Имаше ЕЖК твърдения ,че август месец нов спонсор или собственик,кво стана?
Общината още май месец трябваше да е описала и приела собствеността ,кво стана?
Сираков не може да си разгърне плановете заради тези чиновници
Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
САМО ЛЕВСКИ!
А със селекцията какво става? Пак ще чакат края на тран. прозорец и ще взимат свободни агенти на кило. Комисионни трябват, процентчета.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
Тази тема по-добре я заключвайте. Освен троловете на семейство Раеви, едва ли има друг нормално мислещ левскар, който да вярва на Сираков, независимо какво ще каже. Мисля, че за толкова години, той доказа що за стока е и какъв изпечен лъжец е. Новите 3 до 5 човека щяха да дойдат независимо от представянето в Европа. Дрън дрън дрън. Или оставете тука Вълчан, придворният форумен шут на Раев, който да ви обяснява, че другата седмица идва следващия нов. :) :) :)
Aronaks написа:Тази тема по-добре я заключвайте. Освен троловете на семейство Раеви, едва ли има друг нормално мислещ левскар, който да вярва на Сираков, независимо какво ще каже. Мисля, че за толкова години, той доказа що за стока е и какъв изпечен лъжец е. Новите 3 до 5 човека щяха да дойдат независимо от представянето в Европа. Дрън дрън дрън. Или оставете тука Вълчан, придворният форумен шут на Раев, който да ви обяснява, че другата седмица идва следващия нов. :) :) :)
Мдаааа, всеки инакомислещ е обявен за трол. А публиката на Левски дори през светлия комунизъм, се славеше със свободно мнение. Закривайте публиката, а не темата.
SANSIRO7 написа:Aronaks написа:Тази тема по-добре я заключвайте. Освен троловете на семейство Раеви, едва ли има друг нормално мислещ левскар, който да вярва на Сираков, независимо какво ще каже. Мисля, че за толкова години, той доказа що за стока е и какъв изпечен лъжец е. Новите 3 до 5 човека щяха да дойдат независимо от представянето в Европа. Дрън дрън дрън. Или оставете тука Вълчан, придворният форумен шут на Раев, който да ви обяснява, че другата седмица идва следващия нов. :) :) :)
Мдаааа, всеки инакомислещ е обявен за трол. А публиката на Левски дори през светлия комунизъм, се славеше със свободно мнение. Закривайте публиката, а не темата.
Добре, наистина ли можеш да кажеш на черното бяло? Сираков колко истини изрече откакто дойде в Левски? Нещо от това дето обеща случи ли се? И не ми казвай, че бил обещал да не ни сложи тире, защото тоя комарджия няма никаква заслуга за спасението на Левски. Явно всички, които не харесваме Сираков сме тролове на СЗ и сдружението, следователно тези които го харесват и защитават са тролове на Раев. Виж колко е просто. Нищо, че сто пъти съм писал, че и Сираков и СЗ са придворни кучета на ББ, само че троловете на Раев това никога няма да го напишат.
Aronaks написа:SANSIRO7 написа:Aronaks написа:Тази тема по-добре я заключвайте. Освен троловете на семейство Раеви, едва ли има друг нормално мислещ левскар, който да вярва на Сираков, независимо какво ще каже. Мисля, че за толкова години, той доказа що за стока е и какъв изпечен лъжец е. Новите 3 до 5 човека щяха да дойдат независимо от представянето в Европа. Дрън дрън дрън. Или оставете тука Вълчан, придворният форумен шут на Раев, който да ви обяснява, че другата седмица идва следващия нов. :) :) :)
Добре, наистина ли можеш да кажеш на черното бяло? Сираков колко истини изрече откакто дойде в Левски? Нещо от това дето обеща случи ли се? И не ми казвай, че бил обещал да не ни сложи тире, защото тоя комарджия няма никаква заслуга за спасението на Левски. Явно всички, които не харесваме Сираков сме тролове на СЗ и сдружението, следователно тези които го харесват и защитават са тролове на Раев. Виж колко е просто. Нищо, че сто пъти съм писал, че и Сираков и СЗ са придворни кучета на ББ, само че троловете на Раев това никога няма да го напишат.
Извинявай, но ти на колко си? На 14? Наричаш другите тролове, после себе си, спориш сам със себе си ли? Аз само ти казвам да зачиташ чуждите мнения, когато са в рамките на добрия тон, а ти прави каквото искаш. Моето мнения за матрЯла, от много време е отрицателно.
- Странджата
- Контакти:
Толкова приказки за неща, които всички знаят - Левски е на Божков с онзи дълг, Божков не иска да пуска Левски, защото е прищипан от днешната власт и е естествено да не си хвърля нито един коз напразно. Днешната власт се видя в чудо, когато Божков й даде акциите, които водят след себе си дълг не малък. Дойдоха на бял кон Тити и Сирака и спасиха властта от конфузията. Сирака се възползва от ситуацията и влезе в играта даже и без чифт. При новото раздаване получи Мъри. Той не пожела да бъде разигран и каза - или аз, или картите при мене. Естествено, Сирака не си даде картите и продължи. Все ще се намери някой добър като Мъри - той не е изключителен, и на това Сирака разчита. Ние няма на какво, освен на романтичното някой да купи картите на Сирака и да седне той. Но с този блинд няма да се намери такъв будала.
Та да си храним спомените и да се молим да не се будят кошмарите ни ...
Та да си храним спомените и да се молим да не се будят кошмарите ни ...
-
- Контакти:
mikata написа:Мислович май ще го махат.
Май и по-добре. Колко време е вече в отбора и не се приспособи. Ето, Търдин изкара пролетта предимно резерва, но от началото на сезона захапа и играе силно. А Мислович когато трябваше пропусна да се докаже.
Иначе има поглед над играта и пас, но рядко му се получават. По-добре някой, който ще прави разликата.
SANSIRO7 написа:Aronaks написа:SANSIRO7 написа:Aronaks написа:Тази тема по-добре я заключвайте. Освен троловете на семейство Раеви, едва ли има друг нормално мислещ левскар, който да вярва на Сираков, независимо какво ще каже. Мисля, че за толкова години, той доказа що за стока е и какъв изпечен лъжец е. Новите 3 до 5 човека щяха да дойдат независимо от представянето в Европа. Дрън дрън дрън. Или оставете тука Вълчан, придворният форумен шут на Раев, който да ви обяснява, че другата седмица идва следващия нов. :) :) :)
Извинявай, но ти на колко си? На 14? Наричаш другите тролове, после себе си, спориш сам със себе си ли? Аз само ти казвам да зачиташ чуждите мнения, когато са в рамките на добрия тон, а ти прави каквото искаш. Моето мнения за матрЯла, от много време е отрицателно.
Хехех, много ми се иска да бях на 14, но не съм за съжаление. А ти щом не разбираш какво искам да кажа с написаното, по-добре не си прави труда да коментираш.
Serafim написа:mikata написа:Мислович май ще го махат.
Май и по-добре. Колко време е вече в отбора и не се приспособи. Ето, Търдин изкара пролетта предимно резерва, но от началото на сезона захапа и играе силно. А Мислович когато трябваше пропусна да се докаже.
Иначе има поглед над играта и пас, но рядко му се получават. По-добре някой, който ще прави разликата.
аз още чакам да изкараме пари от някой от доведените от експертизата на г.з. (дарлан не се брои, че там никой не разбра какво стана). А за тези дървета са давани и пари, при това не малко - засега ни покри късметът с Апоел в ЕКТ, да видим какво ще стане със Сабах - това ще е сериозен Рубикон, поне за мен
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.