Aronaks написа:SANSIRO7 написа:Извинявай, но ти на колко си? На 14? Наричаш другите тролове, после себе си, спориш сам със себе си ли? Аз само ти казвам да зачиташ чуждите мнения, когато са в рамките на добрия тон, а ти прави каквото искаш. Моето мнения за матрЯла, от много време е отрицателно.
Хехех, много ми се иска да бях на 14, но не съм за съжаление. А ти щом не разбираш какво искам да кажа с написаното, по-добре не си прави труда да коментираш.
Виж, миланистчето не е лош човек, но е облъчен - не е от троловете, а от онези, които в омразата си към едните, са склонни да простят всичко на другите. Има го в много области, не само при нас - аз например мразя шумадийската измет, ерго пофкрепях и се кефих на макс на войната в Косово, когато НАТО ги смаза, макар да нямаха никакво право да го правят и да нарушиха суверенитета на международно призната държава (нещо като орките сега, но без последствия). Обаче на мен не ми дремеше, важното беше, че србе бяха на врбе (и още се кефя).
така и сред двете крила има тролове, но има и такива, които просто мразят другите, затова подкрепят противника им. Аз например мразя г.з. от 1994 и не мога да го трая, но никога няма да подкрепя и отрепките в секБтор, затвоа се пробвам да съм обективн в субективността си. Г.з. минава на магия между капките, да видим докога ще успява, защото за мен пътят с него наело е предначертан - очеизваден и неизбежен фалит, засега отложен във времето. дано греша, но надали!