Ради мога да кажа, че направи слаб мач!
Halo написа:Сега видях възрастта на Фабиен, той е навършил 25 години. Не виждам шанс да се развие като играч. Липсват му първите 24 години. Най-вероятно това важи и за Сангаре. Той ще навърши 27. За кога ще се учи на футбол. Наподобява Юсеин Болт по стил на бягане, но само с физика не става. И защо непрекъснато пада за дузпи и фалове, като може да направи и нещо повече. Бори се, заслужава похвала, но няма футболните качества за центравен нападател.
Аз наистина не мога да си обясня как някой 1.94 и сигурно 84-85 килограма да пада по този начин
Deadwing написа:Halo написа:Сега видях възрастта на Фабиен, той е навършил 25 години. Не виждам шанс да се развие като играч. Липсват му първите 24 години. Най-вероятно това важи и за Сангаре. Той ще навърши 27. За кога ще се учи на футбол. Наподобява Юсеин Болт по стил на бягане, но само с физика не става. И защо непрекъснато пада за дузпи и фалове, като може да направи и нещо повече. Бори се, заслужава похвала, но няма футболните качества за центравен нападател.
Аз наистина не мога да си обясня как някой 1.94 и сигурно 84-85 килограма да пада по този начин
Поне 90 кила е Биг Мус.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема