Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Много са ни красиви жените. ;)
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Пичове, казвам каквото мисля.
Дали ще стане, дали няма да стане.......?! ?!
Няма кво да се самозалъгваме за някакви дългосрочни стратегии и т.н.
Иначе за Златков може и да се окажете прави!!!
Той е Човекът, който трябва да зададе Посоката, Дългосрочния път и Стратегическо развитие на отбора!
Е като гледам..... Тва с Нога поне беше възвишено и идеалистично......... ПСЖ, Спортинг, Мечти.....
В момента това може и да му е последният ход. Човекът иска малко време да си помисли, щото Следващият на Пангара е той!
И все пак Стадионът се прави, ДЮШ се прави, Панчарево се прави. И това е реалност, а не мечти..... Тъй че Слънцето може и нас да огрее някой хубав ден........
Той е Човекът, който трябва да зададе Посоката, Дългосрочния път и Стратегическо развитие на отбора!
Е като гледам..... Тва с Нога поне беше възвишено и идеалистично......... ПСЖ, Спортинг, Мечти.....
В момента това може и да му е последният ход. Човекът иска малко време да си помисли, щото Следващият на Пангара е той!
И все пак Стадионът се прави, ДЮШ се прави, Панчарево се прави. И това е реалност, а не мечти..... Тъй че Слънцето може и нас да огрее някой хубав ден........
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:Пичове, казвам каквото мисля.
Ще се светнеш един ден, че може и да сме прави.
Стадионът, ДЮШ и Панчарево се правят много преди този да се беше намърдал в ЦСКА. Тази посока не е зададена от него.
Помисли си каква е крайната цел. ЦСКА да е добре или Златков да оцелее? От коментарите ти се вижда, че объркано си се концентрирал върху второто.
Не, приятел. Боли ме .уя за Златков.
Ти нали слуша кво каза оня "великан" на английския футбол:
Дългосрочна стратегия: " Ще стане по-зле, преди да стане по-добре".
Краткосрочна стратегия: " Ще стане по-добре, преди да стане още по-зле".
Тва е! Мен затова ме е яд, щото в тоя клуб никой нищо не ти казва.
Ето ся ние не знаем и няма как да знаем тоя Нога кво правеше и дали нещо не преструктурираше вътре в клуба.
Иначе грешката си е на Златков, че го е назначил за СД, щото той не е СД.
Ти нали слуша кво каза оня "великан" на английския футбол:
Дългосрочна стратегия: " Ще стане по-зле, преди да стане по-добре".
Краткосрочна стратегия: " Ще стане по-добре, преди да стане още по-зле".
Тва е! Мен затова ме е яд, щото в тоя клуб никой нищо не ти казва.
Ето ся ние не знаем и няма как да знаем тоя Нога кво правеше и дали нещо не преструктурираше вътре в клуба.
Иначе грешката си е на Златков, че го е назначил за СД, щото той не е СД.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Никой уважаващ себе си клуб на професионално ниво, няма да излезе със съобщение, че СД е уволнен заради слаби резултати в три мача. Това може да бъде използвано за треньор, но не и за СД. Много са зле нещата. Не случайно вече сме изоставащи не само от Лудогорец, но и категорично от Левски, също и от ЧМ и Арда. Трагедия. Бъркотията е огромна
Боби Борисов като е разбрал, че Нога е уволнен вече е съжалявал за подкаста. Убедил се е, че в България не може да се работи по европейски.
Боби Борисов като е разбрал, че Нога е уволнен вече е съжалявал за подкаста. Убедил се е, че в България не може да се работи по европейски.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
Като чета как смело и " отговорно " уволнявате и назначавате и не можах да се сдържа.Какво направи Стойчо Младенов като СД на 1948, ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО. Единствено говореше глупости по медиите, усетиха го навреме и му дадоха пътя.Стойчо е минало, трябват свежи идеи, нови хора без значение българи или чужденци.Златков досега не е показал, че има понятие от футболната материя.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Златков е назначение на Шефа ..... или се бъркам?
Тук сега наклон на Шефа ли ще давате кой да си назначава за ИД на една от фирмите, че не вдявам?
Чужди пари ли харчите?
Нали не сте забравили, че Шефа ( макар и с други фирми) инвестира между 100-300 а според някои "източници" 500 000 000 в инфраструктура?
