drvasko98
Стоя зад думите си !
Но най-вече - имате отбор !
Оставете ме мен, може и да не разбирам.
Но Мъри и Херо са топ специалисти - и те виждат Левски като единствен конкурент на Лудогорец през този сезон ! ;)
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Без цензура!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
ReBorn1982 написа:rane написа:Бил ли си в българско гето? Щото аз съм! Ако си мислиш, че там измет няма...ходи се прегледай при специалист.ReBorn1982 написа:rane написа:Ама нима в България например няма измет? Не е имало измет? Щото аз като дете и юноша в един тежък режим съм виждал не 10-и, а хиляди боклуци. В зората на демокрацията също. Днес няма ли измет у нас? Ти в какъв точно свят живееш?
Иди в ислямските и африкански гета на Марсилия и Париж, да видиш какво е измет наистина .... България е 300 пъти по-безопасна държава.
Ти не си добре. Никое циганско гето не може да се сравни с някой от ония коптори.
Значи се получава малко, като парадокса " българските болни - най-здравите болни". В случаят ще е нещо от сорта на " българските гета - най-хубавите гета". Или пък " българската измет - най-чистата измет"...
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
|О, не, ти съвсем не повтаряш опорките, нали?!ReBorn1982 написа:rane написа:Пак да те попитам. Кой БГ отбор няма да бъде изкъртен и ще стигне до битка за елиминация на актуален шампион на някое от 4-те най-силни клубни първенства? Все не отговаряш на този въпрос! ЦСКА от 50-те? Ботев Пд, Левски, ЦСКА и Славия от 60-те? Ботев, Левски, 2-та Локомотива, Славия от 70-те? Някой от отборите от 80-те? За 90-те и тези от новия век разбрахме.
Напиши кой отбор ще може? БГ ол старс ъф ол тайм? КОЙ?
Какво да ти отговарям, ЦСКА елиминира 3 европейски шампиона, елиминира шампионите на Испания и Италия, Левски елиминира шампиона на Германия .... сериозно ли ми казваш, че тези големи тимове са сравними със сегашните посмешища ??!
След 1989-а български отбор не е елиминирал нито един голям европейски отбор. Нито един. А ЦСКА игра с Ливърпул, Ювентус, Милан, Атлетико М и т.н., Левски игра с Ливърпул, Ювентус, Челси ... т.е. мачове с такива отбори е имало, не е като да е нямало .... как па един поне не отстраниха ??!
Онези отбори ще отстранят днешните Барселона или Реал Мадрид? Ще отстранят Байерн? Ливърпул, Шити? Интер, Наполи? Днешните им отбори, ще бъдат отстранени от онези наши отбори? Днешните отбори, в които играят по 5-10 национали на най-различни водещи футболни държави? Тези футболни машини ще бъдат отстранени от онези отбори на ЦСКА или Левски?
Прекалено много си попил от вашите гурута. Прекалено!!! Загубил си връзка с реалният свят!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
- damyanov1963
Абе големите европейски отбори с техните пари обезличиха южноамериканските, които си бяха най-силните в света, ние искаме да ги отстраняваме :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Прекалено много пари влязоха във футбола и всичко стана страшно комерсиално. Реклами, турнета в Азия и Америка убиха романтиката от 70-те и 80-те. Ние сме достатъчно бедни, за да се включим в голямата игра. Отделно и всякакви промени в регламентите на Европейските турнири от година на година облагодетелстват една шепа богати отбори. Така, че да си свикваме да сме само част от масовката на големия футбол.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 

-
- Контакти:
Пари има навсякъде и хората гледат да изкарват от всичко, от което могат. Футболните клубове от 30 години са си бизнес. Все едно да кажеш даден бизнес да не търси повече печалба. И то бизнеси, в които пряко и непряко са замесени стотици хора. И средноевропейските отбори и "малките" от големите първенства могат да изкарват милиони от трансфери (някои десетина, други стотина), но колкото по-надолу си по веригата, толкова повече време трябва, за да развиеш и продадеш даден играч.
Мен пък не ми харесват новите формати за ЕКТ. Особени в ШЛ преди беше интересно да се противопоставят два големи отбора в една група и редовно имаше по един отбор, дето е изненада и се забърква в борбата за излизане от групата, знаеше в коя група кои отбора са, имаше група на смъртта и тн. Особено, като някои големи отбори бяха стигнали до трета урна заради слабо представяне в предходни години. А сега даже не знам програмата кой срещу кой е, някакъв тотален мармалад. Но пък от друга страна отборите играят с долу-горе сходни на техните възможности/коефициенти.
Мен пък не ми харесват новите формати за ЕКТ. Особени в ШЛ преди беше интересно да се противопоставят два големи отбора в една група и редовно имаше по един отбор, дето е изненада и се забърква в борбата за излизане от групата, знаеше в коя група кои отбора са, имаше група на смъртта и тн. Особено, като някои големи отбори бяха стигнали до трета урна заради слабо представяне в предходни години. А сега даже не знам програмата кой срещу кой е, някакъв тотален мармалад. Но пък от друга страна отборите играят с долу-горе сходни на техните възможности/коефициенти.
Агата май няма да си изпълни задълженията със стадиона, както забрави да плати едни пари на държавата
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.