ЛК: Левски (София) - Сабах, Четвъртък от 21:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - Сабах, Четвъртък от 21:00 часа

Мнениеот tmanolov » 07 авг 2025 13:21

Dust написа:Едно мнение след снощния мач на Лудогорец.
Риека - Шелбърн 1:2...към 80 та минута
А мислехме,че Шелбърн са много леко препятствие..
Минск отпадна от Егнатия (Албания),
За какво говорим..Ние ги бихме с кански мъки
Просто слаби отбори вече няма, не си ли готов за битка, за раздаване, да си концентиран, ядеш бахура..

Желая ви успех и дано вземете преднина тук, защото в Баку ще е тежко.

А може би и Минск, и Риека просто са били слабаци (или в криза), като Беер Шева. да видим Брага как ще са днес, макар че мач с мач не си приличат - важното е ние да бием, пък обези, ако искат, да играят и Ганкиното, все ми е тая - победителите не ги съдят :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 07 авг 2025 13:34

За съжаление Костадинов остава извън групата. Може би Майкон отново ще влезе в средата, а Цунами ще отиде в ляво. :roll:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 07 авг 2025 13:44

Това е проблем. Костадинов е барометъра на този отбор на Левски :idea:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 07 авг 2025 14:08

Aronaks написа:За съжаление Костадинов остава извън групата. Може би Майкон отново ще влезе в средата, а Цунами ще отиде в ляво. :roll:

това си е кофти новина.
и за съжаление мисля, че Цунами ще отиде в средата. И понеже от около половин година формата му хич не е добра, това е нож с две остриета. Лично на мен ми допада като играч, но няма какво да си затваряме очите, не е във форма.
Но пък е за предпочитане пред двойка Търдин-Охене.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 07 авг 2025 14:36

Жалко, Мечката е много важен играч, с опита си, хъса , мотивацията и окуражаването на дургите. Скрит капитан.

Мисля,че Цунами ще влезе в средата заедно с Търдин. Дано не е Охене, че тогаз не ми се мисли. Много труден мач ни очаква, тези ще се опитат да ни хванат на контри, дано ги излъжем с един гол поне.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 07 авг 2025 14:45

Аз пък ще заложа на Асен Митков и Мазир Сула, вторият може би около 55-60 Мин. Зависи дали испанецът ще иска да търсим победата повече в началото или в края

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 07 авг 2025 14:57

drvasko98 написа:Аз пък ще заложа на Асен Митков и Мазир Сула, вторият може би около 55-60 Мин. Зависи дали испанецът ще иска да търсим победата повече в началото или в края

Съмнявам се Сула да може да играе повече от 20 мин. По-скоро ще пусне Митков с Търдин, но аз си мисля, че може да опита да играе както срещу Апоел в София с Майкон в средата. Каквото и да е трябва да вкараме един повече.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 авг 2025 15:04

Дано Майкон НЕ е в средата. И с Цунами няма да съм много спокоен, с Охене пък грам, но предпочитам Майкон да си е на мястото.

Dust написа:Желая ви успех и дано вземете преднина тук, защото в Баку ще е тежко.

То не е баш Баку а някакво градче на 15км, ама то все тая.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 07 авг 2025 15:10

Цунами централен с Кристиан Димитров , Макунов бек , Майконов пак в средата :?
В първия мач срещу Беер Шева Цунами взе доста първи топки и доста спомогна за успешната преса през първото полувреме.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 07 авг 2025 15:15

rhaegar написа:Дано Майкон НЕ е в средата. И с Цунами няма да съм много спокоен, с Охене пък грам, но предпочитам Майкон да си е на мястото.

Dust написа:Желая ви успех и дано вземете преднина тук, защото в Баку ще е тежко.

То не е баш Баку а някакво градче на 15км, ама то все тая.

Изобщо не е отделно градче, а е квартал на Баку на около 9км от идеалния център, но това в случая няма никакво значение. Също така не зная за ЕКТ дали ли си играят мачовете на техния стадион.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Левски”