Недейте така, че ще ядосате Шефа и ще си вдигне чаршията, барабар с ....... инфраструктурата и ще остави ФК-то със 100 милиона капитал на книга и 90 милиона дългове!
Умната с кадруването ;)))))
Тук сега наклон на Шефа ли ще давате кой да си назначава за ИД на една от фирмите, че не вдявам?
Чужди пари ли харчите?
Нали не сте забравили, че Шефа ( макар и с други фирми) инвестира между 100-300 а според някои "източници" 500 000 000 в инфраструктура?
Недейте така, че ще ядосате Шефа и ще си вдигне чаршията, барабар с ....... инфраструктурата и ще остави ФК-то със 100 милиона капитал на книга и 90 милиона дългове!
Умната с кадруването ;)))))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Любопитно е мълчанието през тази седмица.
Нищо не се спекулира и за трансфери, а уж бекчето беше уредено.
Затишие пред буря!
Нищо не се спекулира и за трансфери, а уж бекчето беше уредено.
Затишие пред буря!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Какъв Стойчо, какъв Пламен Марков. Че те е двамата са по на 70 год., вие тука за спортни директори ги назначавате. С техните остарели разбирания за футбол от миналия век страшна работа ще свършат. Иначе Стою много бързо забравихте, че се изплю нагледно казано на клуба и всичките му фенове с работата си в числото. Бил легенда, имал право. Като е легенда да се държи като такава, а не да става лека жена за някой лев отгоре. Ай сиктир от такива легенди. Иначе някой индивиди тук се изявяват като всезнаещи и чертаят схеми на игра, назначават директорчета и ми праскат едни анализи, ще кажеш че са професори по футбол. Други си менят мнението през месец, два, искат да се дават шансове на футболисти, пълни инвалиди, които са в отбора от 3-4 години и станаха милионери при нас, подобно на един бразилски виртуоз(Жеферсон). Голямо реване срещу Нога, ама реално селекцията изобщо не е зависила от него. Ама да идва Стойчо легендата, той ще ни оправи и ще цъфнем и вържем.
Keep Walking
Стойчо е бил там на някаква измислена длъжност- оперативен директор. По това време Цеката още даваше вид на нормален футболен президент, а към днешна дата знаем, че е копие на ГГ и вероятно и той си е Главен скаут.
Това, което си мисля е, че Стойчо в краткосрочен план е възможно да бъде едно нелошо решение и имаме шанс за класиране за ЕКТ с него, но това е при условие, че се разбира с Томанов и Златков.
При положение, че Стойчо не се разбира със Златков и клубът не върви няма да се учудя в един момент Младенов да нападне Златков, използвайки настроенията срещу Дългия сред феновете.
В дългосрочен план също не съм сигурен дали Стойчо е най-добрият вариант за нас. Ама то тва ако може някой да ги предвиди, ще стане милионер.
Имайте предвид обаче , че много клубове действат по този начин и назначават треньори например с оглед на моментната ситуация в клуба за определен период, който ще им свърши работа само за конкретния период, след което назначават друг треньор на същия принцип. Това нещо и Лудогорец са го правили, а при ГГ си беше закон. Това пак е работа на парче, ама като няма по-добри варианти......
Обаче тоя Златков е хиена и е умен и мисля, че поради някое от изброените съждения горе няма да вземе Младенов, освен ако не му наредят отгоре.
Това, което си мисля е, че Стойчо в краткосрочен план е възможно да бъде едно нелошо решение и имаме шанс за класиране за ЕКТ с него, но това е при условие, че се разбира с Томанов и Златков.
При положение, че Стойчо не се разбира със Златков и клубът не върви няма да се учудя в един момент Младенов да нападне Златков, използвайки настроенията срещу Дългия сред феновете.
В дългосрочен план също не съм сигурен дали Стойчо е най-добрият вариант за нас. Ама то тва ако може някой да ги предвиди, ще стане милионер.
Имайте предвид обаче , че много клубове действат по този начин и назначават треньори например с оглед на моментната ситуация в клуба за определен период, който ще им свърши работа само за конкретния период, след което назначават друг треньор на същия принцип. Това нещо и Лудогорец са го правили, а при ГГ си беше закон. Това пак е работа на парче, ама като няма по-добри варианти......
Обаче тоя Златков е хиена и е умен и мисля, че поради някое от изброените съждения горе няма да вземе Младенов, освен ако не му наредят отгоре.