Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Mitata » 06 авг 2025 18:16

Споко! Може и да настъпят промени в управата на клуба, може и да няма такива. Каквото биг бос реши. Той е заинтересован ЦСКА да върви напред, харчи свои пари. Надяваме се, че на новия стадион ще домакинства един възроден и успешен ЦСКА.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 06 авг 2025 18:48

Red_Neck написа:Златков е назначение на Шефа ..... или се бъркам?

Не знаем. Може да е спуснат с дебели препоръки.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 06 авг 2025 19:09

И аз не съм оптимист, че Златков ще бъде премахнат.
Бушон номер 2 - Керкез
Бушон номер 3 - Томанов
Може и в обратен ред да са..
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 06 авг 2025 19:27

Собственика ако е доволен от това, което е възложил на ИД, то няма причина да го сменя.

Повечето искате Папазки да кажел нещо, е няма да го направи, защото реално по документи е никой, а той намеси ли по някакъв официален начин името си ще си сложи таралеж в гащите, тъй като бекмейкърска компания е забранено да е собственик на ФК.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 06 авг 2025 20:13

Ми пичове, дайте да влезем и в обувките на собственика малко.

Давам аз някви си 300 млн. за инфраструктура на отбора. Хубаво, може да си възвърна част от тях някой ден.... Той си знае как ;)

Ама нали всеки вика Първия отбор е най-важен.

Назначавам Фичо за СД да направи отбор. Оня вика шефе трябват пари за играчи. "Шефе дай 1 млн. за Исека, дай 700 хилки за Локило, дай 1 млн. за Ето, преди това за Кордоба, за Фаетон...."

В един момент след има-няма 1 година кво става с отбора? "Еми 5 място шефе, ама изтървахме баража".

Аз съм дал сигурно 5 милиона само за трансфери, отделно заплати на Купър, на Исеки, на Питас, на не знам си кой.... :roll:

Слагаш Златков и му казваш: "Пич, ще ти дам хубава заплата, ама искам от малко да се спре тоя харч, щото "парите не падат от небето".

Оня Дългия слага Нога, за когото е чул, че е перфектен в изграждането на ДЮШ и структурирането на клуб, работил в ПСЖ и Спортинг, ама умишлено не му дава власт за трансферите да не стане пак като при Фичо. Изобщо идеален е, един такъв мълчалив. "Аз и Томанов ще въртим трансферите, а тоя да се оправя с ДЮШ и структурирането на клуба".

Е да де, ама не ......

Сега като знаем славата на СМ с трансферите, като предполагаме изискванията на шефа кви са, като знаем и че Златков трябва да ги изпълнява, иначе той ще го яде, ама от друга страна болшинството фенове са против него и той вижда, че без СД с реални правомощия няма как да стане...... И кво правим???

Еми няма да е Стойчо според мен.... Първо няма кой да му даде цялата тая власт и второ всичките тея пари за трансфери, които евентуално ще поиска.

Той и затова при Цеката е бил оперативен, а не СД. Като е разбрал, че ще бъде само пасивен наблюдател без реални правомощия в числото си е бил камшика.

То и Томанов беше в числото, ама и той не помня да е направил някой топтрансфер там!!! :idea:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 06 авг 2025 20:33

Какво правим? Чакаме. Все си мисля, че на новия стадион ще домакинства по-класен ЦСКА от настоящия тим. За какво градят това скъпо съоръжение? Че и базата в Панчарево.

Засега кой знае какви промени може да не настъпят. Евентуално при нови провали... Нищо чудно собствениците да таят надежди ЦСКА да заиграе по-добре и да започне да печели с настоящия потенциал. Само че с това анемично представяне на отбора до момента подобни очаквания са нереалистични.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

nikolay_cska
Контакти:

Мнениеот nikolay_cska » 06 авг 2025 20:36

Не трябва да се подценява,че имаме цял отбор ненужни и непродаваеми играчи ,а явно Папазки натиска да стоят в отбора и който и да е треньор,трябва да се опита да ги вдигне и да ги продадът. А най-лошото е ,че дори най-добрите ни Лапоухов, Делова , Лапеня, Ето'О , Питас им пада формата и съответно цената !

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 06 авг 2025 21:01

Трябва да си рядко глупав да очакваш силни мачове от отбор без нападение - без крила и без типичен централен нападател.

Това че няма сериозен ляв бек и никакъв опорен халф даже го оставям настрана.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 06 авг 2025 21:09

Гледам Каниховски. Мега класа, но чиста загуба на време от наша страна.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 06 авг 2025 21:12

Snatch написа:Какъв Стойчо, какъв Пламен Марков. Че те е двамата са по на 70 год., вие тука за спортни директори ги назначавате. С техните остарели разбирания за футбол от миналия век страшна работа ще свършат. Иначе Стою много бързо забравихте, че се изплю нагледно казано на клуба и всичките му фенове с работата си в числото. Бил легенда, имал право. Като е легенда да се държи като такава, а не да става лека жена за някой лев отгоре. Ай сиктир от такива легенди. Иначе някой индивиди тук се изявяват като всезнаещи и чертаят схеми на игра, назначават директорчета и ми праскат едни анализи, ще кажеш че са професори по футбол. Други си менят мнението през месец, два, искат да се дават шансове на футболисти, пълни инвалиди, които са в отбора от 3-4 години и станаха милионери при нас, подобно на един бразилски виртуоз(Жеферсон). Голямо реване срещу Нога, ама реално селекцията изобщо не е зависила от него. Ама да идва Стойчо легендата, той ще ни оправи и ще цъфнем и вържем.

Тука е форум , всеки пише каквото си иска според пристрастия,настроения.Ти ли ще ми даваш наклон? Ще си меня мненията през пет минути....къв ти е проблема. Като не ти харесва чао

Върни се в “ЦСКА”